Detergenti pentru hainutele bebelusilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tina
Scris: Friday, April 14, 2006 3:16 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am folosit Dermalin de la inceput si balsam de bebei de la lenor..dar detergentul e cam pa...nu prea spala bine si voi renunta soon, ariel sau tide ca trebuie sa se obisnuiasca si pielicica lu' bebe cu altceva ca in felul asta cred ca noi ii sensibilizam daca exageram cu protejatul.
Elia
Scris: Friday, April 14, 2006 5:07 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu am observat ca detergentul de copii nu prea spala. De doua ori s-a patat fata de kk si de fieare data am bagat hainele la spalat imediat si nu a iesit pta, a trebuit sa le spal de mana si apoi iar la masina. Cand se termina sticla sta de detergent, trec la detergent normal.
stele_pe_cer
Scris: Friday, April 14, 2006 11:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Detergentul Teo bebe pot spune ca scoate si pete si tot ce vrei.Imediat dupa nastere, am spalat hainele cu Ariel si, spre stupoarea mea, toate prosopelele, scutecele si hainutele pe care regurgitase Matei au ramas patate.Bagate inca o data la masina cu detergent Teo bebe s-au spalat de minune.

Nu stiu ce contine voma aia de cu Ariel petele ramaneau bine conturate, galbui, dar Teo bebe kiar le scoate.De atunci ne declaram fideli aceluiasi detergent, cu atat mai mult cu cat nu ar fi indicat sa il skimbam, avand in vedere ca pielea sensibila a lui Matei e deja obisnuita cu acest detergent.Poate mai tarzior, dupa ce dermatita atopica va fi vindecata 100% fara recidive sa skimbam detergentul de bebei cu unul obisnuit.Pana atunci eliminam balsamul de rufe si orice adaos la spalare, si o clatire cat mai eficienta.
taki
Scris: Saturday, April 15, 2006 3:20 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Eu ii spal hainutele Sashei cu un detergent lichid pentru copii, sunt multumita de el sic . Nu este asa de parfumat, de fapt nu are nici un miros, dar deocamdata nu-i trebuie Sashei parfum ras .

taki attached the following image(s):
060415_1411_01.jpg

cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, April 15, 2006 7:08 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
stele_pe_cer wrote:
Detergentul Teo bebe pot spune ca scoate si pete si tot ce vrei.Imediat dupa nastere, am spalat hainele cu Ariel si, spre stupoarea mea, toate prosopelele, scutecele si hainutele pe care regurgitase Matei au ramas patate.Bagate inca o data la masina cu detergent Teo bebe s-au spalat de minune.

Nu stiu ce contine voma aia de cu Ariel petele ramaneau bine conturate, galbui, dar Teo bebe kiar le scoate.De atunci ne declaram fideli aceluiasi detergent, cu atat mai mult cu cat nu ar fi indicat sa il skimbam, avand in vedere ca pielea sensibila a lui Matei e deja obisnuita cu acest detergent.Poate mai tarzior, dupa ce dermatita atopica va fi vindecata 100% fara recidive sa skimbam detergentul de bebei cu unul obisnuit.Pana atunci eliminam balsamul de rufe si orice adaos la spalare, si o clatire cat mai eficienta.

Stelute, de unde il cumperi? Din magazine sau din farmacii? E lichid sau pulbere? Cat costa?
Mercic!pupici
stele_pe_cer
Scris: Saturday, April 15, 2006 10:25 AM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:

Stelute, de unde il cumperi? Din magazine sau din farmacii? E lichid sau pulbere? Cat costa?
Mercic!pupici

Teo Bebe il iau din Cora sau XXL, costa in jur de 200.000 (cu cateva zeci de mii mai putin daca il iau din Cora, cu cateva zeci de mii mai mult daca il iau de pe net).

Este pulberere, se gaseste la punga pare de 2 kile si la cutii de 250 gr, parca.Cel la cutie se gaseste si 2 in 1 si simplu.

Uite aici :

"Detergent special, cu sapun moale, natural, pentru spalat scutecele si lenjeria bebelusilor.
Formula noua conceputa pentru inlaturarea petelor persistente si a mirosului neplacut, fara a deteriora tesaturile.
Nu irita pielea sensibila a bebelusilor si nu provoaca reactii alergice.

* Se poate folosi atat pentru spalare manuala, cat si pentru spalare automata.
* Ambalaj: cutie carton - 0,5 kg. - 40.000 lei"

stele_pe_cer attached the following image(s):
te01_detalii.jpg

cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, April 15, 2006 11:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
mercic, stelute! Cum la noi nu exista market-uri gen Cora, ne orientam spre net! Dar speram sa fie mai usor...
stele_pe_cer
Scris: Saturday, April 15, 2006 2:46 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
mercic, stelute! Cum la noi nu exista market-uri gen Cora, ne orientam spre net! Dar speram sa fie mai usor...

