Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2006 Mesaje: 258
| Nu am stiut unde sa postez subiectul, asa ca o sa il postez aici la categoria de varsta a bebeului.
Eu am inceput de 2 luni sa iau pilule anticonceptionale pentru perioada alaptarii. Dupa ce am nascut mi-a venit ciclul de 2 ori.Prima data nu eram sigura ca este ciclu asa ca am asteptat sa mai vina inca o data si apoi am inceput cu pilulele. La cateva zile dupa ce am inceput prima folie, iar mi-a revenit ciclul (la o saptamana distanta de ciclul nr 2, si pt a 3 oara dupa nastere). Acum deja sunt la folia a doua din care am luat aproape jumate si vad ca nu mi-a mai venit nici un ciclu.
Sotul deja ma tachineaza si zice ca de Craciun o sa o avem pe Erika. Eu am zis ca poate asa o fi o dereglare...dar deja am inceput sa ma ingrijorez.
A mai patit cineva asa? Specific ca iau mini-pilule Cezarette.
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Eu deocamdata nu am inceput sa iau nimic, alternativele ar fi fost injectia cu Depo-Provera sau pilulele Exluton.
Cum amandoua au riscurile lor, deocamdata mai studiez sa vad si alte alternative. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mammatilerik, bine ai revenit printre noi! De ce nu faci un test de sarcina? |
|
| Multumesc Freedelia!
Hmm...am test de sarcina in casa...dar nu indraznesc... Eu tot sper sa imi vina si sa fie doar o dereglare. Va tin la curent oricum.
Pupici. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Nu uita sa ne anunti, indiferent de rezultat. Tinem pumnii sa fie cum iti doresti tu. |
|
| Da,va anunt. Dar ma gandesc oare pilulele astea pe care le iau in continuare nu afecteaza rezultatul la un test de sarcina?sau e vorba de alti hormoni implicati?
Pup |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu-ti face griji, ca daca nu esti insarcinata nu e nici o sansa sa iti iasa testul pozitiv. Succes, sa iti iasa cum doresti! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Mammatilerik, fata mea are 8 luni si menstra nu am nici acum, i-au Exluton si lunar intru in panica falsei graviditati. Dar imi fac teste de sarcina regulat ca sa ma linistesc, dupa care ma gandesc daca nu era bun testul:shaking: si uite asa ma tot zapacesc lunar cu sarcina mea cea ireala. |
|
| Mi-am facut testul! A iesit doar o liniuta, deci negativ, nu?
Hmm..am avut ceva emotii! Oricum voi merge si la medic sa vad care e treaba cu menstruatia asta, daca vine doar cand are ea chef...
Va pup. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dragelor,mie mi-a venit ciclul din a doua luna de viata a Sarei,iar luna aceasta s-a anuntat iar,cu o precizie de ceasornic.Asa ca fiecare cu norocul ei... |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| mie mi-a venit ciclul imediat, de parca n-as fi nascut. Cu toate astea am alaptat pana la 6 luni si in perioada asta am folosit magnifica foita chinezeasca acum am revenit la pilule...mai exact la Yasmine |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu folosesc Exluton si nu mi-au venit musafirii inca. Sper nici sa nu vina asa curand. |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Nici mie nu mi-a venit inca...si eu folosesc tot foitele chinezesti (desi, sincer, mi-e cam teama...ma gandeam sa iau pastile (exluton, la voi am auzit, ca dra mea nu mi-a zis nimic, doar sa am grija, sa nu raman )...dar parca nu le-as lua fara avizul unui medic si n-am cef sa ma duc la control acum, oricum trebuie sa ma duc la 6 luni de la nastere si vorbesc atunci cu ea. Ma gandisem la sterilet, dar daca nu-mi vine pana atunci, nu e nici asta o optiune. Sper sa nu calc pe bec ca nu mai am in plan si pe bebe3, ca ma scot astia la pensie direct din CIC...si-asa stau de aproape 3 ani acasa si mai am de stat! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| mami lui Erik, si eu sunt tot in situatia ta...am scris la "preconceptia" la "teste de sarcina"...ideea e ca si mie mi-a venit o singura data, dupa care de 2 luni si 1/2 nimic...am facut acum pe 14 februarie un test si a iesit negativ...eu pe 9 martie am programare la controlul de 6 luni si atunci pot afla daca e vreo dereglare hormonala si ce e de facut...simptomuri de sarcina n-am, iar testele de aici sunt bune, arata daca exista hormonul sarcinii in urina imediat, foarte aproape de data cand trebuia sa-ti vina, nu dai banii de pomana pe ele...eu am facut acelasi test de care-am facut cand am ramas gravida si a iesit negativ acum...ce-o fi cu mine? |
|
| Da.Si eu la fel. Mi-a venit la cateva zile dupa ce am inceput prim folie, iar acum sunt pe sfarsite la a 2a si nimic.....O sa merg si eu la medic sa vad ce imi zice.
Succes si tie.
PS: Nu ca mi-ar lipsi menstruatia prea tare, dar nu as vrea sa raman iar gravida...cel putin nu acum.... |
|
|