Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Deci daca ma tranteste ceva din senin de un perete inseamna ca m-am luptat cu un dracusor. Of! E mai simplu cum stiu eu: NU exista Rai si Iad, exista doar Imparatia Cerurilor unde vom ajunge cu totii dupa moarte. Inger si Demon este dualitatea din noi. Paranormalul pentru mine nu exista. Iar mai departe sunt o ignoranta care se roaga din cand in cand, reminiscenta a copilariei petrecute la bunicii foarte eclectici religios. E mai simplu si mai comod pentru mine. Va apreciez foarte mult pentru ca va intereseaza aceste chestiuni, dar cum m-a sfatuit Dya aseara, ma retrag din acest topic nu de frica. Datorita pragmatismului meu risc sa jignesc si iarasi ma sanctioneaza stele_pe_cer. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| e bine ca tu crezi ca exista doar imparatia cerurilor,dar atunci toti care fac fapte rele si tot felul de crime vor fi acolo impreuna cu tine ,nu ti se pare ciudat ca va trebui sa imparti cu ei aceeasi imparatie?
Sami ascunde jucaria, daca a doua zi va fi tot pe masa si va cinta singura nu ai incotro cineva este la tine in vizita! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| e incorporata in masuta,Shirel...asta ziceam ca e ciudat,fara sa misc scaunul ea incepe sa cante |
|
| sami wrote:e incorporata in masuta,Shirel...asta ziceam ca e ciudat,fara sa misc scaunul ea incepe sa cante Daca nu te deranjeaza,asculta-i melodia sau incearca sa o repari ,auzi poate asa e programata sa cinte in intervale de timp. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Fiecare are dreptul la credinta lui si la convingerile lui, unii cred in reincarnare , altii nu, unii cred in ingeri, altii nu, unii nu cred in D-zeu altii nu si tot asa .Important e sa nu facem misto de ceea ce crede fiecare si sa nu ne transformam in predicatori.Shirel impartaseste niste convingeri , cine e de acord bine cine nu iar bine,eu am spus ca nu cred in ingeri cine crede foarte bine cine nu iar bine.Petro, nu e nevoie sa te retragi din anumite topicuri ci sa fii toleranta si sa respecti convigerile fiecaruia ...indiferent de meseria pe care o are |
|
| mihaela75 wrote:Fiecare are dreptul la credinta lui si la convingerile lui, unii cred in reincarnare , altii nu, unii cred in ingeri, altii nu, unii nu cred in D-zeu altii nu si tot asa .Important e sa nu facem misto de ceea ce crede fiecare si sa nu ne transformam in predicatori.Shirel impartaseste niste convingeri , cine e de acord bine cine nu iar bine,eu am spus ca nu cred in ingeri cine crede foarte bine cine nu iar bine.Petro, nu e nevoie sa te retragi din anumite topicuri ci sa fii toleranta si sa respecti convigerile fiecaruia ...indiferent de meseria pe care o are
Chiar nu incerc sa conving pe nimeni,este o parte din parerile mele persoanale,si chiar nu cer ca cineva sa fie de acord cu mine.Fiecare este liber sa gindeasca si sa creada ce vrea. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Interesant subiect! Eu cred atat in existenta ingerilor buni,cat si a celor rai...cred in principiile exprimate in Biblie,cred in importanta faptului de a aplica,nu doar de a teoretiza...nu intru in detalii...insa legat de ingerii rai de care vorbeati,cred ca multe persoane ajung sa aiba probleme cu ei,dupa ce viziteaza vrajitoare si cititoare in carti....dupa aia,vorba lui shirel,nu mai scapa usor...stiti proverbul: Drumul catre iad e pavat cu bune intentii! |
|
| Shirel, am vorbit despre "convingerile fiecaruia" .Stiu ca nu incerci sa convingi pe nimeni , se vede clar din postarile tale , convingeri si a convinge fac ele un joc de cuvinte dar nu au treaba unul cu altul.Si eu anumite convingeri ,cred in energii |
|
| mihaela75 wrote:Shirel, am vorbit despre "convingerile fiecaruia" .Stiu ca nu incerci sa convingi pe nimeni , se vede clar din postarile tale , convingeri si a convinge fac ele un joc de cuvinte dar nu au treaba unul cu altul.Si eu anumite convingeri ,cred in energii
Ce sa-i faci mai omorit cu romana mea de balta! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Shirel, eu cred ca si sufletul se teme.Teama, e drept, nu vine de la Dumnezeu, dar odata venita in trup si ratiune, patrunde si in cealalta structura, respectiv sufletul.Asta in viata cu trup.In viata fara trup, la fel de bine sufletul poate sa fie temator, pt ca el prezinta cam aceleasi caracteristici ca si in viata cu trup, doar ca este lipsit de trup si ratiune.
