Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dragele mele,
pentru cele interesate de analize karmice (studiul vietilor trecute si influenta lor asupra prezentului), va stau la dispozitie cu detalii pe adresa de e-mail:
analize.karmice@gmail.com
gind de bine catre voi !
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=107)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Publicitate |
|
![Avatar](/i.ashx?u=138)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ... si daca in urma analizelor imi descoperiti vreo "anemie" ... ce tratament imi dati? Fier karmic? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2239)
![Nivel](/images/ranks/Diamond.gif) Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| karma wrote:dragele mele,
pentru cele interesate de analize karmice (studiul vietilor trecute si influenta lor asupra prezentului), va stau la dispozitie cu detalii pe adresa de e-mail:
analize.karmice@gmail.com
gind de bine catre voi !
karma ?Ce fel de karma?Ce putere ai tu sa analizezi?Esti cumva clarvazatoare? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=852)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| |
|
![Avatar](/i.ashx?u=107)
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| sufar de anemie ca nu-m aduc aminte de ce faceam inainte sa ma nasc .. si cu toate ca nu-m amintesc nimic nu vreau sa ma vindec traiasca prezentul si viitorul ca trecut a trecut de mult |
|
| "Trecutul sta ingropat in piatra,viitorul este asa cum il cream"! |
|
| Laura&Alfonso wrote:sufar de anemie ![alcool](/images/emoticons/alcool.gif) ca nu-m aduc aminte de ce faceam inainte sa ma nasc ![alcool](/images/emoticons/alcool.gif) .. si cu toate ca nu-m amintesc nimic nu vreau sa ma vindec ![hainoroc](/images/emoticons/hainoroc.gif) traiasca prezentul si viitorul ca trecut a trecut de mult
Laura amnezie |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna seara!
in primul rind, notiunea de karma nu are nici o legatura cu clarviziunea. este vorba de o analiza astrologica, determinata de configuratia planetelor in momentul nasterii persoanei respective. de aceea, ora si locul nasterii sint f importante.
sint convinsa ca multi de pe forum stiu ce inseamna termenul de "karma", dar doresc sa fac citeva precizari (f pe scurt), pt a nu se intelege gresit acest termen.
de la bun inceput trebuie sa intelegem ca nimic nu e intimplator in viata asta: nici intimplarile, nici oamenii pe care ii intilnim, nici cariera pe care o alegem, nici felul in care simtim si ne comportam. toate acestea isi au sorgintea in trecutul nostru karmic. atiti timp cit nu vom intelege de ce ni se intimpla anumite lucruri in viata, atit timp cit nu vom invata din lectiile care ni se transmit, vom repeta la la nesfirsit aceleasi greseli, vom fi pusi in fata in fata cu acelasi tip de parteneri de viata etc.
karma reprezinta un cumul al gindurilor, sentimentelor, actiunilor, pe care le acumulam de-a lungul vietilor anterioare. acest "bagaj" il aducem cu noi in prezenta reincarnare. efectele karmei se simt cu precadere in momentele de critice ale vietii, prin blocajele interioare pe care le avem, prin trasaturi de caracter (bune si rele) prin fobii, boli etc.
prin studierea karmei, adeseori gasim raspunsuri la intrebari de genul: „de ce mi se intimpla mie toate acestea?”, „cu ce am gresit eu?”, „de ce tocmai eu?”, si atunci descoperim ca ceea ce traim in aceasta viata este, de fapt, efectul actiunilor vietilor precedente in care ne-am opus evolutiei. Astrograma karmica are doua directii: una care descrie personalitatea individului de-a lungul vietii actuale, iar cea de-a doua este, practic, oglinda vietilor trecute, amprenta actiunilor vechi ce se cer acum rezolvate. Incercind sa eviti sa faci aceleasi greseli care au caracterizat viata anterioara, vei putea depasi handicapul karmic cu care te-ai nascut
ne incarnam tocmai in ideea de a "repara" aceste greseli din trecut - fie ca e vorba despre relatia cu noi insine, fie ca e vorba despre relatiile cu ceilalti.
o analiza karmica ne da indicii despre lucrurile pe care le avem de corectat in aceasta viata si de drumul pe care il avem de parcurs in aceasta viata. legea karmei e cea a cauzei si efectului: sintem ceea ce am "sadit" in trecut. si, ca intotdeauna, avem libertatea de a alege...! inclusiv de a alege sa credem sau nu in karma...
gind de bine spre voi! :)
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=852)
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| gand de bine si spre tine! dar de regulamentul acestui forum ai auzit? daca nu iti mai spunem inca odata: publicitatea sub orice forma este interzisa! |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro/images/avatars/Others/iepuras.gif)
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Viitorul e in mana ta, nu-ti trebuie analize karmice sa-l faci mai bun ci doar credinta in D-zeu.Eu consider karmele astea o mare facatorie,pierzi energia rascolind trecutul cand ai putea-o folosi in a-ti construi viitorul . |
|
| mihaela75 wrote:Viitorul e in mana ta, nu-ti trebuie analize karmice sa-l faci mai bun ci doar credinta in D-zeu.Eu consider karmele astea o mare facatorie,pierzi energia rascolind trecutul cand ai putea-o folosi in a-ti construi viitorul .
mihaela![](http://i268.photobucket.com/albums/jj12/inger7/noutatii/avatare/1121.gif) |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1226)
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Aceasta analiza karmica pot sa ti-o fac si eu vrei? si fara sa-mi fac reclama! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=126)
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| shirel wrote:Aceasta analiza karmica pot sa ti-o fac si eu vrei? ![ras](/images/emoticons/ras.gif) si fara sa-mi fac reclama! Tu faci gratis???? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1226)
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Binenteles,de ce as lua bani! |
|
|