Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| AdrianaC wrote:Miri, cred ca i-a facut mai tarziu vaccinele. Intradevar se fac la 2 luni, 4, 6 luni, dar daca primul l-a facut la 3 luni, poate de aceea ii face acum la 5 luni si ceva cel ce trebuia facut la 4 luni.
Da Adriana,ai dreptate! Am inceput mai tirziu vaccinarea-de la 3 luni si jumatate-asa ca acum o sa o tinem tot asa,deci azi-la 5 luni si jumatate-si peste alte doua luni-la 7 luni si jumatate! Sara s-a comportat bine la vaccin ,a plins doar un pic,piciorusul nu s-a mai umflat asa tare ca prima data,nu a facut febra deloc,doar ca a fost tare agitata azi dupa-masa. A papat normal,fara probleme,si s-a culcat la ora ei obisnuita 20.Sa vedem cum va fi noaptea |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| De data asta,am scapat usor cu vaccinul! Nu a facut febra deloc,nu s-a umflat piciorusul decit putin la locul injectiei,a dormit bine azi-noapte... Ceea ce va doresc si voua cind va vine rindul la vaccin! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am facut si noi azi vaccinul...Nu a facut febra, i-am dat 5 ml Nurofen ca asa mi-a zis doctorul si sa vedem cum va fi noaptea asta... Urmatorul vaccin la un an va fi, asta daca nu cumva mai apare vreo epidemie intre timp (Doamne fereste)... I-am facut Infanrix Hexa, numai ca am cautat vaccinul de am innebunit, am dat comanda la doua farmacii si bine am facut ca numai una s-a deranjat sa isi onoreze comanda, cealalta...nici nu am cuvinte , daca stateam in baza ei...cine stie ce se intampla. Avand in vedere ca se gaseste greu Infanrix, doctorul mi-a spus ca pot deja sa cumpar si vaccinul urmator Infanrix Hib ca se pastreaza foarte bine in frigider, plus ca vaccinul nu se afla direct in cutia aceea de carton ci mai este o cutie plastifiata inauntru care nu permite schimbarile bruste de temperatura si asta este foarte bine. Cand o sa mai dispun de niste banuti, imediat ii iau si vaccinul de 1 an. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Kiki, in vaccinul asta intra si anti-rujeolicul? Pentru ca, desi teoretic se face la 12-15 luni, datorita epidemiei de anul trecut, medicii sunt obligati sa faca campania de prevenire mai devreme, la 7 luni, pe tot parcursul anului 2006. Nu de alta, dar sa nu te trezesti ca suna pediatrul de la policlinica disperat... Noi inca nu l-am facut, dar cica trebuie la sfarsitul lunii, si n-am nici un chef, ca o avea si el un rost pentru care se face dupa 1 an... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Vesna si noi asteptam pe la sapte luni sa ne cheme dar cica nu a venit de la stat, asa incat mai bine ca tot nu eram de acord sa-l facem! Noi ne pregatim de vaccinul de noua luni si o sa mai vedem!
|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| noi astazi ne vaccinam..la 3si 40 min( 4 si 40 min in tara) 3 intepaturi saracutu ..la cel de 2 luni si de 4 luni nu a reactiona nici macar febra nu a facut..sa vedem la acesta... |
|

| Vesna wrote:Kiki, in vaccinul asta intra si anti-rujeolicul? Pentru ca, desi teoretic se face la 12-15 luni, datorita epidemiei de anul trecut, medicii sunt obligati sa faca campania de prevenire mai devreme, la 7 luni, pe tot parcursul anului 2006. Nu de alta, dar sa nu te trezesti ca suna pediatrul de la policlinica disperat... Noi inca nu l-am facut, dar cica trebuie la sfarsitul lunii, si n-am nici un chef, ca o avea si el un rost pentru care se face dupa 1 an...
M-am uitat pe cutie si scrie ca e: AHB, VPO, DTP, antidifteria si antitetanus. Am intrebat doctorul daca alte vaccinuri se mai fac pana la un an si mi-a zis ca nu are sens sa vaccinam aiurea copilul, ci numai daca exista vreo epidemie de ceva... |
|

| Laura&Alfonso wrote:noi astazi ne vaccinam..la 3si 40 min( 4 si 40 min in tara) 3 intepaturi saracutu  ..la cel de 2 luni si de 4 luni nu a reactiona nici macar febra nu a facut..sa vedem la acesta...
Succes! Sa dea Domnul sa fie ca la noi: fara febra, fara durere, fara umflatura... |
|

| gata am fost vaccinat saracutu.... 3 intepaturi( AHB, A meningita C, si unu cara contine A tetanos..etc) a plans doar cat l-am intepat... cum il luam in brate cum gata ii trecea totu..si doar a plans cand l-am intins sa il imbrac ( a relationat vaccinul cu a sta intins pe masuta si credea saracutu ca o sa il intepe iara) si a iesit zambind din cabinet ca ne place de asistenta e blonda cu ochi caprui si foarte frumusica ... strengaru deja incepe sa filtreze..iar pe tot drumu ca am trecut si pe la farmacie ... tot drumu cu balonase si bru bru aaa aaa si alte sunete ciudate .. in fin de parca nu l-au vaccinat... i-am dat 0.6 de paracetamol cand am ajuns acasa... am papat 180 crema fructe si 100 de laptic..si acuma dormimmm.... asa ca pana acuma bine sa vedem cum trecem noaptea asta.... |
|

| Al meu pana la urma a facut febra...a stat ieri toata ziua cu 37.9, desi i-am dat Nurofen. Aseara la 10 i-am bagat un novocalmin si azi dimineata la 3 avea 37.1 |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Bravo, Alfonso ! Lasa ca am trecut si noi prin intepaturile astea; noi am facut doua si ce plans a fost! Novocalminul mi se pare cea mai buna solutie dupa vaccinare. Eu ii pun lui Alex jumatate cand ajung acasa si seara, inainte de culcare, inca o jumatate si gata...n-a facut febra niciodata!
|
|

| ieri dupa ce a papat la 9 seara,un bibi de laptic cu cereale, a adormit ... pe la 5 dimineata a inceput sa se foiasca asa ca a papat titi si a dormit pana la 8 dimineata cand a papat iar laptic cu cereale... febra nu a facut..agitat nu a fost ..ba chiar m-a lasat si pe mine sa dorm ( ca niciodata pana acuma)... si acuma abia a adormit... asa ca totul bine cu vaccinul sa vedem cum trece ziua de azi... |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si noi am facut vaccinul ieri ,a fost cuminte nu a zis nici pas,ma bucur ca nu a facut febra si la cel de 2 luni a fost cuminte si nu a facut febra. |
|

| astazi a avut un mare apetit asa ca a papat foarte bine a dormit bine... am iesit la aer curat si am fost cumintel..febra nu am facut ...asa ca totul bine ...pana la 15 luni nu ne mai inteapa ... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Adriana,te rog sa-mi spui si mie unde ai gasit vaccinul de la 6 luni Infanrix Hexa? Ca si eu trebuie cat de curand sa-l cumpar si sa nu caut atunci ca oaia bearca! Andrei a avut reactii urate la el, gen febra, convulsii... ? |
|
|
|