Referitor la ingeri, eu cred ca ingerii buni ne parasesc atunci cand facem fapte ce nu se regasesc in Voia DIvina.Din cauza a multe pacate, comportamente gresite, ganduri murdare, ingerii, entitati luminoase, plec de la noi.Nu definitiv, ci doar pana cand le pregatim un "loc" mai bun.Locul ingerilor de lumina este luat de alte entitati, care rezoneaza cu noi, cu activitatile noastre, cu gandurile noastre.Gandim urat, vin cei "urati", gandim luminos, vin cei luminosi. |
|
| Sufletul normal ca se teme cind intra intr-un trup care face numai rele si sufletul este tras la raspundere el trebuie sa duca o lupta ca sa poate supravietui in asa situatii.Una din ele este si postul cind trupul este de fapt chinuit nu -i este dat ceea ce de obicei doreste. cit despre ingeri ,nu trebuie numai sa gindi frumos trebuie sa facem multe fapte bune si fara sa avem pretenti la rasplata.Trebuie sa incercam sa fim curati ca copii ,de ce la copii li se spune si ingerasi fiindca ei nu cunosc inca ce este rau si nu pot sa faca ceva din propia vointa. Deci concluzie fiti oameni buni si nu cereti sa fiti rasplatiti pentru asta. si inca ceva ingerii buni niciodata nu ne parasesc dar pierd din puterea lor asupra noastra nu pot avea nici un efect in fata celor rai care ne-au coplesit cu totul. |
|
| shirel wrote:...si inca ceva ingerii buni niciodata nu ne parasesc dar pierd din puterea lor asupra noastra nu pot avea nici un efect in fata celor rai care ne-au coplesit cu totul.
Exact, ai exprimat de o mie de ori mai bine decat mine!
In skimb copiii nu se nasc fara pacat.Copiii sunt copii, ingerii sunt ingeri.Fiecare are locul lui bine determinat.Se pot intrupa si ingerii, drept pt care in viata cu trup un inger nu se mai numeste inger, ci...entitate cu trup (copil, adult).Copiii vin cu "rucsacul" de pacate in spate.In functie de ce au facut stramosii lor, in functie de ce fac parintii lor, in functie de ce vor face ei, copiii in respectiva viata, depinde cat se va "goli" rucsacul sau se va incarca.
Shirel, cred ca trebuie sa ne intalnim !
|
|
| Da dar o intilnire de vreo luna sa ne saturam de vorbit. Ce ma refeream la copii ca ei nu pot sa faca un rau din propria lor vointa cum sintem noi,mai ales ma refeream la noi nascuti care mai tot timpul sint insotiti de ingerii cei buni.Ei inca nu cunosc binele si raul! Sint foarte multe suflete care trebuie sa intre doar pentru citeva ore intr-un corp sa se nasca pentru a putea trece in partea aialalta in paradis,deci pentru as indeplini misiunea lor. Sint foarte detaliate toate chestile astea in Kaballa la noi.
Cit despre pacat normal ca purtam cu noi pacatul lui Adam si Eva,nici nu poate sa nu fie altfel.Mai ales al Evei,vezi tot femeia asta te duce la ripa! |
|
| shirel wrote: Da dar o intilnire de vreo luna sa ne saturam de vorbit.
Exact!
shirel wrote::vezi tot femeia asta te duce la ripa!
Dar si pe culmile fericirii !Ce ar face un barbat fara o femeie? Bine, bine, stim, dar pt cat timp ? |
|
| Am vazut la stiri cum un muncitor care spala geamuri la etajul 46 a cazut in gol ca se rupsese rampa.Acum iese din spital bine mersi. Pe picioarele lui si intreg la trup si minte.Eu ziceam ca-s atee in devenire insa nu mai stiu , incep sa ma contrazic, poate acolo jos omul a cazut pe aripa unui inger ,poate teoria mea cu energiile e doar o explicatie pentru ce nu-mi pot explica:dumnezeu, ingeri, divinitate...am plans,un om simplu,un muritor de rand, se pare ca a fost salvat de un inger ,o mai fi avut traba pe lumea asta si nu era timpul lui sa plece http://ca.yahoo.com/ |
|
|