Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Se adauga in cuva direct ,iar plasticul ala se dizolva integral in contact cu apa. Eu am o pasiune din a cumara detergent mai nou azi mi-am luat pernute Persil Duo ,Ariel Mov si un sac de OMO ca il avea pe ursuletul Cocolino si si-l dorea Stefi de mult asa ca am dero pentru tot anul. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu detergentii de rufe si la fel si balsamurile le schimb mai mereu ,cred ca si dupa pretz si dupa starea mea de spirit. Acuma folosesc COLON-gel iar ca balsam Sano-MAXIMA MUSK (care miroasa super bine si se mentine mirosul tare mult timp).Deasemenea adaug de fiecare spalare foi sa nu treaca culoarea de la o haina la alta .O data pe luna pun masina sa lucreze fara rufe cu un pahar mic de sare de lamaie asta ca sa curetze piatra in cazul in care ar fi. (asta m-a invatzat tehnicianul care mi-a montat masina ). Acuma si la uscator folosesc foi ptr a da miros frumos de la Badin (cred ca este o firma de-a noastra)plus ca inainte cu cinci minute de a se termina programul deschid uscatorul si spraiez tot cu Badin si inauntru!Au rufele un miros de innebunesti cand le scoti de la uscare. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Pernuta o pui in masina de spalat,in cuva direct peste rufe ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Oana , Luisa va multumesc ! |
|
| Ai folosit pernutele?Ai fost multumita ? |
|
| Am cautat si eu balsamul de la Sano ,dar nu l-am gasit! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Luisa wrote:Pernuta o pui in masina de spalat,in cuva direct peste rufe !
Sub rufe!
Oana, aici este un magazin numai cu produsele lor. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:
Sub rufe!
Oana, aici este un magazin numai cu produsele lor.
Firma este de la noi din Israel nu le fac reclama dar au produse foarte bune la noi au preturile c-am piperate in comparatie cu celelalte produse cu care fac concurentza dar la balsamuri sunt de neinvins.Nu stiu cum or fi produsele pe care le fabrica in Romania o data le-am vazut c-am apoase si fara miros care sa reziste mult dar sper ca au mai progresat de atunci. |
|
| Eu am cautat in hipermarket ca de acolo imi iau Sano de vase de ani de zile numai din asta folosesc si Sano de spalat pardoselile , ala de curatat aragazul si cuptorul,odorizantele alea albastre de WC -suntem dependenti de ele daca nu-i apa albastra deci sunt foarte multumita de produsele Sano ,dar mai sunt unele cu denumire foarte asemanatoare SAVO si daca esti in graba le poti incurca foarte usor, |
|
| Luisa , am folosit , le-am pus in masina dar nu sub haine , si sint multumita O sa-mi mai cumpar ! Oana pentru aragaz e bun Sano ? e ceva anume ? |
|
| Eu asa le-am pus intodeauna, peste haine ! Imi pare bine ca ti-am fost de folos ! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eu pun doua pernute in cuva.Dar am masina de spalat de 7 kg |
|
| Va multumesc ! am mai invatat ceva de la voi ! pupici ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/28/2013 Mesaje: 1
| • „x” detergentul conceput special pentru bebelusi la sfatul medicilor dermatologi si pediatri într-o formula lichida, pentru a nu lasa reziduri în tesatura si a nu irita pielea. • Deoarece medicii pediatri nu recomanda folosirea unui balsam pentru pielea sensibila a bebelusului, s-a optat pentru adaugarea unui emolient natural din nuca de cocos care relaxeaza tesatura lasând astfel hainutele foarte moi si catifelate. Curata hainele cu delicatete si le clateste cu usurinta datorita emolientului natural inclus, nemaifiind necesara folosirea altui balsam. • Se stie ca bebelusilor nu le plac mirosurile si de aceea „X”, detergentul pentru bebelusi nu lasa mirosuri pe hainute, fiind facut din uleiuri esentiale din plante care sunt usor volatile. • Detergentul lichid X este hipoalergenic. Cu PH-ul sau neutru este suficient de blând pentru pielea sensibila. • Acest detergent a fost gândit atât pentru bebelusi cât si pentru mamicile care spala zi de zi într-o formula superconcentrata pentru aproximativ 53 de spalari.
Mesaj reeditat ! Reclama interzisa !
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/9/2014 Mesaje: 1
| Fetelor, ati incercat noul Persil Gel expert? Se spune ca e eficienta si la temperaturi joase,cu o putere mare de curatare a petelor dificile. Desi nu eram foarte convinsa, participand la o campanie am avut ocazia sa-l testez. Am ramas placut surprinsa, si luand in considerare raportul calitate-pret, la mine este mult mai rentabil decat oricare dintre detergentii pudra pe care le-am incercat. Recomand. |
|
|