Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Ati folosit detergenti fara continut chimic? Vi se par buni? scumpi? unde ii putem gasit? As vrea din vara sa nu mai folosesc produsele obisnuite de curatat , da fapt o sa fiu un pic fortata de imprejurari si disper ca nu reusesc sa gasesc la noi produse de spalat vasele, rufele si oameni facute din altceva decat chimicale.
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| In supermarketuri ar trebui sa gasesti...noi avem aici peste tot "green chemicals"...am descoperit prin toamna si detergent de rufe si mi-am inlocuit Tide-ul si Gain-ul cu unul "green" Ecos, tot lichid . Ca pret, e mai ieftin decat brandurile astea, dar aici se cumpara la bidoane mari de 1 galon sau mai mari. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Folosesc numai produse bio de 1 an de zile.Sunt foarte multumita! si fac si economie la banuti,sunt ieftine. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| g_nicoleta2000 wrote:Ati folosit detergenti fara continut chimic? Vi se par buni? scumpi? unde ii putem gasit? As vrea din vara sa nu mai folosesc produsele obisnuite de curatat , da fapt o sa fiu un pic fortata de imprejurari si disper ca nu reusesc sa gasesc la noi produse de spalat vasele, rufele si oameni facute din altceva decat chimicale.
Am folosit in perioada cand Leea avea eruptii cutanate datorate alergenilor. Erau aduse din afara. La noi nu prea am vazut decat pe net. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| Buna fetelor!care din voi a folosit produse dela FM? a adus azi la serviciu o colega o mapa cu mostre de parfum de la FM si mi-am ales un gabriella sabatini,cine stie daca este bun?si produse de spalat rufe,pt baie ,bucatarie,vreau sa stiu daca sunt bune sa nu ma tapesc!!!!!!!!!! |
|

| delfinasa wrote:In supermarketuri ar trebui sa gasesti...
Cred ca nu ai mai venit de mult prin tara . |
|

| eu intrebam daca merita sa dau banii pe ele,nu unde se gasesc! voiam sa stiu daca sunt de calitate,adica parfumul daca persista,si celelalte produse daca spala bine! |
|

| byli wrote:eu intrebam daca merita sa dau banii pe ele,nu unde se gasesc! voiam sa stiu daca sunt de calitate,adica parfumul daca persista,si celelalte produse daca spala bine!
Pai depinde cam cat de mult iti pasa de ceea ce deversezi la canal dupa ce l-ai folosit. Parfumul nici nu am pretentia sa persiste ca in final este o alta substanta toxica pe care trebuie sa o inhalez, nu-ti inchipui ca DEro cu miros de iasomie are vreo molecula dintr-o floare. Calitativ cred ca sunt bune pentru ca altfel nu ar reusi sa ajunga pe piata sau sa ramana pe piata.
"Meritatul" asta este motivul pentru care la noi patrund foarte greu multe produse imediat sau usor biodegradabile. Merita sa ma intereseze cat demult poluez un sol? Romanii vor raspunde tot timpul: pamantul este suficient de mare ca sa nu merite! |
|

| Cristina, nu ai inteles nimic din ce am scris asta pe langa faptul ca-ti faci reclama gratuita. Nu ma intereseaza nici un fel de parfum, topicul este despre detergenti Bio si nu despre idei de afaceri. |
|

| daca nimeni nu m-a lamurit in legatura cu parfumul sau produsele de la FM ,azi am facut comanda la un parfum GABRIELLA SABATINI de la FM si unul de la ABC -le testez singura ,daca nimeni nu ma poate ajuta cu o idee!!!??,ce am inteles sigur ca sapunurile si sampoanele de la ABC SUNT FF BUNE,acum fiecare cu parerea lui. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am patat cada de la cabina de dus, care este din plastic,cu detartrant pt cada de fonta si nu mi`am dat seama k se arde sau pateaza.. nu stiu exact ce este.. la inceput era un maro fff inchis... cu timpul.. dupa c am dat cu clor .. cu Cif s`a facut un galben deschis.. dar patele tot sunt... ar exista vreo solutie pt asta? cam de vreo luna este asa si nu stiu ce sa`i mai fac... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mai nico, ce-ai facut cu topicul asta? Trebuia sa-i pui un nume mai putin pretentios, ca uite cata lume cauta informatii despre eco / bio si da peste noi |
|

| danab wrote:Mai nico, ce-ai facut cu topicul asta? Trebuia sa-i pui un nume mai putin pretentios, ca uite cata lume cauta informatii despre eco / bio si da peste noi
Crede-ma ca si eu sunt din ce in ce mai uimita poate samponul ABC o sa rezolve si pata de pe cada alinei.
|
|

| Am gasit detergenti bio la cei de la Life care, se numesc Bio HOuse dar inafara de reprezentantii lor nimeni nu stie nimic de ei. Ati folosit ceva de la ei? Ce nu stiu ei sa-mi spuna este impactul asupra mediului, detergentii astia sun bio pentru ca sunt facuti din plante cultivate bio , usor degradabili(dar cat de usori?) |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Nico, eu nu stiu nimic despre ei, insa te admir pt consecventa cu care cauti in continuare. Sincer! |
|
|