Detergenti pentru masina de spalat automata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
geaninan
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/31/2014
il pun de la inceput, Persil Expert Gel scoate petele foarte bine, am incercat ulei, suc rosii, cafea, ies impecabile rufele. De Vanish pentru rufe nu mai sunt multumita cel putin cel lichid, parca nu mai scoate petele( particip la campania Buzzstore)este parerea mea sincera, incearca si ai sa vezi
Kmy
Scris: Sunday, March 2, 2014 3:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Fetele sapt asta la Penny Mkt Persilul e la oferta,pana marti cred, costa 17,89 roni, pt cine il foloseste... Pe mine m-a convins cand s-a intors fiu-miu cu geaca noua plina de noroi de la cules ghiocei ...
alinao25
Scris: Wednesday, March 5, 2014 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2014
Buna ! V-am gasit frunzarind pe net.....Particip si eu la camoania Persil...il folosisem in urma cu cativa ani si nu era pe placul meu...dar cred ca au schimbat ceva in compuzitie ....sunt multumita cum spala sosetele si mai ales prosoapele de bucatarie unde mi-a scos niste pete vechi.....Am dat spre testare si prietenelor mele ...sunt curioasa sa aud si parerea lor !
adii
Scris: Thursday, March 6, 2014 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2014
Buna, va invit sa vizionati acest clip ce reprezinta rezultatul testarii detergentului Persil gel, un detergent cu miros placut ce spala foarte bine, din care ve-ti afla: cum sa testati un detergent de rufe, cea mai rapida si eficienta metoda de a scoate unele din cele mai dificile pete etc.#BUZZ_PersilGel.
mesaj editat de moderator
Kmy
Scris: Monday, March 10, 2014 5:21 PM
Nivel

O imagine care face cat o mie de cuvinte... In sfarsi camasile lui pici sunt impecabile... Am scapat de petele de carioci, ciocolata , acuarele si alte cele aduse pe manecute de la gradi. Voi cum va descurcati cu petele?

Kmy attached the following image(s):
untitleda.jpg

kali
Scris: Monday, March 10, 2014 5:41 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Foarte bine. De aceea nici nu am simtit nevoia sa-mi schimb detergentul care e altul decat Persil.
Kmy
Scris: Tuesday, March 11, 2014 10:31 AM
Nivel

ras
TatyKS
Scris: Tuesday, March 11, 2014 7:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Si eu ma descurc foarte bine ... numai folosesc Persil , ca doar nu-mi da bani sa-i fac atata reclamaLol ...am descoperit altul mai bun .
geaninutza06
Scris: Thursday, March 13, 2014 11:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2014
Si eu l-am folosit pentru hainutele foarte murdare ale bebelusului meu, pentru ca tocmai am inceput diversificarea si nu reuseam sa scot petele dificile si la noi chiar a adat rezultate. Eu sunt multumita.Il voi cumpara in continuare
Cris-DL
Scris: Friday, March 14, 2014 8:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
hohot hohot hohot

Altul, e cel mai bun!!Lol
catalin_leca
Scris: Monday, April 21, 2014 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 4/21/2014
Recent am descoperit un magazin cu produse 100% nemtesti, magazinul de numeste German Quality Store se afla in Bucuresti pe calea Vacaresti 203A langa posta de la Timpuri Noi. Au detergenti de super calitate, nu cu soda si sare in ei, au multe produse, cafea, detergenti, cosmetice, produse alimentare Bio, DULCIURI ;)), toate importate direct din Germania, initial am luat un arie de test, e exceptional, dupa care la recomandarea lor am luat un detergent mai ieftin numit Dash, tot la fel, super bun. Am scos petele de pe niste tricouri pe care le-am patat acum 1 an si nu mai putem sa le port, au si detergenti sensitive si bio, tot ce am cumparat de la ei pana acum a fost super bun. Ma bucur ca mai exista si romani care se chinuie sa faca ceva de calitate si nu sa pacaleasca lumea. Ii gasiti si pe facebook la www.facebook.com/germanqualitystore
kgb
Scris: Thursday, April 30, 2015 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/7/2014
eu comanda online cantitate mai mare de pe editat de moderator: reclama!... au detergenti din Italia si sunt foarte buni si la pret :D
ingerash
Scris: Thursday, April 30, 2015 7:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Imi place Surf cu uleiuri esentiale.
Kmy
Scris: Thursday, April 30, 2015 7:32 PM
Nivel

E am ramas la Persil ... Crazy
t-mihaela
Scris: Friday, May 1, 2015 1:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu am trecut pe detergenti fara fosfati ca am fosa septica ,se cunoaste la rufe dar cui ii pasa .Daca am pete chiar urate arunc camasa hohot Cumpar haine ieftine oricumsic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.