Detergenti Bio.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miorita02
Scris: Tuesday, March 2, 2010 8:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
flori sunt sau nu bio produsele amwey?
flori1972
Scris: Tuesday, March 2, 2010 2:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
miorita02 wrote:
flori sunt sau nu bio produsele amwey?

sant bio si de o calitate rarachitara
miorita02
Scris: Tuesday, March 2, 2010 5:30 PM
Nivel

AM CREZUT CA AM INTELES GRESIT,CA PE PAGINA LOR NU SCRIE NIMIK DE BIO.
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, March 3, 2010 4:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
miorita02 wrote:
AM CREZUT CA AM INTELES GRESIT,CA PE PAGINA LOR NU SCRIE NIMIK DE BIO.

Miorita, m-am uitat si eu pe paginile lor si ni spune absolut nimic despre compozitia lor, nici vorbade bio zic eu.

Flori, cred ca-s produse bune, am folosit si eu cateva dintre ele dar nu tin minte sa fi spus cineva despre compozitia non-chimica a lor. Stiu doar ca au concentratii mari si cam atat.
flori1972
Scris: Thursday, March 4, 2010 12:08 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Miorita, m-am uitat si eu pe paginile lor si ni spune absolut nimic despre compozitia lor, nici vorbade bio zic eu.

Flori, cred ca-s produse bune, am folosit si eu cateva dintre ele dar nu tin minte sa fi spus cineva despre compozitia non-chimica a lor. Stiu doar ca au concentratii mari si cam atat.

cu toata increderea le pti folosi ca nu contin chimicalechitara chitara chitara
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, March 4, 2010 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
flori1972 wrote:

cu toata increderea le pti folosi ca nu contin chimicalechitara chitara chitara

Uite ca m-ai indarjit si am cotrobait la baie unde zace de mai bine de un an ceva numit SA8 SOLUTIONS All fabric Bleach. Am incercat sa-l pun la rufe de cateva ori si nu am observat nici o imbunatatire si de aceea acum zace sub dulapul baii. Acum recunosc ca nici nu stiu sa-l folosesc dar nici pe bidonul de plastic nu precizeaza mare lucru. Pe ambele laterale ale etichetei principale pe un fond portocaliu am un X urias negru sub care scrie NOCIV. Apoi langa termenul de expirare (al meu este inca in termen asa ca poate am sa-l mai pun la treaba) scrie ca are o biodegradabilitate de peste 90%. Continutul: peste 30% agent de inalbire pe baza de oxigen (percarbonat de sodiu) si sub 5% surfatan nonionic. Restul este secret, cred, ca nu mai precizeaza nimic.

Nu stiu ce sa spun, nu-s experta dar ma indoiesc ca-i bio.
flori1972
Scris: Thursday, March 4, 2010 8:42 PM
Nivel

nicoleta eu asa stiu ca sant bio tocmai acesta a fost motivul pt care am lucrat pt ei fetele mele fiind mici vroiam cat mai putine chimicale (acasa la printi apa in care spalam vasele cu detergent amwey o puneam la porci ,si cand faceam demonstratii pt noii cumparatori puneam apa cu solutie la flori )acuma credema ca nu vreau eu sa te conving pe tine ca nu am nici un interes am vrut doar sa dau un raspuns la nelamurirea ta ,pupici pupici
leut
Scris: Friday, March 5, 2010 12:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
flori1972 wrote:
nicoleta eu asa stiu ca sant bio tocmai acesta a fost motivul pt care am lucrat pt ei fetele mele fiind mici vroiam cat mai putine chimicale (acasa la printi apa in care spalam vasele cu detergent amwey o puneam la porci ...

fool Si porcii mai traiesc?ras
Ca sa nu fiu off topic...nu spal cu detergenti bio dar te inteleg Nico. La tine-i un caz special. De s-ar gasi pe toate drumurile, as lua, zau...da' cum spal la doua zile cel mult, ar trebui sa gasesc un magazin aproape de casa, na...
miorita02
Scris: Friday, March 5, 2010 1:05 PM
Nivel

sau poti sa iti faci un stoc frumuselras .de exemplu asta ce folosesc eu e la bidon de 3 litri.e foarte concentrat si se inmulteste cu apa.al am deja de aproape un an si nu e bidonul jumate.bine ca nu e detergent e ceva unuversal de curatenie in casa baie,geamuri.podele..
danab
Scris: Friday, March 5, 2010 2:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
leut wrote:

De trait, da, dar cate picioare le-au mai crescut hohot sau urechi?
leut
Scris: Friday, March 5, 2010 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
danab wrote:
De trait, da, dar cate picioare le-au mai crescut hohot sau urechi?

:018:
miorita02
Scris: Friday, March 5, 2010 8:49 PM
Nivel

cred ca au fost taiati si mancati
flori1972
Scris: Friday, March 5, 2010 11:00 PM
Nivel

leut wrote:

Ca sa nu fiu off topic...nu spal cu detergenti bio dar te inteleg Nico. La tine-i un caz special. De s-ar gasi pe toate drumurile, as lua, zau...da' cum spal la doua zile cel mult, ar trebui sa gasesc un magazin aproape de casa, na...

daca ar fi fost toxinc nu le dadeam la porci
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, July 7, 2010 6:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
pt rufe - ekokule.

Recent a aparut pe piata o marca nemteasca de detergenti cu componente active naturale. folosesc doar cateva produse pt. ca sunt fidela unor marci din obisnuinta. am incercat o crema pt. vase si am inlocuit spray-ul de curatat in bucatarie cu produsul lor.
sunt incantatathumright
marivic
Scris: Wednesday, July 7, 2010 6:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
NICO,cauti produse bio,pt.ca sa speli mai ecologic,...sau pt.ca ai o statie de epurare?Te intreb pt.ca sotul meu m-a pus si pe mine sa caut pe net acum ceva timp in urma detergenti bio,caci ar fi vrut sa ne luam o statie de epurare a apeiuff si m-am chiorat de n-am mai putut pe net,dar nu am gasit nimic.El in schimb in Malta gaseste peste tot detergent biobanghead
Eu am gasit asta,...ia vezi NICO,tu ce parere ai?
http://www.bed-and-breakfast.ro/ro/produse_ecologice.php
si asta
http://eco-baby.ro/Detergenti_Biodegradabili/Detergent_ecologic_Ulrich_Naturlich/id-73c91d6e422e188a66aa52cf4aa3aa1b.html
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.