Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Dragelor, nu m-am suparat nicicum...cred ca e o prostie normala...
Si sa vi-o spun pe aia tare? Eu ma simt prost, ca sunt exact in situatia prietenei tale, al carui copil (coincidenta sau nu, tot David) face multe pentru varsta lui! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki, asa cum zici... prostie normala! Al meu, mare si greu, abia umbla in 2 picioare... tot mai la-ndepicior, ca sa zic asa, ii vine sa se deplaseze in 4.... si cand am mers intr-un magain de copii si erau altii mai maruntei si stabili pe picioare... nu prea mi-a convenit. Si mai rau a fost cand, intrand intr-un alt magazin, si tinandu-l in brate, o vanzatorica "isteata" ii spunea ca e mare si ca trebuie sa mearga pe jos .. crezand ca are cel putin 2 ani... si lista poate continua la nesfarsit
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Miri wrote:Anca , ai perfecta dreptate!E o MARE PROSTIE sa-ti compari copilul cu un altul!Cred ca e una din angoasele tuturor mamicilor!
prostia mea si doare. Sincer ma doare sufletul cand citesc ce bine papa copiii vostri chiar si in zilele lor rele, fata de sclifosita mea care-mi pune zilnic imaginatia la grea incercare. Ca sa nu mai zic cu cata admiratie o priveam pe Sara cum umbla singurica in timp ce ursuletul meu prefera 4 cai putere. Inevitabil facem comparatii, inevitabil ne ingrijoram dar intradevar e important sa nu-i descurajam pe ai nostri, nici acum nici mai tarziu spunandu-le ca "x e mai bun ca tine".Da doamne sa nu repet greselile parintilor mei. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu va spun sincer ca nu-mi compar copilul cu nici un altul (poate uneori cantitatile de mancare pe care le papa, dar asta nu tine de dezvoltare/inteligenta etc...) pentru ca oricum mi se pare cea-mai-cea dintre toti. Cred ca si asta face parte tot din normalitate... ... numai sa nu cad in extrema cealalta... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Sa va zic eu ce am inebunit cand am vazut-o pe Sashalici facand turul casei in patru labutze ?I-am arata lui Kaze si apoi am inceput amandoi ca doi prosti sa ne ratzoim la bietul copil ca de ce nu se urneste Ea se urnea, mititica, dar in felul ei, adica se rostogolea A fost o lectie buna.Acum nu-mi mai pasa, felicitari precocilor dar pasarica mea ramane ce mai si cea mai |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| bravos natiune! imi place atitudinea voastra! fiecare copilas este unic si tocmai pt ca fiecare dintre noi ca mamici credem ca "puiul nostru este cel mai cel dintre toti", ca o citez pe Kali , agvem tendinta de a compara. articolul se dorea ca sa ne incurajeze ca toti sunt normali, ok... numai ca unii sunt mai iuti in dezvoltare, altii mai inceti insa toti ajuns pana la urma sa faca de toate! |