Despre ingeri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, June 5, 2008 8:19 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
stele_pe_cer wrote:

Ingerii inca se mai arata unora. Nu se arata multor oameni, insa sunt oameni "alesi" (nu neaparat mai cu motz...ci cu o deschidere in ale cunoasterii ceva mai mare) care pot vedea ingeri.Ii pot vedea aievea, pt.ca ingerii sunt langa orice om.Sunt si d'aia si d'aia (si buni si rai).Un initiat vede ingerii buni.Pe ceilalti nu are nevoie sa ii vada.

Si oamenii obisnuiti pot vedea ingeri.Cum i s-a intamplat lui Kiki. Eu am vazut-o pe Maica Domnului de ateva ori.Poti kiar sa simti prezenta ingerilor.A unuia, sau a mai multora.Depinde de gradul de extrasensibilitate la care ai ajuns.

Poti invoca venirea ingerilor, numai ca trebuie sa stii pe cine kemi: ingeri de lumina, de iubire, ingeri buni si drepti, ingeri aparatori, ingeri luptatori de bine si pt.bine.Kemi ingerii binelui practic ca sa te iubeasca (pe tine sau pe copil sau pt cine ii kemi), sa te ocroteasca de orice agresiune fizica, verbala, mentala, sa te ajute sa ramai in Voia Divina, sa te ajute sa iti faci faptele bune randuite tie (lui) de Dumnezeu pt.a-ti plati pacatele sau pt.a-i ajuta pe altii sa evolueze...Si seara, la culcare, multumesti Sfintei Treimi pt.acesti ingeri trmisi care te-au ajutat, si kemi alti ingeri care sa isi faca "treaba" noaptea, cand trupultau se odihneste.Iar dimineata multumim SF.treimi pt ajutorul primit pe timpul noptii, si facem rugaciunea de dimineata.

Pt.aspirantele la burtica: putem kema ingerasii de iubire, lumina ...etc ca sa ajute fiinta ce va veni la noi in burtica, familie sa fie un spirit luminos, armonios, sa aduca linistea, pacea si bunastarea la noi in familie.

Pt.cine crede, ajutoarele nu vor ezita sa apara.
Pt.cine nu crede, suna a poveste.

Stele eu cred angel si in fiecare rugaciune ,multunesc si pentru ei.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 5, 2008 8:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
cute_baby_of_mine wrote:
am vazut doua femei imbracate in negru care plangeau si ma chemau la ele. Nu erau femei obisnuite: erau parca desprinse din icoane, cu valul specific icoanelor, negru, iar eu nu le vedeam decat de la umeri in sus, ca si cum levitau...

Ceva asemanator am visat (deci nu a fost aievea) pe cand aveam 7-8 ani (eram clasa II sau a III).Am visat ca mergeam pe aleea care duce spre scoala si dintr-o data am vazut o femeie foarte frumoasa, foarte eleganta imbracata in negru.Tipa la un moment dat a iesit de pe trotuar si a luat-o prin iarba.Se indrepta spre un foc.A intrata acolo si eu, care emrgeam in spatele ei, atrasa ca un magnet, in fata focului m-am orpit.M-am speriat cumplit.Si visul asta mi-a ramas atat de puternic intiparit in minte.Cica aia a fost moartea.Ca a fost sau nu, cert e ca visul nu il pot uita.Este unul din putinele vise din copilarie pe care mi-l amintesc ca si cand ieri l-as fi trait.
kali
Scris: Thursday, June 5, 2008 9:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu am vise din copilarie care m-au marcat; unul dintre el mi se pare atat de real incat nici eu nu mai stiu daca e vis sau realitate... aveam vise premonitorii foarte exacte si in detaliu... simteam cand urma sa moara cineva cunoscut.
Chestia cu visele s-a pierdut in timp, insa simt si acum cand urmeaza sa moara cineva din anturajul meu.
Mela
Scris: Thursday, June 5, 2008 9:17 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
mi se intampla sa ma trezesc uneori noaptea pentru ca aud pe cineva strigandu-ma.nu stiu cine e si de ce o face,treaba asta mi se intampla de ani buni si uneori ma sperie.e ca o soapta mai puternica "Mela!".atat si ma trezesc instantaneu.ce sa fie...?uff
bulibuli
Scris: Thursday, June 5, 2008 2:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
kali wrote:
Si eu am vise din copilarie care m-au marcat; unul dintre el mi se pare atat de real incat nici eu nu mai stiu daca e vis sau realitate... aveam vise premonitorii foarte exacte si in detaliu... simteam cand urma sa moara cineva cunoscut.
Chestia cu visele s-a pierdut in timp, insa simt si acum cand urmeaza sa moara cineva din anturajul meu.

