Profil: deyutzu
Despre
Utilizator: deyutzu
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, November 26, 2013
Ultima vizita: Monday, January 18, 2016 1:06 PM
Numarul de postari: 151
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bine ai venit, Albert - Teodor - mami Nanny!!
Postat: Friday, June 19, 2015 5:51 PM
Felicitari!!sa fiti sanatosi amandoi!!sa ai laptic mult si recuperare usoara!
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Monday, February 23, 2015 11:10 AM
Crys sunteti o familie de frumosi!!pupam Davidutu scumpras
Dariuta sa te faci bine si mami la felCheek Kiss SimplyLove
Ema deci voi ati inceput serios diversificarea nu?pofta buna Stefanut si sa nu racesti mai raupupici
Andreina te pupam si noiDistanceKiss
Postat: Wednesday, February 18, 2015 10:06 PM
RoxiLove Love pupam piticulCheek Kiss se pare ca ii place cum il tii acolo.La multi ani pt cele 3 lunite!!Sa cresteti mari ,mari:computerlove
Iar tu arati super mamiconewclap
Postat: Tuesday, February 17, 2015 1:40 PM
dana_h wrote:
Nici ea si nici smiley nu au mai dat nici un semn

Ai dreptate Dana pe Smiley am uitat-o eu.Macar de ea stim ca a nascut,cred ca i-am vazut si bebelu.Dar Raluca nu a postat de prin septembrie si acum cred ca ne priveste din umbra.
Nici de Ada nu mai stim nimic de ceva vreme.
Fetelor va rog la apelClap
Postat: Tuesday, February 17, 2015 11:23 AM
Fetelor va pupam!!Cheek Kiss iloveyou Se vede ca puiutii nostrii ne ocupa tot timpul uneori ca nu avem timp de nimic nu??
Noi suntem bine,crestem,radem cu gura pana la urechi toata ziua,se cearta uneori,chiuie de nu ne mai auzim prin casa,daca am sta la bloc ar auzi toata scaraHaha .A inceput sa se rostogoleasca de pe spate pe burtica din ce in ce mai bine,invers e mai greuLol .Papam doar tzitzi,nu vrea ceai,apa.I-am dat cateva lingurite de suc de mar,deschide mare gurita sa ii dau si tine un pic in gura si jumate da afara,se si stramba cate putin.E o dulce.
Tot ce prinde la mana baga in gurita,suzeta si-o scoate si o ia inapoi cand si cum vrea ea,o roade pe laturi,pe plastic,si daca mai incape si un degetel pe langa e super fericita.
M-am topit toata vazand pozele cu puiutii vostriSimplyLove
Simona83 e o scumpilica Dariuca ta ,toata unsa ea pe boticCheek Kiss ,asteptam sa va vedem in sistemul de purtareras
Elala pup pe Eric,sa pape mai bine de acumdance si sa il vedem in Lunitaras
Ema scumpa ai fost o frumoasa si tu si Stef si tati ,sa fiti fericiti toata viata.Felicitari!
Dana,pupici Darieipupici ma bucur ca-i place in sling.E agera daca se târaste prin pat,bravo eidance
SimonaSym,ma regasesc in ce ai scris,am cam uitat si eu sa ma fac frumoasa,sa ma gatesc.Cert e ca nu prea am iesit si tot acasa cu pitica,scoate tzitzi,baga tzitzi.Ce sa facem,asta e ,pentru ei facem orice.iloveyou Ce frumos se balaceste puiul tau cu colaculnewclap e un frumos raulove
Lala draga,Sara e o frange inimi de pe acum.Ce pletoasa e scumpa.Si Antonia mea are parut dar nu asa des si plus ca acum incepe sa ii cada si in spate e rooos rauuff
Roxanine pup lui Bogdanel sa treaca infectiailoveyou
Andreea sa folosesti cu placere toate achizitiile!pup la Mariucauff
Crys e un dulce puiul tau si tu esti o frumoasamajoreta
Alina sunt superbi gemenii,va pupam coeur ma gandesc la tine uneori, cand mi-e greu cu pitica,ca tu ai doi,sa planga deodata sau sa le fie foame in acelasi timpplans .Ma bucur ca va descurcati!Bravoo
Capsunico te asteptam sa ne spui ce face Leo,sa ni-l arati majoreta
Oana voicu,pupam grasunica,unde ati disparut??
Pupici prospetelor mamici,va asteptam sa ne impartasiti experientele voastre!
Fetele voi mai stiti ceva de RalucaElena?parca trebuia sa nsca prin noiembrie dar nu vrea sa ne mai zica nimicpale o mai vad online.Am mai intrebat parca de eauff
Yneea scumpa mai ai putin si vii la noi.Pupici tie si lui bebe.
Subiect: Bine ai venit, David Gabriel - mami Anelise!!
Postat: Wednesday, February 4, 2015 11:48 AM
Bine ai venit pui mic!!Sa fii sanatos si sa cresti frumos!!Felicitari Anelise si refacere rapida!!dance Bravoo
Subiect: Bine ai venit, David - mami Russiantonik!
Postat: Wednesday, February 4, 2015 10:14 AM
majoreta Sa ai nastere usoara,bebe sanatos si mult laptic la sursa!!!pupici .dance
Subiect: Cum taiem unghiutele?
Postat: Wednesday, February 4, 2015 9:57 AM
Si noi avem nevie de somn adanc pt treaba aceasta ca tare doarme usor uneori.Si cu forfecuta un doi e gata.I le tai des pt ca se enerveaza uneori si face ce face de se zgarie pe fata.
Postat: Tuesday, February 3, 2015 5:23 PM
Fetelor va pupamCheek Kiss
Foarte simpatici bebelusii vostrii la botez SimonaSym si Simona83 ,super dulci in costume traditionaleangel adorabili ce mai.
Danuta te pupam si printesica ta e foarte frumoasa si destul de grasunicaDistanceKiss are falcute bune si eaCheek Kiss ; si o sa punem poze
Alina tare scumpici sunt gemenii,foarte fain au crescut ,SimplyLove
Andreea e o dulce Maria cum te imita ea acoloBravoo
Roxi ai un atlet foarte frumusel,Antonia inca nu face asta,doar se da de pe spate pe burtica uneori dar inapoi nu poateLol
Capsunica,Ada unde sunteti???pupam piticii vostriCheek Kiss
Le asteptam si pe celelalte proaspete mamici in casuta noastra ca avem numai bebei super dulci aici…raspupici
Ela ,Ericut e un dulceLove ce frumos cresc dintisorii lui
Ema pup lui Stefanutpupici
Postat: Wednesday, January 28, 2015 12:21 PM
Mamici multumim tuturor pt aprecieri!!DistanceKiss sunteti niste dragutepupici ras va pupam pe toate si pe puiutii vostriipupici coeur coeur iloveyou
Crys e foarte scumpic DavidutuDistanceKiss
Noi am fost de dimineata la vaccinul de 4 luni,avem 8,2 kg si 67 cm,suntem bine.Acum stam cuminti si speram sa nu facem ceva reactiiHands topai