Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Nicoleta, nu cred ca exista detergenti bio 100%, nici macar 90%. Intr-adevar, folosesc muuuult mai putine din chimicalele pe care le au celelalte, dar nu sunt naturale 100%. Si eu folosesc aici bio sau eco,in special pentru vase si balsamul de rufe. Parerea mea ca sunt bune pentru intretinere (adica pentru uzul zilnic la baie, bucatarie), dar nu curata la fel de bine ca celelalte (pentru o curatenie temeinica va trebui sa freci pana iti ies ochii din cap ca sa iasa totul luna).
Oricum, e intr-adevar pacat ca in Romania piata nu e atat de diversificata in domeniul acesta. Dar la fel e si cu mancarea organica in magazine, asa ca... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| MIsha, stai un picut, cum adica "si eu folosesc aici"? Nu mai stai in Galati?
Monica, sunt consecventa pentru ca odata cu mutarea nostra de la oras sistemul de canalizare nu va mai exista. O sa avem fosa septica la baie dar nu si la bucatarie. Am luat hotararea asta pentru ca daca as pune totul la un loc ar trebui vidanjata lunar, la bucatarie consum multa apa. Asa ca o sa facem o alta fosa separat cu fund de pietris si nisip in doua straturi dar sunt conditionata de o mare atentie asupra detergentilor. Acum, daca m-as uita in jur, tot satul spala cu Ariel si Axion fara sa intereseze pe nimeni daca-i biodegradabil, cat de usor se descompune si in ce anume se descompune dar mie imi este teama de iaz, nu as vrea sa-mi spal si pestii din el odata cu vesela
Stiu ca 100% eco nu exista dar macar au un continut scazut de fosfati si soda, tot este ceva decat nimic. Am gasit in Franta mai multe produse, cei de la L'Arbre vert se lauda ca au produse bune de aruncat in pamant dar nu face livrare in romania asta pe langa costul urias al trasportului.
Greu sa fii si eco |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nico, pai si masina de spalat vase ? Ai renuntat la ea ? sau ai gasit Bio pentru ea ? Misha s-a mutat aici la mine ! De ceva timp ! |
|

| Maria & Mario wrote:Nico, pai si masina de spalat vase ? Ai renuntat la ea ? sau ai gasit Bio pentru ea ? Misha s-a mutat aici la mine !  De ceva timp !
waw, serios? habar nu aveam, felicitari MIsha. Am vazut-o cu bebelusul Monicai si chiar nu m-am gandit ca a zburat si ea din prospera tara. Mult succes Misha
Pai eu zic ca am gasit bio si pentru ea, pt masina de spalat vase. NU am gasit solutie de clatit nicaieri dar cred ca o sa incerc cu otet ca tot se poarta Greu este ca inafara se mai gasesc dar totul este de ordinul kilogramelor. Am tot socotit si oricum as fi intors-o transportul este mai scump decat marfa asa poate o sa ma loveasca norocul in crestete si pana la vara o sa ne invadeza piata cu produse eco de o sa le gasesc si la crasma din sat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nico, am vazut pe discovery ca se incearca reintroducerea otelului ca anticalcar in bucatrie, desi mirosul nu il prea "vinde". Se face insa solutie cu apa, si se sterge prin bucatarie. cat despre cumpararea din ue a produselor - poti ruga pe cine face drumuri mai dese in germani/franta sa iti cumpere si tie cateva kg de detergent bio, daca stii numele si supermarketul de unde il pot cumpara. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ahaaa, am inteles acum. Da, te cred ca esti interesata, ai toate motivele! Cat despre Misha, a facut un efort sa vina sa o boteze pe Teodora, dar apoi a fugit inapoiin Londra!
Mult, mult succes! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Nicoleta, draga mea, nu stiu de ce aveam impresia ca tu stii unde locuiesc de vreo 2 ani de zile. Oricum, multumesc pentru cuvintele frumoase!
Monicuta, te bat! N-a fost niciun efort, a fost din inima, cu maaare placere, da? |
|

