Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| ... in sfarsit, mi-au venit rusii...de 3 zile este asa de abundent ca a trebuit sa fug sa-mi iau tampoane maxi overnight ca nu faceam fata cu cele slim...si mi-am amanat vizita de maine de la doctor la sfarsitul lunii, ca parca vad ca ma tine iar 2 saptamani ca prima data.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2006 Mesaje: 258
| Am fost la medic azi si mi-a zis ca este normal ca dupa ce incep cu pilulele astea Cerzarette...sa nu mai imi vina ciclul pe perioada folosirii lor.Ciclu cica va veni dupa ce voi stopa cu ele...adica in cazul meu cand il voi intarca pe Erik.
Numai bine. |
|
| wow...deci pilulele astea actioneaza si ca un inhibator al menstruatiei pe perioada cat le iei?...dar e ok sa provoace amenoreea? |
|
Inregistrat: 2/25/2006 Mesaje: 258
| Habar nu am. Mie asa mi-a zis nenea asta. Ca i-am zis ca mi-a venit inainte si imediat dupa ce am inceput prima folie. Si ca am trecut la folia 3 acum...si nimic.... Si a zis sta stau linistita.....ca nu sunt gravida...ca asa cica se intampla cu mini-pilulele astea pt perioada alaptarii....
Si m-am mai bagat sa intreb si pe un forum norvegian, si sunt mai multe in situatia mea....care iau exact aceleasi pilule.
Acum...c-o fi bine , c-o fi rau....mergem inainte. Important este ca nu suntem gravide. O fi oare posibil sa ramanen cand nu avem menstruatie?
|
|
| la mine a mers alaptatul ca metoda contraceptiva primele 4 luni, cat am avut amenoreea de lactatie (parca asa ii spune), adica pana mi-a venit prima menstruatie dupa nastere...apoi am inceput sa ne protejam din nou...mie doctorul mi-a spus la primul control de dupa nastere ca daca alaptez exclusiv si regulat, alaptatul previne o sarcina si la mine a tinut. ...eu cred ca odata ce ti-a venit menstruatia dupa nastere, poti ramane insarcinata chiar daca iti joaca feste si vine o luna, apoi 3 nu...trebuie protectie de la bun inceput daca nu ne dorim o noua sarcina. Clar! |
|
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Mie la controlul de la 6 saptamani mi-a prescris doctorita Depo-Provera. E o injectie care isi face efectul 3 luni, si se recomanda mamicilor care alapteaza. Am facut-o, dar pana acum nu mi-a venit ciclul. Doctorita mi-a spus ca e posibil sa am sangerari usoare, dar nici din alea nu am avut. Ca efecte adverse trebuie sa spun ca mi-au aparut cateva cosuri, dar nu atat de multe incat sa ma sperie, si nu tot timpul. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si mie mi-a prescris medicul tot Cezarette le port in geanta de la 1 luna dupa ce am nascut,si nu stiu ce sa fac sa le iau sa nu le iau.Prima menstruatie mi-a aparut la o luna dupa ce am nascut ,in februarie nu mi-a venit ,iar luna aceasta au aparut pe 20 martie foarte abundent si mai am si acum putin,pe mine de obicei menstruatia ma tine cam 7-8 zile.De aceea ma gandesc ca poate daca iau aceste pilule poate ma tine mai putin.Mammatilerik bine ca acum stiu de la tine , daca nu vin musafirii inseamna ca o sa fie de la pastile,cred ca am sa le iau ca nu am luat niciodata pilule si vreau sa vad cum este. |
|
| Am fost si eu la doctor saptamana trecuta si mi-a zis ca e normal dupa nastere, daca alaptez, sa am ciclul neregulat...acum cand mi-a venit, m-a tinut 5 zile, cam ca inainte...se pare ca dupa ce o s-o intarc pe Karina mi se va regla si mie menstruatia. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Hm... astazi am primit si eu nesuferitii de musafiri sau rusi sau cum le-o mai zice... si sunt tare nefericita! speram sa ma mai scuteasca macar vreo cateva luni ca nu mi-a lipsit deloc sangerarea... am avut lohii aproape 7 saptamni si m-am saturat de ele! ca sa nu mai zic ca ma doare burta de imi sar ochii si bietul copilasul meu este agitat... azi-noapte a dat o reprezenatie pe cinste cu plansete (cum nu a mai facut de mult) si nu vroia sa doarma... cred ca el a simtit ca se petrece ceva... si azi a fost cam agitat! uite ce influenta nefasta are ciclul asupra copiilor alaptati... citeam undeva ca sunt asa nervosi si activi pt ca in laptele pe care il sug ei apar niste hormoni sau asa ceva care sunt secretati in perioada menstruatiei si pe unii ii agita... mie mi-a prescris medicul Exluton pe care il iau de exact 6 zile... si mi-a spus ca este posibil, vorba Nicoletei, sa fiu "gravida" inchipuita in fiecare luna pt ca ciclul poate fi complet neregulat sau poate sa nu vina deloc atata timp cat iau pastilele... grozav! si asa sunt eu o disperata si o crizata! asta imi mai lipsea! sa fac teste de sarcina in fiecare luna si sa stau cu stratul de morcovi in... dos! problema mea si a celor care au facut cezariana este ca... din pacate sau din fericire, nu stiu, o sarcina inainte de minim 1 an in cazul operatiei cezariene este un dezastru pentru organism si pt fat... adica exista risc foarte crescut de avort si de ruptura uterina, asta in cele mai frumoase scenarii... iar dr meu m-a si avertizat sa nu cumva... va dati si voi seama ca nu am innebunit! dar pt mine sa pare ca Exlutonul este cea mai buna varianta... oricum, mai buna decat steriletul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Mie, la primul copil, mi-a venit la 3 luni si dra m-a avertizat ca e posibil sa nu-i mai placa lapticul, sa fie agitat...nici gand! Razvan sugea la fel de des si de zdravan si era la fel de linistit! Cred ca depinde de copil! Si de hormoni! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 42
| Mie mi-a venit menstruatia dupa 7 saptamani de la nastere si de atunci nu a mai venit a trecut o luna dar am folosit foite chinezesti nu stiu cat de bune sunt ca nu am mai folosit pana acum niciodata defapt nu am mai folosit nika pana acuma Myspace Glitter Graphics |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| La prima nastere mi-a venit ciclul dupa 6 luni si am si ramas insarcinata.Acum mi-a scris doctorita anticonceptionale,am inceput sa le iau desi nu am ciclu,dar vreau sa renunt la ele pentru ca uit sa le iau.Cred ca ma duc si imi pun sterilet |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| carla wrote:La prima nastere mi-a venit ciclul dupa 6 luni si am si ramas insarcinata.Acum mi-a scris doctorita anticonceptionale,am inceput sa le iau desi nu am ciclu,dar vreau sa renunt la ele pentru ca uit sa le iau.Cred ca ma duc si imi pun sterilet
Nu-ti pune sterilet,in organism totul e bine pana nu sunt obiecte straine...nasa mea de botez a avut si in prima faza,organismul l-a acceptat,ca dupa un timp sa aiba niste dureri groaznice de cap si sa ajunga in pragul disperarii caci nici un medic nu stia din ce motiv,iar dupa ce s-au gandit la varianta asta,i-au scos steriletul si si-a revenit. Acuma nu e valabil la toata lumea,eu ti-am dat un exemplu,tu fa ce crezi ca e mai bine,dar sunt mai nou anticonceptionale Karissa cu un dispozitiv Beep-beep,care suna in fiecare zi ca sa nu uiti sa le iei. Sau pune-le langa peria de dinti si asa sigur nu vei uita. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanalaurisa wrote:
Nu-ti pune sterilet,in organism totul e bine pana nu sunt obiecte straine...nasa mea de botez a avut si in prima faza,organismul l-a acceptat,ca dupa un timp sa aiba niste dureri groaznice de cap si sa ajunga in pragul disperarii caci nici un medic nu stia din ce motiv,iar dupa ce s-au gandit la varianta asta,i-au scos steriletul si si-a revenit.
Tu vorbesti serios de faza cu steriletul si durerile de cap? Dupa cat timp de la monatarea steriletului au aparut durerile de cap? |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| MNiko wrote:
Tu vorbesti serios de faza cu steriletul si durerile de cap? Dupa cat timp de la monatarea steriletului au aparut durerile de cap?
Dupa mult timp...nu stiu exact dar oricum dupa un timp atat de lung , incat nici prin cap nu i-a trecut ca e de la sterilet. |
|
|