am patit si eu cand eram copil sa am vise premonitorii, dar numai de 2 ori si numai intr-un anume loc (undeva la munte, unde mergeam cu parintii in fiecare an cu cortul, in apropierea unei manastiri, o zona foarte frumosasa ca un colt de rai)
- iar cu moartea... nu pot sa explic, dar simt... imi dau seama cand ma uit la mainile unei persoane, nu neaparat apropiata sau din familie.. e un sentiment ciudat
kali
Scris: Thursday, June 5, 2008 2:11 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bulibuli wrote:

am patit si eu cand eram copil sa am vise premonitorii, dar numai de 2 ori si numai intr-un anume loc (undeva la munte, unde mergeam cu parintii in fiecare an cu cortul, in apropierea unei manastiri, o zona foarte frumosasa ca un colt de rai)
- iar cu moartea... nu pot sa explic, dar simt... imi dau seama cand ma uit la mainile unei persoane, nu neaparat apropiata sau din familie.. e un sentiment ciudat

Si tu, buli? Facem club, ceva? Serios ca ma bucur... ca la un moment dat ma gandeam daca nu cumva imi imaginez sau e cum vreau e sa fie...

Cu moartea e intr-adevar ciudat. Oare voi simti cand voi "crapa" si eu? Brrrrr. Nu mi-as dori.rambo
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 5, 2008 2:16 PM
Nivel

kali wrote:

Oare voi simti cand voi "crapa" si eu? Brrrrr. Nu mi-as dori.rambo

Vei simti cu siguranta, daca vei avea moarte de batranete.

Vorbeam cu o persoana bolnava de cancer.La momentul cand discutam eu, imi povestea de cancerul ce l-a lasat in urma cu 9 ani.Imi povestea cum simtea ca mai avea putin de trait (Ppopa Valeriu i-a conformat ca mai avea o saptamana maxim), simtea cum pamantul o "trage", cum capata culoarea pamantie si niste sentimente stranii, cum se scurge ceva din ea.A avut zile si traieste bine mersi si astazi.Modul ei de viata este 100% skimbat, ca si cel de gandire.

Bunica mea, la fel...a simtit cand se duce.

Cei ce au trecut printr-o moarte clinica, iarasi, au simtit ceva "altfel', nu degeaba din cei reintorsi multi si-au skimbat radical stilul de viata.

Dar...re revenim la lucruri mai palcuteangel !
bulibuli
Scris: Thursday, June 5, 2008 2:21 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
facem club! eu mi-as dori sa nu mi se mai intample niciodata.. oricum mi se intampla extrem de rar (cred ca am patit de 3 ori in toata viata mea, prima data cand eram copil), si e o chestie absolut intamplatoare, nu o fac intentionat, sa zici ca studiez mainile omului sa vad mai are sau nu mai are de trait.. nu stiu dinainte ca o sa moara cineva din anturaj sau din familie, si nici n-as vrea..

ratiunea totusi ma indeamna sa cred ca e doar o senzatie ciudata in preajma acelei persoane, si o coincidenta..

