Detergenti pentru masina de spalat automata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Tuesday, February 11, 2014 4:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu folosesc de ceva timp doar Persil Duo Caps .
Anamaria.Schiau
Scris: Wednesday, February 12, 2014 6:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2014
Am participat si eu la o campanie organizata de Buzzstore si am primit spre testare Persil Expert. Am fost sceptica la inceput deoarece eu am folosit doar detergent praf, dar spre surprinderea mea am fost foarte multumita. Am spalat prosoape la 30 grade program scurt si fara balsam. Rufele au iesit albe si foarte parfumate.
Eu am pus Persil direct in sertarasul pentru detergent.
M-ar interesa sa aud si parerile voastre despre Persil.
kali
Scris: Wednesday, February 12, 2014 7:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mai, fratilor, daca Persil plateste pentru reclama, vreau si eu!Haha Ca nu mi-e greu sa-mi fac n-spe conturi pe forumuri si sa-mi dau cu parerea, ca o gospodina bine-intentionata ce as putea fi!
Kmy
Scris: Wednesday, February 12, 2014 8:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
kali wrote:
Mai, fratilor, daca Persil plateste pentru reclama, vreau si eu!Haha Ca nu mi-e greu sa-mi fac n-spe conturi pe forumuri si sa-mi dau cu parerea, ca o gospodina bine-intentionata ce as putea fi!

hihi.. ideea este cu nu trebuie sa faca reclama, doar sa-l testeze si sa-si zica parerea... dar nah, fiecare intelege ce vrea...
Si uite ca l-am testat si eu si... nu am ramas impresionata, la temperatura de 30 de grade nu mi-a scos toate petele de pe o fata de masasic
kea288901
Scris: Sunday, February 16, 2014 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2014
Am participat si eu la campania Buzzstore pentru Persil Expert Gel. E adevarat ca la inceput am fost sceptica. Parintii mei au fost chimisti intr-o fabrica de detergenti si imi povesteau cum toti detergentii au aceleasi ingrediente de baza dar cu parfumuri diferite. Asadar, cand am primit coletul, am pus la spalat o bluza cu o mare pata de ulei, pe care detergentul meu obisnuit, pudra, nu a reusit sa o dovedeasca. Spre surprinderea mea Persil Expert a scos pata. Nu fac reclama, dar adevarul e adevar. Mai apoi, uitandu-se pe ingrediente, mi-au explicat si parintii mei ca Persil are o enzima in plus, lucru care il face mai puternic :)
Incercati-l si voi, nu ma credeti pe cuvant :p
Cris-DL
Scris: Monday, February 17, 2014 8:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Big Laugh Big Laugh Ce spuneai, kali ?!

Mie nu-mi place Persil; nici cum spala, nici cum miroase, chiar daca folosesc balsam...
TatyKS
Scris: Monday, February 17, 2014 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Astia cu 1 postare stiu doar reclama , reclama , reclama ...

Cris, vezi ca faci antireclamahohot
kali
Scris: Monday, February 17, 2014 8:52 AM
Nivel

Cris-DL wrote:
Big Laugh Big Laugh Ce spuneai, kali ?!

AngelNot AngelNot

Eu nu am folosit niciodata Persil, deci... nu pot sa-mi dau cu parerea.

Poate ma contacteaza astia de la Buzz... sa ma convinga...Haha
TatyKS
Scris: Monday, February 17, 2014 9:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
kali wrote:

AngelNot AngelNot

Poate ma contacteaza astia de la Buzz... sa ma convinga...Haha

Lol
Cris-DL
Scris: Monday, February 17, 2014 9:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
TatyKS wrote:

Cris, vezi ca faci antireclamahohot

Si gratis...Crazy

Oana, "femeia din reclamele Persil este o femeie moderna, nu mai este gospodina de dinainte de razboi".Lol
Eileen
Scris: Monday, February 17, 2014 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Cris-DL wrote:

Oana, "femeia din reclamele Persil este o femeie moderna, nu mai este gospodina de dinainte de razboi".Lol

Lol Lol
Kmy
Scris: Monday, February 17, 2014 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Fetele sunteti de coma... bai nici eu nu am folosit Persil pana acum si daca nu il primeam gratis cred ca nici nu il foloseam. Mi se parea prea scump. Prima experienta mi-a lasat un gust amar... dar din vina mea, am batucit masina cu rufe si am pus doar jumatate de capacel de detergent, ori la o cuva de 7 kg trebuia un dozaj mai mare.Plus ca daca petele sunt vechi trebuie sa pui detergent direct pe pata Acum am spalat toate gecile de iarna si intradevar au iesit impecabil... fara PETE... doamne ce fericita sunt... pana acum duceam geaca mea la curatatorie ca iesea patata tot cu detergent... si imi plac atat de mult hainele de iarna negre... ( ca nu ma fac sa arat ca un ursulet... Crazy )Din punctul asta de vedere... si am vazut ca mai este o mamica care il foloseste doar la haine inchise la culoare, cred ca il voi mai folosi, tot acolo ies si scutesc si drumul pana la curatatorie.
Oanacomputerlove daca vrei imi scrii pe privat si iti fac invitatie la buzz, asa poti primi gratis produse acasa la tine pe care sa le probezi...
kali
Scris: Monday, February 17, 2014 11:20 AM
Nivel

Kmy wrote:
Oanacomputerlove daca vrei imi scrii pe privat si iti fac invitatie la buzz, asa poti primi gratis produse acasa la tine pe care sa le probezi...

Multumesc insa eu sunt super conservatoare in sensul ca, daca sunt multumita de un produs, nu simt nevoia sa mai incerc altceva. Si cumparaturile mi le fac la foc rapid ca stiu exact locul unde se afla dar si ce am nevoie. Nu mai pierd vremea la raft.
monica irimia
Scris: Monday, February 17, 2014 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Fetelor, eu folosesc Persil Duo Caps de vreo 2 luni. Foloseam pernute Ariel, dar am renuntat la ele pentru ca am facut alergie pe piele. Nu sunt 100% sigura ce Ariel e responsabil pentru asta, dar am luat-o prin eliminare. Am schimbat sapun, detergent si temperatura apei la masina de spalat.
Dupa reclama voastra, imi vine sa renunt la el. ras Eu oricum nu vad diferenta intre persil si ariel. Cu marca Dero activ si altele nu as spala in veci. Nu-mi inspira incredere. O singura data am avut OMO si nu mi-a placut.
kea288901
Scris: Monday, February 17, 2014 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2014
Incercarea nu e de a face reclama ci de a impartasi o experienta. Buzzstore nu te obliga sa faci reclama ci te indeamna sa iti dai cu parerea, indiferent daca e buna sau nu. Eu am folosit Tide pudra inainte de campania Persil si trebuie sa recunosc ca Persil gel e mult mai bun. Mie imi place parfumul, si l-am folosit fara balsam, miroase a haine curate, nu e intepator si cel mai important, a curatat pete pe care Tide nu a reusit sa le curete, culme, la temperatura mai mica. Ambalajul e ergonomic si usor de folosit, in concluzie, sunt multumita :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.