Despre pilule pentru perioada alaptarii....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Sunday, March 16, 2008 9:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oanalaurisa wrote:

Dupa mult timp...nu stiu exact dar oricum dupa un timp atat de lung , incat nici prin cap nu i-a trecut ca e de la sterilet.

Merci de raspuns.
carla
Scris: Sunday, March 16, 2008 9:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Si eu am auzit ca unele suporta steriletul ,altele se simt foarte rau si trebuie sa renunte la el.
oanalaurisa
Scris: Sunday, March 16, 2008 9:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
carla wrote:
Si eu am auzit ca unele suporta steriletul ,altele se simt foarte rau si trebuie sa renunte la el.

Ce anticonceptionale ti-a prescris?
Rody
Scris: Sunday, March 16, 2008 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Si care vroiam sa-mi pun sterilet dupa nasterescratch
Miri
Scris: Sunday, March 16, 2008 9:39 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Rody wrote:
Si care vroiam sa-mi pun sterilet dupa nasterescratch

Eu tocmai am recurs la aceasta metoda- in urma cu zece zile - si totul e ok!Cel putin deocamdata!rambo
oanalaurisa
Scris: Sunday, March 16, 2008 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Miri wrote:

Eu tocmai am recurs la aceasta metoda- in urma cu zece zile - si totul e ok!Cel putin deocamdata!rambo

Doamne ajuta sa ramana lucrurile tot asa!pupici
AlexandraL
Scris: Monday, March 17, 2008 12:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Vad ca ati scris despre menstruatie...de 6 zile am inceput sa am cateva picaturi pe zi...dar...o zi da,una nu.Ma doare burta(nu la fel ca inainte,slava Domnului) si capul,sunt agitata,obosita.Oare e normal?Nu iau nicio pastila si alaptez in continuare.
fdianamaria
Scris: Tuesday, March 24, 2009 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
eu...ca la prima sarcina, menstruatia mi-a venit repede, la o luna si o saptamana dupa nastere. Si imi vine normal (ma refer la perioada...5 zile fix, dar hemoragie, ca de obicei). Am fost la medic si mi-a dat sa iau Exluton. As vrea sa le iau de la urmatorul ciclu. A luat cineva? Sunt ok?
petro
Scris: Tuesday, March 24, 2009 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Am luat eu. M-am simtit foarte rau cu ele. Migrene ingrozitoare, menstruatie neregulata, peste pilule, stari de greata, etc. DAR, nu toate femeile se simt la fel. Am o prietena care a luat si nu a avut reactii adverse.
Andreea&Ariana
Scris: Tuesday, March 24, 2009 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Eu am inceput sa iau Exluton cand avea fata aproape doua luni....nu am avut probleme deloc....doar ca mie mi-a venit menstruatia cand avea fata un an....si m-a tinut aproape doua lunicry cry !
Nu stiu daca de la ele,sau daca au fost alte motive....si m-am capatat si cu o dereglare hormonala uff uff !
Cred ca depinde de la organism la organism!
anakonda
Scris: Saturday, June 5, 2010 6:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor!Folositi draga Cerazette si nu va mai faceti griji ca veti fi gravide peste noapte.Eu il folosesc de cand are Andrey 6 luni;acum are un an si 9 luni,inca il mai alaptez si s a dezvoltat foarte bine.Pilulele CERAZETTE nu au efecte secundare asupra copiilor daca sunt alaptati,si nici asupra mamicilor nu are efecte mari.pupicitopai
Roxie
Scris: Saturday, June 5, 2010 6:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Eu am folosit Exluton. Singura problema a fost ca in prima luna cat le-am luat menstruatia a venit peste pilule, luna urmatoare s-a obisnuit organismul si nu am mai avut nimic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.