|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanalaurisa wrote:
Dupa mult timp...nu stiu exact dar oricum dupa un timp atat de lung , incat nici prin cap nu i-a trecut ca e de la sterilet.
Merci de raspuns. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu am auzit ca unele suporta steriletul ,altele se simt foarte rau si trebuie sa renunte la el. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| carla wrote:Si eu am auzit ca unele suporta steriletul ,altele se simt foarte rau si trebuie sa renunte la el.
Ce anticonceptionale ti-a prescris? |
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si care vroiam sa-mi pun sterilet dupa nastere |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Rody wrote:Si care vroiam sa-mi pun sterilet dupa nastere
Eu tocmai am recurs la aceasta metoda- in urma cu zece zile - si totul e ok!Cel putin deocamdata! |
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Miri wrote:Eu tocmai am recurs la aceasta metoda- in urma cu zece zile - si totul e ok!Cel putin deocamdata!
Doamne ajuta sa ramana lucrurile tot asa! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Vad ca ati scris despre menstruatie...de 6 zile am inceput sa am cateva picaturi pe zi...dar...o zi da,una nu.Ma doare burta(nu la fel ca inainte,slava Domnului) si capul,sunt agitata,obosita.Oare e normal?Nu iau nicio pastila si alaptez in continuare. |
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| eu...ca la prima sarcina, menstruatia mi-a venit repede, la o luna si o saptamana dupa nastere. Si imi vine normal (ma refer la perioada...5 zile fix, dar hemoragie, ca de obicei). Am fost la medic si mi-a dat sa iau Exluton. As vrea sa le iau de la urmatorul ciclu. A luat cineva? Sunt ok? |
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Am luat eu. M-am simtit foarte rau cu ele. Migrene ingrozitoare, menstruatie neregulata, peste pilule, stari de greata, etc. DAR, nu toate femeile se simt la fel. Am o prietena care a luat si nu a avut reactii adverse. |
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Eu am inceput sa iau Exluton cand avea fata aproape doua luni....nu am avut probleme deloc....doar ca mie mi-a venit menstruatia cand avea fata un an....si m-a tinut aproape doua luni ! Nu stiu daca de la ele,sau daca au fost alte motive....si m-am capatat si cu o dereglare hormonala ! Cred ca depinde de la organism la organism! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor!Folositi draga Cerazette si nu va mai faceti griji ca veti fi gravide peste noapte.Eu il folosesc de cand are Andrey 6 luni;acum are un an si 9 luni,inca il mai alaptez si s a dezvoltat foarte bine.Pilulele CERAZETTE nu au efecte secundare asupra copiilor daca sunt alaptati,si nici asupra mamicilor nu are efecte mari.pupici |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Eu am folosit Exluton. Singura problema a fost ca in prima luna cat le-am luat menstruatia a venit peste pilule, luna urmatoare s-a obisnuit organismul si nu am mai avut nimic. |
|
|