| Doi ani??? habar nu aveam Mult succes Misha, sper sa va gasiti fericirea acolo. Noi inca o cautam aici + detergenti bio. Sper sa le gasesc pe amandoua
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Dupa parerea mea nu merita sa va chinuiti cu detergentii bio decat daca va pasioneaza subiectul.
Eu una spal cu non-bio. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| eu fac curatenie la una acasa si foloseste numai produse bio.are multe de la amway si de la active trend. asta de la active trend am si eu un bidon de 3 litru de universal reiniger.al folosesc la orice geamuri,baie ,laminat. sper ca nu am facut reclama.daca am gresit cu ceva rog fetele care pot sa modifice sau sa stearga mesajul. |
|

| Roxanel, ma pasioneaza subiectul exact pentru ce scria la sfarsitul atricolului postat de tine, nu vreau sulfati si fosfati in panza freatica ca-mi retardeaza pestii din iazul care-l am la 10-15 m de casa. Acasa la bloc spal cu non-bio dar cred ca daca as gasi bio as incerca sa-i vad si pe aia. Acum stau si ma gandesc ca in 2001 cand am ajuns in America oamenii aia imi pareau nebuni pentru ca spalau lenjeria din camera copiilor saptamanal, orice haima purtata in cursul zilei chiar daca nu se murdarea era trimisa tot la spalat, zilnic le mergea masina de spalat. Eu venea dintr-o casa in care spalam lengeria de pat daca era murdara si nu pentru ca venise duminica, purtam ploverul de cateva ori la fel si blugii. Spalam si noi la lighean mai tot timpul dar nu intr-o cantitate asa de impresionanta. Asta inseamna ca deversam mai putine substante reziduale si cred ca solul putea sa "spele" mai usor un kg de Ariel pe luna. Acum, acasa, parca am inebunit. La Alex schimb lenjeria cam tot saptamanal asta daca nu a varsat ceva ce ma face sa o schimb a doua zi dupa ce l-am luat din dulap, hainele Alexandrei de la gradi sunt date la cosul de rufe zilnic indiferent daca au pete sau nu si tot asa de am ajuns mai rau ca americanii care ma scoteau din sarite cu spalatul. Deci cred ca trebuie sa regandesc si politica spalatului, nu sa ajung sa ma manance rapanul dar nici nici sa spal doar ca s-a pus o particola de praf.
MIorita02, reclama inseamna sa incerci sa vinzi ceva intentionat nu sa spui o anumita experienta cu un anumit produs. Amway nu stiam ca sunt bio, am spalat ani de zile cu detergentul lor la masina de spalat vase si parca erau numai chimicale. Au si o gama bio si eu nu am habar? Iti mai amintesti exact cum se chema? Parca auzisem candva ca au un fel de detergent care se poate pune si ingrasamant la flori dar nu sunt sigura ca-i de la ei sau de la altii. Active trend am incercat sa caut pe net si nu gasesc nimic, asta-i tot o marca? |
|

| da.din germania e firma.uite linkul.poate reusesti sa traduci cumva pagina,http://www.trendproducts.at/index.php?id=18 ups se pare ca sunt din austria si eu habar nu am Interpark Focus 21 - A-6832 Röthis - Telefon 05523/52952 - Telefax 05523/52952-510 - e-mail trendproducts@trendproducts.at
de amway nu sunt sigura ca nu am incercat stiu ca asta foloseste de ani buni detergentul de rufe si de vase.avea si sampon de par si pt masina.si asa mi-a explicat ea atunci ca sunt mai bune pt natura,ca o protejeaza.eu am dedus ca sunt bio. |
|

| Miorita, multumesc pentru link doar ca nu inteleg mare lucru, nu stiu nici un cuvintel din aceasta splendida limba asta pe langa faptul ca nu as putea cumpara produsele ca-s in Austria. Am sa mai fac investigatii pe la Amway. |
|

| da.eu am facut comanda.de fapt asta la care fac curat a facut comanda si le-am luat de la ea.dar scrie ca sunt bio.universal reiniger pe care al am eu are miros de portocale.daca vrei te ajut la tradus.si cu comanda. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| produsele de la AMWEY sant f f bune au tot ce vrei ,eu in tara eram distribuitor acuma numai dar se pot cumpara de pe internet ,la prima vedere sant scumpe dar ele defapt sant concentrate la care se ma adauga apa ,de exemplu detergent universal(baie bucatarie)se pune o parte solutia de la iei si 9 parti apa si apoi din cea ce tia iesit pui 2 capace la 5 litri apa,inalbitorii sant minunati,solutie de mobila ,au si detergent pt masina de vase ,va zic tot cce vreti si zic ca merita |
|
|