Despre pilule pentru perioada alaptarii....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mammatilerik
Scris: Saturday, February 25, 2006 11:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/25/2006
Nu am stiut unde sa postez subiectul, asa ca o sa il postez aici la categoria de varsta a bebeului.

Eu am inceput de 2 luni sa iau pilule anticonceptionale pentru perioada alaptarii.
Dupa ce am nascut mi-a venit ciclul de 2 ori.Prima data nu eram sigura ca este ciclu asa ca am asteptat sa mai vina inca o data si apoi am inceput cu pilulele.
La cateva zile dupa ce am inceput prima folie, iar mi-a revenit ciclul (la o saptamana distanta de ciclul nr 2, si pt a 3 oara dupa nastere).
Acum deja sunt la folia a doua din care am luat aproape jumate si vad ca nu mi-a mai venit nici un ciclu.

Sotul deja ma tachineaza si zice ca de Craciun o sa o avem pe Erika.
Eu am zis ca poate asa o fi o dereglare...dar deja am inceput sa ma ingrijorez.

A mai patit cineva asa?
Specific ca iau mini-pilule Cezarette.

AdrianaC
Scris: Saturday, February 25, 2006 12:40 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu deocamdata nu am inceput sa iau nimic, alternativele ar fi fost injectia cu Depo-Provera sau pilulele Exluton.

Cum amandoua au riscurile lor, deocamdata mai studiez sa vad si alte alternative.
Elia
Scris: Saturday, February 25, 2006 1:01 PM
Nivel: Guest

Mammatilerik, bine ai revenit printre noi! De ce nu faci un test de sarcina?
mammatilerik
Scris: Saturday, February 25, 2006 2:53 PM
Nivel

Multumesc Freedelia!

Hmm...am test de sarcina in casa...dar nu indraznesc...nervi
Eu tot sper sa imi vina si sa fie doar o dereglare.
Va tin la curent oricum.

Pupici.
AdrianaC
Scris: Sunday, February 26, 2006 7:13 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Nu uita sa ne anunti, indiferent de rezultat. Tinem pumnii sa fie cum iti doresti tu.
mammatilerik
Scris: Sunday, February 26, 2006 10:07 AM
Nivel

Da,va anunt.
Dar ma gandesc oare pilulele astea pe care le iau in continuare nu afecteaza rezultatul la un test de sarcina?sau e vorba de alti hormoni implicati?

Pup
Elia
Scris: Sunday, February 26, 2006 11:38 AM
Nivel: Guest

Nu-ti face griji, ca daca nu esti insarcinata nu e nici o sansa sa iti iasa testul pozitiv. Succes, sa iti iasa cum doresti!
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, February 26, 2006 2:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Mammatilerik, fata mea are 8 luni si menstra nu am nici acum, i-au Exluton si lunar intru in panica falsei graviditati. Dar imi fac teste de sarcina regulat ca sa ma linistesc, dupa care ma gandesc daca nu era bun testul:shaking: si uite asa ma tot zapacesc lunar cu sarcina mea cea ireala.
mammatilerik
Scris: Sunday, February 26, 2006 7:07 PM
Nivel

Mi-am facut testul!
A iesit doar o liniuta, deci negativ, nu?

Hmm..am avut ceva emotii!
Oricum voi merge si la medic sa vad care e treaba cu menstruatia asta, daca vine doar cand are ea chef...

Va pup.
Miri
Scris: Sunday, February 26, 2006 9:26 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Dragelor,mie mi-a venit ciclul din a doua luna de viata a Sarei,iar luna aceasta s-a anuntat iar,cu o precizie de ceasornic.Asa ca fiecare cu norocul ei...
fdianamaria
Scris: Thursday, March 2, 2006 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
mie mi-a venit ciclul imediat, de parca n-as fi nascut. Cu toate astea am alaptat pana la 6 luni si in perioada asta am folosit magnifica foita chinezeasca
acum am revenit la pilule...mai exact la Yasmine sarbatoare
Kiki
Scris: Thursday, March 2, 2006 10:49 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu folosesc Exluton si nu mi-au venit musafirii inca. Sper nici sa nu vina asa curand. ras
Anaida
Scris: Thursday, March 2, 2006 2:07 PM
Nivel

Nici mie nu mi-a venit inca...si eu folosesc tot foitele chinezesti (desi, sincer, mi-e cam teama...ma gandeam sa iau pastile (exluton, la voi am auzit, ca dra mea nu mi-a zis nimic, doar sa am grija, sa nu raman uff )...dar parca nu le-as lua fara avizul unui medic si n-am cef sa ma duc la control acum, oricum trebuie sa ma duc la 6 luni de la nastere si vorbesc atunci cu ea. Ma gandisem la sterilet, dar daca nu-mi vine pana atunci, nu e nici asta o optiune. Sper sa nu calc pe bec ca nu mai am in plan si pe bebe3, ca ma scot astia la pensie direct din CIC...si-asa stau de aproape 3 ani acasa si mai am de stat! ras
delfinasa
Scris: Thursday, March 2, 2006 3:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
mami lui Erik, si eu sunt tot in situatia ta...am scris la "preconceptia" la "teste de sarcina"...ideea e ca si mie mi-a venit o singura data, dupa care de 2 luni si 1/2 nimic...am facut acum pe 14 februarie un test si a iesit negativ...eu pe 9 martie am programare la controlul de 6 luni si atunci pot afla daca e vreo dereglare hormonala si ce e de facut...simptomuri de sarcina n-am, iar testele de aici sunt bune, arata daca exista hormonul sarcinii in urina imediat, foarte aproape de data cand trebuia sa-ti vina, nu dai banii de pomana pe ele...eu am facut acelasi test de care-am facut cand am ramas gravida si a iesit negativ acum...ce-o fi cu mine?oare
mammatilerik
Scris: Thursday, March 2, 2006 6:23 PM
Nivel

Da.Si eu la fel.
Mi-a venit la cateva zile dupa ce am inceput prim folie, iar acum sunt pe sfarsite la a 2a si nimic.....O sa merg si eu la medic sa vad ce imi zice.

Succes si tie.

PS: Nu ca mi-ar lipsi menstruatia prea tare, dar nu as vrea sa raman iar gravida...cel putin nu acum....oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.