Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Hmmm, nu e prea corect nici asa... e doar o festa ce ne joaca organismul. Asta ar insemna ca si al meu ar avansa la stadiul de moshnegiune cam odata cu tine si nu-l vad deloc asa... dimpotriva. De aceea zicem ca nu ma pot impaca cu ideea. La 45-50 de ani percep lumea ca fiind tot in floarea varstei, fiecare cu varsta lui psihologica. Poate era mai bine sa nu existe deloc menopauza asta - cine-o mai fi inventat-o...
Depinde fiecare individual cum vrea sa primeasca menopauza.Ei sa vedeti si menopauza la barbati ce dureroasa este asta ca sa ne distram putin ptr ei si sa uitam de noi . Acolo chiar pericol. Eu una ma gandesc si exact ceea ce vad si in jurul meu faptul ca stii ce simptome vor fi trebuie sa fim pregatite ,sa facem sport ,sa avem un regim alimentar si o viatza sanatoasa sa ne mentinem .Binenteles astazi medicina este foarte avansata sunt diferite tratamente si solutii ca sa trecem aceasta perioada fara prea multe probleme ,sa facem analizele la timp deci sa ne luam viatza in serios eu asta as spune.Eu una fiindca ma apropii de varsta de 40 de ani si cu toate ca ma simpt excelent din toate punctele de vedere dupa nastere intr-u intr-un program special si eu si iubitul fiindca vrem sa imbatranim frumos si sanatos nu de alta dar vreau sa -mi vad nepoti. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| kali wrote:Hmmm, nu e prea corect nici asa... e doar o festa ce ne joaca organismul. Asta ar insemna ca si al meu ar avansa la stadiul de moshnegiune cam odata cu tine si nu-l vad deloc asa... dimpotriva. De aceea zicem ca nu ma pot impaca cu ideea. La 45-50 de ani percep lumea ca fiind tot in floarea varstei, fiecare cu varsta lui psihologica. Poate era mai bine sa nu existe deloc menopauza asta - cine-o mai fi inventat-o... Cand eram pustoaice nici voiam sa auzim de CM, mai bine lipsa si acum...cand suntem pe punctul sa scapam, nu mai vrem sa-i dam drumul1 |
|
| Iar am intarziere o saptamana! Iar cumpar teste |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Se pare ca e o perioada destul de stresanta |
|
| da, stau mereu in tensiune... |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu,Aura Luna trecuta mi-a venit pe 20 cu o intarziere de 3 saptamani iar acum nu am nici un semn.....Luna trecuta le-am facut planul astora de la farmacia din sat cu teste luna asta,nu stiu ce mai fac?
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eventual poti folosi prezervativ?De ce toata durerea asta de cap daca se poate fara, Mari?
|
|
| marivic wrote:.Luna trecuta le-am facut planul astora de la farmacia din sat cu teste luna asta,nu stiu ce mai fac? Asa si eu Am zis ca mai astept cu testul fiindca nu are mare importanta rezultatul lui, dar asa...ca informatie. Oricum, daca in ciuda tuturor precautiilor s-a intamplat ceva , tot nu e nimic de facut , am timp 8 luni sa ma pregatesc |
|
| Aura,esti de coma...... Mi-e mi-au iesit negative,nu am calcat pe bec cand am fost plecata,dar am dereglari mari si le-am pus pe seama menopauzei,.....La 46 de ani nu ma astept sa intineresc,.....biologic Dar eu cu paranoia mea,.....am cumnparat teste,.....sa fiu eu sigura |
|
| Semnez condica cu o intarziere de 12 zile .Nu imi mai iau nici teste ,nici nimic,.....mai rau ma stresez,....Mi-a venit pe 20 ianuarie 2013 si de atunci nimic,... Nu stiu,cred ca e vb de menopauza,.....pt ca insomniile sunt prezente in continuare dar si stresul cotidian care imi da peste cap viata...Bufeuri nu mai am,....dar in continuare am stari alternative de agitatie cu euforie, Uffffff,asta este! Aura,tu cum mai esti? |
|
| In cele din urma ...mi-a venit....tot fara teste ...doar cu rabdare Bine macar ca nu am alte neplaceri....doar emotiile astea |
|
| Aura,mie Nu mi.a venit din aprilie.Apoi a venit pe 30 septembrie,m.a tinut 4 zile si pe 11octombrie mi.a ve.it din nou. Si m.a tinut 6 zile....Acum,vad din nou semne ca ar veniti.Ai patit asa ceva? |
|
| Si la mine este "varza" calendarul, dar nici chiar asa! O luna imi vine de doua ori la rand, apoi 2 luni-nimic! M-am obisnuit cu ideea! Tu, insa, cred ca ar trebui sa mergi la medic....cica daca nu-ti vine 6 luni, se considera instalata menopauza! La tine vad ca au fost 5 luni, nu? |
|
| Da!dupa 5 luni mi.a venit |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| Eu am 50 de ani,nu mai am cm de 12 ani,a disparut usor,usor in ceata pina cand n-a mai venit.Acum ma deranjeaza ca sint cam uscata si ma ustura.In rest,nimic altceva,sparg lemne!!! |
|
|