despre karma

Options despre karma
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TeosOf
Postat: Tuesday, June 3, 2008 9:48 PM

Nivel: Senior

Intrat: 3/4/2008
Postari: 7332
karma wrote:
buna seara!

in primul rind, notiunea de karma nu are nici o legatura cu clarviziunea.
este vorba de o analiza astrologica, determinata de configuratia planetelor in momentul nasterii persoanei respective. de aceea, ora si locul nasterii sint f importante.

sint convinsa ca multi de pe forum stiu ce inseamna termenul de "karma", dar doresc sa fac citeva precizari (f pe scurt), pt a nu se intelege gresit acest termen.

de la bun inceput trebuie sa intelegem ca nimic nu e intimplator in viata asta: nici intimplarile, nici oamenii pe care ii intilnim, nici cariera pe care o alegem, nici felul in care simtim si ne comportam. toate acestea isi au sorgintea in trecutul nostru karmic. atiti timp cit nu vom intelege de ce ni se intimpla anumite lucruri in viata, atit timp cit nu vom invata din lectiile care ni se transmit, vom repeta la la nesfirsit aceleasi greseli, vom fi pusi in fata in fata cu acelasi tip de parteneri de viata etc.

karma reprezinta un cumul al gindurilor, sentimentelor, actiunilor, pe care le acumulam de-a lungul vietilor anterioare. acest "bagaj" il aducem cu noi in prezenta reincarnare. efectele karmei se simt cu precadere in momentele de critice ale vietii, prin blocajele interioare pe care le avem, prin trasaturi de caracter (bune si rele) prin fobii, boli etc.

prin studierea karmei, adeseori gasim raspunsuri la intrebari de genul: „de ce mi se intimpla mie toate acestea?”, „cu ce am gresit eu?”, „de ce tocmai eu?”, si atunci descoperim ca ceea ce traim in aceasta viata este, de fapt, efectul actiunilor vietilor precedente in care ne-am opus evolutiei.
Astrograma karmica are doua directii: una care descrie personalitatea individului de-a lungul vietii actuale, iar cea de-a doua este, practic, oglinda vietilor trecute, amprenta actiunilor vechi ce se cer acum rezolvate. Incercind sa eviti sa faci aceleasi greseli care au caracterizat viata anterioara, vei putea depasi handicapul karmic cu care te-ai nascut

ne incarnam tocmai in ideea de a "repara" aceste greseli din trecut - fie ca e vorba despre relatia cu noi insine, fie ca e vorba despre relatiile cu ceilalti.

o analiza karmica ne da indicii despre lucrurile pe care le avem de corectat in aceasta viata si de drumul pe care il avem de parcurs in aceasta viata.
legea karmei e cea a cauzei si efectului: sintem ceea ce am "sadit" in trecut.
si, ca intotdeauna, avem libertatea de a alege...! inclusiv de a alege sa credem sau nu in karma...

gind de bine spre voi! :)
Bun, toate acestea le stim/stiam, le-au mai scris/spus si altii. De ce nu ne dai exemple concrete, din viata ta, ca sa ne convingi?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed