Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Chiar acum mi-am cumparat ceva ce mi se pare super misto daca este adevarat binenteles inca nu am folosit este vorba de mingea minune ,o minge cu un anumit praf cu care speli continui de vreo 50 de ori.Produsul este 100% bio. Aici puteti citi despre aceasta minge: http://en.wikipedia.org/wiki/Laundry_ball |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Uite ca asa au ajuns detergentii sa fie si un indicator al inteligentei. Bio sau eco nu inseamna ca poate sa inlocuiasca o masa in compania familiei sau a animalelor din curte nici pe departe. Dar nu are absolut nici un rost.....
Marivic, Lilly, Shirel, multumesc mult pentru desfasurarea de noi optiuni. Momentan ii "colectionez" pe cei de la Life Care, Gama Bio HOuse. Dar este grozav ca au aparut asa de multe produse, macar acum avem de unde alege. Marivic, nu am nicio statie de epurare si nici nu prevad in viitorul apropiat cumpararea uneia. Suntem doi adulti si un copil intr-un sat obisnuti de tara cu maxim 40 de familii unde toti arunca in drum sau in curte toate apele menajere . Fosele vor fi cu pat filtrant de pietris, nisip, pietris si atat, de aceea as vrea sa nu arunc in ele prea multe chimicale. Oricum trebuie sa spal cu ceva pana la urma si nici deteregentii obisnuiti nu-s foarte ieftini asa ca incercam cu Bio. Vedem noi ce va iesi.
Shirel, bila ta suna interesant chiar daca este controversata. Cum sa nu fie controversata cand scade veniturile marilor companii.. si acolo exista o teorie a conspiratiei |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nico stii care-i visul meu o casa ecologica ,ma uit la un program undesi construiesc astia case ecologice mama ce vile superbe nici nu simti diferentza in decorament.Dar asta doar daca castig la loto! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Te-am intrebat,pt.ca sotul meu a cautat mult pe net si a gasit aceasta mica statie de epurare(pt.ca nu e foarte mare)si care mie mi-i se pare buna,atata ca nu gasim detergenti biodegradabili.La noi apa,panza freatica este la 2 metri si iti dai seama ce chimicale deversam in ea,dar nu am ce face,momentan caci nu avem canalizare aici,nu avem nimic.La noi o fosa septica normala,din pietris,beton si cum se mai face, este cam cu ???pt ca deja la 1,50m incepe sa iasa apa. multumesc de raspuns,.... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| shirel wrote:Nico stii care-i visul meu o casa ecologica ,ma uit la un program undesi construiesc astia case ecologice mama ce vile superbe nici nu simti diferentza in decorament.Dar asta doar daca castig la loto!
Coada lunga la castigurile astea , cine stie ce noroc da peste tine. Oricum si tu ca si mine ai castigat deja cea mai mare loterie, il ai pe Yohanan si eu pe Liv, de ce sa fortam mana destinului prea tare
Marivic, stiu cum este cu apa.... din pacate. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| fetelor despre produsele life care ce stiti? sunt bio? |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| alexandra cei care le vand sustin asta, dar personal nu stiu. am in ro o fosta colega de clasa si zicea ca e reprezentat ,si facea reclama la firma asta, dar au si niste preturi de te speri. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| marivic wrote:Te-am intrebat,pt.ca sotul meu a cautat mult pe net si a gasit aceasta mica statie de epurare(pt.ca nu e foarte mare)si care mie mi-i se pare buna,atata ca nu gasim detergenti biodegradabili.La noi apa,panza freatica este la 2 metri si iti dai seama ce chimicale deversam in ea,dar nu am ce face,momentan caci nu avem canalizare aici,nu avem nimic.La noi o fosa septica normala,din pietris,beton si cum se mai face, este cam cu ???pt ca deja la 1,50m incepe sa iasa apa. multumesc de raspuns,.... Sunt nou inscrisa pe forum. Vad ca ultima postare este de anul trecut si nu stiu daca mai aveti cont activ. Ma bucura ca in ultima perioada din ce in ce mai multi oameni doresc produse de calitate, si mai ales ecologice, pentru a nu afecta mediul in care ne crestem copiii. Eu folosesc de ceva timp astfel de produse si pot sa va zic ca sunt extraordinare. Poate o sa va mire dar sunt si economice pentru toate calitatile pe care le au. Sunt testate dermatologic si atestate de pediatri(cele pentru copii),sunt concentrate,deci nu ocupa spatiu si biodegradabile,iar ca pret sunt in concurenta cu cele de pe piata care nu au atatea calitati.Firma care le produce este de mai bine de 50 ani pe piata si se ocupa continuu de a le pastra la aceleasi standarde. Ce ziceti suna bine? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/15/2014 Mesaje: 1
| Daca doriti sa gasiti detergenti Bio si mai simpatic un dozator automat pentru solutie Bio de curatare a Wc-ului care elimina baterii "prietenoase" in vasul wc care mananca la un ritm accelerat reziduurile organice lasand bacteriile si germenii care produc mirosuri neplacute fara hrana, conducandu-le la moarte, ne puteti contacta oricand. Nu doresc sa va induc in eroare asa ca va recunosc ca desi exceptional de eficienti sunt si modic scumpi. Daca doriti detalii ne puteti contacta oricand. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Detergentii bio nu tre sa omoare bacteriile...sau nu stiu eu . Sunt detergenti fara fosfati care se biodegradeaza si nu otravesc panza freatica .Cel mai mult se folosesc la tara unde casele sunt conectate la o fosa septica.Plus, panza freatica alimenteaza fantana satului sau putul din curtea proprie de asta mare grija ce chimicale arunci in sol. |
|
|