Cu placere sic !

Dar Tudor e deja maricel...cred ca pti sa ramai pe un detergent obisnuit, mai ales daca ii prieste copilului.

Eu cu siguranta la al doilea bebe nu voi mai opta pentru un detergent special pentru bebei, ci voi spala cu un detergent obisnuit.Asa pielea copilului nu se va sensibiliza in urma folosirii unui detergent soft, si oricum la un moment dat tot la detergentul clasic ne vom intoarce.
mihaela75
Scris: Saturday, April 15, 2006 3:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Eu tocmai am spalat primul rand de murdarici cu detergent Tide normal si am bagat si albituri de-ale noastresicNu-mi surade ideea sa spal separat si sa folosesc alt detergent...e prea mult de munca uff
stele_pe_cer
Scris: Saturday, April 15, 2006 3:10 PM
Nivel

Noi nu am spalat niciodata hainele nostre, ale adultilor, cu cele ale copilului.Nu mi se pare igienic.Plus ca multi microbi se pot transmite copilului prin inermediul...hainelor spalate la comun, asta in special la fetite.Noi, desi avem baietel, tot spalam hainele separat.Stiu ca mama mea mi-a spalat hainele separat cam toata copilaria, si pe vremea aia avea o masina de spalat de plastic, micuta, pentru haienle mele, si una obisnuita, neautomata, pentru hainele lor.

Nu mi se pare greu deloc nici sa spal separat pentru Matei, nici sa ii calc fiecare lcurusor, nici sa le aranjez in dulapior de cate ori venim de afara.La noi se strang mai multe haine murdare de bebe decat cele ale noastre.Cum Matei baleste foarte tare, vreo 2 bavetele skimbam zilnic, plus inca 3 body-uri pe zi pentru ca ii supureaza ranile, iar cand era mic skimbam foarte multe scutece (ca eu l-am infasat pe Matei), enorm de multe prosopele pentru ca regurgita frecevent, deci, la noi cosul de rufe al lui Matei e vesnic plin si spal o data pe saptamana.sa nu mai spund ecate hainute de joaca pun la spalat acum, de cand mergem singurei in picioare, ca una-doua, buuuf, ne murdarim imediat.dar hainele de joaca nu le pun dupa prima imbracare la spalat, adica gecuta, salopetele, hanoracele de polar, astea intra la spalat doar o data la ceva timp.

Pentru noi, adultii, rufele le spal o data la 2 saptamani,ca nu se aduna atat de multe albituri.

Tot la inceput, cand era Matei mic, am avut grija ca mama si sotul sa cumpere hainute si tot ce trebuie pentru Matei numai de culoare alba si bleu, pentru a putea baga mai usor mai multe hainute deodata, fara a le strica culoarea sau aspectul.Cu timpul, am diversificat la maxim garderoba, in sensul ca acum oricum bag de 2 ori masina pentru Matei:o data cu albituri, o data cu hainute colorate.
mihaela75
Scris: Saturday, April 15, 2006 3:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Daca se strecoara microbul, va zic.Ca sa nu faceti ca mineras
taki
Scris: Saturday, April 15, 2006 3:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Si eu ii spal hainutele Sashei separat, ce este al ei, este numai al ei ras .
stele_pe_cer
Scris: Saturday, April 15, 2006 3:18 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Daca se strecoara microbul, va zic.Ca sa nu faceti ca mineras

Poate nu se strecoara sic ...hai ca vorbesc eu cu "el" sa te ocoleasca sic pupici !
Kiki
Scris: Saturday, April 15, 2006 3:45 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:
Si eu ii spal hainutele Sashei separat, ce este al ei, este numai al ei ras .

Si eu la fel de cand s-a nascut numai separat i le-am spalat. Nici macar prosoapele de baie nu le-am spalat impreuna cu ale noastre.
stele_pe_cer
Scris: Saturday, April 15, 2006 3:51 PM
Nivel

Kiki wrote:

Si eu la fel de cand s-a nascut numai separat i le-am spalat. Nici macar prosoapele de baie nu le-am spalat impreuna cu ale noastre.

Apropos de prosoape, acum, ca am invatat sa ne spalam pe maini inainte de mesele solide, avem si noi prosopel seprat la baie, pus cat mai jos, sa ajungem sa ne stergem pe manute.La spalat il iau eu in brate, il sapunesc, il clatesc, apoi il las jos sa ajunga singur la prosopel si tot eu il sterg, deocamdatasic ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.