Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Chiar si eu vroiam sa intreb despre Persil, cum va impacati cu el? Il puneti in cuva in timp ce curge apa? sau capacul plin cu gel intre rufe? Pentru mine cea mai dificila pata este cea de ulei de masina...si nu stiu cum se intampla apare intotdeauna pe tricourile noi a lui sotulache Voi cu ce scoateti petele dificile? |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Si mie imi place persil gel expert , imi place si cum miroase . Am incercat si varianta de la Ariel gel si imi place si ala . Nu pernute ! Eu il pun acolo unde pun si detergentul pudra, nu in cuva . |
|
| Am primit si eu spre testare detergentul si recuosc ca nu am folosit pana acum, doar din cele speciale pt pete sau cele pentru haine albe sau negre, dar spalam cate una sau doua separat , pernute nu folosesc pt ca mi -a ramas plasticul acela lipit de modelul unei bluze si am fost dezamagita... Deci il punem in sertarul pt detergent... probam si revenim cu impresii |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2014 Mesaje: 1
| Buna tuturor! Am primit spre testare noul Persil Expert Gel de la Buzzstore. Sunt foarte incantata de acest detergent. Rufele au iesit curate si frumos mirositoare. Am vrut sa incerc acest detergent ca auzisem cum scoate el petele cele mai dificile. Am o fetita de un an si 3 luni si majoritatea hainutelor ei sunt patate cu morcov si portocala. Sunt foarte dificile de scos aceste pete. Multumita lui Persil Expert Gel hainutele sunt acum curate si numai bune de patat din nou. Acum nu mai ma supar cand fetita mea pateaza hainele ca stiu cu ce sa scot acele pete.Incercati si nu mai aveti grija petelor.
|
|
| mdaa... incepe sa sune a reclama... si nu asta am vrut, doar parerile voastre... asupra acestui produs :(
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kmy wrote:Chiar si eu vroiam sa intreb despre Persil, cum va impacati cu el? Il puneti in cuva in timp ce curge apa? sau capacul plin cu gel intre rufe? Pentru mine cea mai dificila pata este cea de ulei de masina...si nu stiu cum se intampla apare intotdeauna pe tricourile noi a lui sotulache Voi cu ce scoateti petele dificile?
Eu imi iau detergent lichid pentru rufe negre si colorate, pentru a evita petele de dero solid. Il pun in cutia dedicata detergentului. Petele le scot cu sano oxygen si un praf pe care l-am gasit in Lidl . Este ieftin dar chiar isi face treaba. Totul este sa ai rabdare si sa lasi rufele patate multe ore cu solutii pe ele , poate chiar si pana a doua zi daca nu ies. Eu nu ma las pana nu scot petele .
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cu unele solutii am scos si petele...si culoarea ...si m-am invatat minte. Cand e patat fug la curatatorie pentru a nu mai distruge si alte haine. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| noi folosim Perwol lichid pus direct intre rufe |
|
| Insist pe hainutele albe sau cele care au culori pale .. Hainutele patate stau separat in solutii , apoi le bag la spalat normal . |
|
| Eu am distrus ceva de un roz pal, nici nu m-am gandit ca se va decolora, mai ales ca nu era prima data cand scoteam pete.Apoi, cu aceeasi solutie _ Vanish - am mai distrus un tricou verde militar...si-mi ajunge. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| bereea wrote:Eu am distrus ceva de un roz pal, nici nu m-am gandit ca se va decolora, mai ales ca nu era prima data cand scoteam pete.Apoi, cu aceeasi solutie _ Vanish - am mai distrus un tricou verde militar...si-mi ajunge.
waiiiiii eu am gaurit o data o salopeta de-a Sarei! o data a purtat-o , a patat-o de iarba si am lasat-o de seara pana dimineata cu vanish, si dimineata era gaurita. doar atunci am patit-o. |
|
| Eeee, vedeti de ce nu folosesc eu Vanish |
|
| TatyKS wrote:Eeee, vedeti de ce nu folosesc eu Vanish
nici eu nu mai folosesc |
|
| Aveti mare dreptate cu Vanish si eu am distrus o rochita cu el, incercand sa scot o pata de grasime, iar detergentul solid asa cum spunea TatyKS imi lasa pete mari de praf mai ales la gecile baiatului care sunt din material sintetic si la puloverele negre iar Perwoll , cum am mai scris il folosesc cu dedicatie... alb si negru... iar la pretul pe care il are.. imi ajunge o sticla un an... Credeam ca poate macar una dintre voi foloseste Persil lichid si imi spune cum se comporta de exemplu la o masina in care pun si hainele copilului si prosoape... si... mai o bluza de-a me adica sa nu fie tot un detergent "special pentru..." |
|
| Kmy wrote:Aveti mare dreptate cu Vanish si eu am distrus o rochita cu el, incercand sa scot o pata de grasime, iar detergentul solid asa cum spunea TatyKS imi lasa pete mari de praf mai ales la gecile baiatului care sunt din material sintetic si la puloverele negre iar Perwoll , cum am mai scris il folosesc cu dedicatie... alb si negru... iar la pretul pe care il are.. imi ajunge o sticla un an... Credeam ca poate macar una dintre voi foloseste Persil lichid si imi spune cum se comporta de exemplu la o masina in care pun si hainele copilului si prosoape... si... mai o bluza de-a me adica sa nu fie tot un detergent "special pentru..."
Persil-ul spala bine , dar costa mult si se termina repede un bidon. Am avut perioade cand spalam doar cu persil lichid ... dar atunci spalam o masina la saptamana . Tocmai d-aia acum, il folosesc doar la haine negre si colorate. |
|
|