|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Acum câteva ore, un cutremur de 8,9 grade pe scara Richter urmat de un tsunami provocând valuri de 10 metri, a zdruncinat Japonia.
E groaznic ce se intampla, vad imaginile la televizor si parca e un film de groaza...
De Taki stie cineva, ceva? Oare in ce zona se afla ea???
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ma strange in spate... saracii oameni! Si eu m-am gandit la Taki azi, de dimineata... Nah, ce sa spun... toata situatia asta mi-a schimbat starea de spirit si recunosc ca maine plec cu ceva retinere. Alerta de tsunami este pana si in Indonezia... sper sa nu se intample nimic prin partea aia cat suntem noi in deplasare. |

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Indonezia va fi lovita la ora 10,50 GMT din moment in moment... iar Australia la ora 15,45 GMT...
Sper ca Lilou sta departe de ocean...daca intri, da un semn!!!
20 de tari au alerta de Tzunami...inclusiv coasta de vest a SUA si Canadei...Unchiul meu sa afla In California - San Jose... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Aualeu!Kali cred ca ar trebui sa intrebi la agentia de unde ai luat biletul ei poate stiu ce atentionari sunt!
Taki o fi bine? |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce nenorocire! |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Sarmanii oameni... de s-ar indura Dumnezeu sa se opreasca aici nenorocirea . Chiar fetelor de Taki ce stiti ?Pastreaza cineva legatura cu ea?Sa ne rugam sa fie bine... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| raly wrote:Aualeu!Kali cred ca ar trebui sa intrebi la agentia de unde ai luat biletul ei poate stiu ce atentionari sunt!
Nu sunt. M-am mai linistit... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| E bine Taki,m-am linistit! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Doamne fereste-ne si apara-i pe oamenii aia in nevoie!  M-am cutremurat cand am vazut imaginile apocaliptice ! Saracii oameni, ce nenorocire s-a abatut asupra lor ! |

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| delfinasa wrote:Doamne fereste-ne si apara-i pe oamenii aia in nevoie!  M-am cutremurat cand am vazut imaginile apocaliptice  ! Saracii oameni, ce nenorocire s-a abatut asupra lor  !
subscriu! Fereasca Dumnezeu de asa nenorociri! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| off ce nenorocire si impotriva naturii nu ai ce face!Eu inca sunt tare ingrijorata un bun prieten de al nostru a invatat in Sendai vreo 10 ani si avea multi prieteni ,,o asemenea familie care i-a fost decan la universitate a fost in Israel si i-am cunoscut si petrecut cu ei ceva timp ,am glumit si am baut impreuna (de la ei am ramas blocata cand am vazut cum beau japonezi )deci ne-am impretenit si tineam legatura cu ei . Binenteles ca inca nu stim nimic dar oricum prietenul nostru este distrus ,vizita Japonia zona aceea macar o data pe an avea o multime de prieteni acolo care nici el nu crede ca mai sunt in viatza.Mare pacat si sa ne fereasca D-zeu de asa ceva. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Google are o aplicatie care te ajuta sa gasesti persoanele din Japonia. Pentru cine are rude, prieteni acolo, merita incercat. http://japan.person-finder.appspot.com/?lang=en |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| uf,greu de tot pentru bietii oameni
la 2 km in linie dreapta de locuinta mea e o centrala nucleara si in clipele astea,auzind la tv cate se pot intampla in caz de explozie,imi vine sa-mi iau familia si sa fug,cat mai departe...dar cei care chiar sunt azi in fata acestei incercari cat trebuie sa sufere??? |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cineva din Tokio a reusit astazi sa i-a legatura cu domnul decan ...este bine atat el cat si familia lui si apropo luna viitoare cred ca va fi in Israel ufff doamne ajuta sa-l vad in viatza. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce dezastru..... |
|
|