PS: chiar, mai bine revenim la ingeri ca era mai frumos subiectul
TeosOf
Scris: Thursday, June 5, 2008 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
sami wrote:
mi se intampla sa ma trezesc uneori noaptea pentru ca aud pe cineva strigandu-ma.nu stiu cine e si de ce o face,treaba asta mi se intampla de ani buni si uneori ma sperie.e ca o soapta mai puternica "Mela!".atat si ma trezesc instantaneu.ce sa fie...?uff

Daca ai putea sa nu te trezesti sau sa ramai nemiscata cu ochii inchisi. Poate e un inger care vrea sa-ti spuna ceva. Nu glumesc, am scris la modul serios.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 5, 2008 3:10 PM
Nivel

TeosOf wrote:

Daca ai putea sa nu te trezesti sau sa ramai nemiscata cu ochii inchisi. Poate e un inger care vrea sa-ti spuna ceva. Nu glumesc, am scris la modul serios.

Poate la fel de bine sa fie o entitate malefica.Acolo unde nu suntem siguri pe noi, mai bine nu experimentam, ca poate fi periculos.
Mela
Scris: Thursday, June 5, 2008 3:17 PM
Nivel

mi-e frica pe bune,mi-e groaza si nu pot sa stau cu ochii inchisi,ii deschid ca sa indepartez ceea ce simt in momentul ala,ma simt mai in siguranta treaza...
TeosOf
Scris: Thursday, June 5, 2008 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Pune o icoana sau o cruce sub perna sau langa pat si daca vei mai auzi, inseamna ca nu e malefica.
leut
Scris: Thursday, June 5, 2008 3:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Am citit tot ce-ati scris. Kiki, ciudata experienta. Eu as lua-o ca pe ceva bun.
Cat despre ingeri, e clar ca exista. Ca si moartea de altfel!
sousourel
Scris: Thursday, June 5, 2008 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
inger7 wrote:

Shirel am o intrebarepupici
Constientul apartine de planul material ,iar subconstientul de planul spiritual,energetic,astral?

Dpdv psihologic subconstientul reprezinta o parte a psihicului uman care pastreaza acele informatii care nu pot face obiectul prelucrarilor constiente. Refularea acestor continuturi prin vis se face la modul metaforic, deoarece "instrumentele" difera in cele doua situatii. De unde si "ciudatenia" viselor, atunci cand incercam sa le relatam.

Stele, mi se par interesante experientele tale. Am convingerea ca e nevoie de multa daruire catre Dumnezeu si curatenie sufleteasca pentru a fi indestul de privilegiat sa "vezi" persoanele divine.

Sami, cred ca in prezenta divinitatii sau a manifestarilor ei n-ai putea resimti groaza, ci sentimente total diferite. Vorbeste cu un preot, poate gasesti ajutor.

Kali, Bulibuli, uneori am avut si eu sentimente foarte puternice si apasatoare cand urma sa se intample ceva rau celor dragi. Sau chiar in momentul respectiv. Nu stiu de ce, dar cred ca as simti in continuare aceste evenimente, inainte ca ele sa fie anuntate ca atarescratch
Mela
Scris: Thursday, June 5, 2008 4:09 PM
Nivel

tin minte ca prima data cand auzit soapta asta eram in camera mea,de la mami de-acasa.la inceput nu ma speria,ma trezeam si adormeam imediat dupa,dar,cum se repeta(desi nu des,de cand sunt in belgia am auzit doar o data)incepe sa ma ia cu frica,tocmai pentru ca nu stiu de ce mi se intampla asta asa,dintr-o data,fara sa visez ceva anume inainte sau dupa...mi s-a intamplat si in apartamentul din oradea,de vreo 2 ori.tin minte ca odata m-am si auzit raspunzand "da",chiar credeam ca imi spune cineva ceva,dar cand am deschis ochii,nu era nimeni.o sa vorbesc si cu taica-meu cand ma intorc in tara,nu m-am gandit pana acum sa-i spun,am trecut peste moment de fiecare data,dar,privind in urma,e chiar ciudat...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.