Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 196
| Fetelor, poate voi sunteti mai tinere, dar cred ca e un subiect interesant! La ce varsta ar trebui sa apara? Daca nu mi-a venit menstruatia de 3 luni, ce ar trebui sa fac? Am fost luna trecuta la dr. si mi-a spus ca sunt semne de menopauza... GB |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nu cred ca xista o varsta fixa, dar ma gandesc ca oricum dupa 45 de ani |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/28/2012 Mesaje: 6
| da si eu cred ca sunt semne de menopauza... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am inceput si eu sa dau semne de menopauza, CM-ul mi s-a dat peste cap complet. In rest, (inca) nu am neplaceri. |
|
| Maine-poimanine apar si eu pe aici (sper peste cativa ani buni) |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Eu deja semnez condica de 10 luni!!! |
|
| bereea wrote:Maine-poimanine apar si eu pe aici (sper peste cativa ani buni) ... asa speram si eu.... Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu....pana la urma,este fiziologic.... |
|
| S.ELENA wrote:Eu deja semnez condica de 10 luni!!! Deci mai am "colege" pe-aici |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Nu este o varsta fixa pentru menopauza. Cel putin mamei mele i-a venit la 39-40 de ani... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Aurishta,scrie si tu simptomele cu care te confrunti.Eu de exemplu,am observat ca am avut niste dereglari in ultimul timp.Mai exact am avut in 15 Noi.2012,apoi in 29 dec.,deci o intarziere de 3 saptamani.Apoi luna aceasta mi-a venit pe 20 ian,m-a tinut 5 zile,iar acum am observat iar o secretie roz.Ma gandesc ca ar putea sa vina iar,...dar de ce, asa dereglari?Asa a fost si la tine,Aurishta? In cele 3 saptamani de intarziere,aveam bufeuri,dar nu aveam alt simptom ca sa-mi demonstreze ca organismul meu se apropie de CM. |
|
| Ma confrunt si eu cu dereglari, alte neplaceri inca nu. Ba imi vine prea devreme, ba intarzie, vreo 2luni merge normal, dup-aia dureaza prea mult, luna urmatoare prea putin....varza, ce mai! |
|
| Nu sunteti cam tinere sa intrati in menopauza?Parca auzisem ca se poate amana cu medicamente. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Da,ai dreptate,....Eu mi-am facut in vara Papanicolau,a iesit foate bine,....asa ca pun pe seama premenopauzei toate hachitele astea... Berre,nu stiu,....nu cred,....premenopauza se instaleaza cu 8-10 ani inainte de menopauza sau foarte bine se poate instala menopauza si intr-un interval de cateva luni.Asa mi-a explicat doctora mea,.... |
|
| Stiu ca o verisoara de a mea si-a amanat-o cu ani buni , ba a mai facut si un copil "din greseala" .Parca auzisem ca si anticonceptionalele amamna menopauza, dar nu sunt sigura. |
|
| Asa stiu si eu, ca este un proces care dureaza cativa ani. Daca acum am 45....nu mi se pare prematur |
|
|