Profil: Deyu.
Despre
Utilizator: Deyu.
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Sunday, August 19, 2012
Ultima vizita: Tuesday, July 9, 2013 12:41 PM
Numarul de postari: 181
[0.02% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 19
Postat: Monday, July 1, 2013 10:21 AM
Eu zic sa iti faci cateva teste. Eu mi-am facut 5. Din fiecare care l-am gasit la farmacie. hainoroc
Mult noroc, sa fie cu ochisori!Clap pupici
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 12
Postat: Monday, July 1, 2013 8:05 AM
Buna dimineata!DistanceKiss
Subiect: Pasiunea mea CROSETA
Postat: Sunday, June 30, 2013 2:58 PM
Doamna Vali, sunt superbe! bravo newclap Felicitari! yes
Subiect: Cat timp ar trebui sa imi alaptez copilul?
Postat: Sunday, June 30, 2013 2:56 PM
koko2008 wrote:
Avem 10 luni...si m am hotarat...noaptea nu i mai dau..ar sta conectat non stop si eu nu pot dormi !!!De 2 nopti am reusit !!A fost greu dar a trecut angel Ii mai dau seara si dimineata .Cred ca i suficient .dance

Koko, noi avem 1 an si o saptamana si ii dau de la 9 luni doua mese de lapte : dimi si seara. Deci e suficient! Sanatate lui bebe!SimplyLove
Subiect: Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Postat: Sunday, June 30, 2013 12:59 PM
Cris-DL wrote:

Dar ai slabit... NuStiu

Pai numai 2 kg intr-o lunaCray Astept sa ma cantaresc din nou maine dimineata...Poate ma trezesc cu ceva in plus. Ultima data m-am cantarit marti..
Subiect: Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Postat: Sunday, June 30, 2013 11:53 AM
Eu de la 57 kg sunt acum la 55 kg..intr-o luna disputa bataus rambo toanerele nervi
Nu am stat deloc pe treaba! A fost si luna asta calduroasa, am mancat mult! Am facut si sport si s-au adunat toate asa angry guns Ca degeaba am facut sport, daca am mancat. Sper ca luna ce vine sa trec iarasi pe front de-a bineleanewno
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 21
Postat: Sunday, June 30, 2013 10:37 AM
crystynam wrote:
Fetelor, nu ma pot abtine sa nu intru din cand in cand sa citesc care si cum a mai nascut,ce gravidute noi sunt:)Recunosc ca mi-e un dor nebun de burtica mea, chiar si maine as mai face un bebe dar mai astept cel putin 2 ani:)
Shirell,felicitari,esti o mamica extraordinara si bebelina e suuuperba:)
Andra, juniorul iti seamana leit,e scumpel foc.
Va pup fetelor,ia uitati ce a crescut pisoiul meu,cand oare au trecut 7 luni jumatate ,nu stiu ,dar sunt cele mai minunate luni din viata mea:) Ps,: azi mi-a adus primul trandafir din viata lui,alt cadou nici nu-mi mai pot doricomputerlove computerlove

img

Ce frumusete de bebe ai!!!! computerlove computerlove computerlove pupici pupici Asa de dulce si iubibil!hearts love Love
Subiect: Ce nume de fete va plac cel mai mult?
Postat: Sunday, June 30, 2013 10:35 AM
ana ioana wrote:

Lara

Aww! Lara o cheama pe pisicuta mea DistanceKiss

ana ioana wrote:
Emma :)

Waa, si mie imi place Emma la nebunie! E un nume asa de frumos! Emanuela nu imi prea place, dar Emma da !love Love computerlove
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 12
Postat: Sunday, June 30, 2013 10:19 AM
oanamaria wrote:
Si eu intoarsa dintr-o vacanta de vis imi savurez nessul.

Sa-ti fie de bine vacata!sunny

oanamaria wrote:
La noi ploicica si racoare ,deci e superb!

Si la noi e racoara de dimineata. Dupa ora 13 se incalzeste! Boredom Ar fi bine putina ploicica!alcool
Subiect: Micul dejun
Postat: Sunday, June 30, 2013 9:43 AM
Noi ne trezim la 8, 8:30, cel tarziu 9 si atunci avem o masa de lapte (tzitzi) dupa care ne culcam. Si apoi vine micul de jun, pe la 10-11. Tot timpul incerc sa ii diversific masa si sa nu avem acelasi meniu zilnic. yes
O masa arata cam asa :
~ un cremwurst + paine toast prajita + banana/mar + branzica + ceai (cateodata) ras