Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| mihaela75 wrote:Cam 2mm.Ceara calda prinde mai bine, si eu tot cu dinasta incalzita la microunde ma faceam.Sa pui niste hartii pe jos la locul de munca ca mai curge pe alaturi.Spor la torturat Multumesc mult Mihaela...dupa tortura iti spun cat de "placuta" a fost |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| cindva ma faceam cu ceara dar acum am varice , si tendinta de extindere asa ca ce sfat dati? folosesc in acest moment crema/lama
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| lori16ro wrote:cindva ma faceam cu ceara dar acum am varice , si tendinta de extindere asa ca ce sfat dati? folosesc in acest moment crema/lama
Laser...daca nu este contraindicat. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Hai ca ma bag si eu in vorba...in timpul sarcinii am folosit crema epilatoare pentru zona inghinala, aparat Braun Silkepil pentru axile si Gilette for women pentru picioare Am incercat sa folosesc aparatul de epilat pentru picioare si nu mi-a placut ce-am vazut in urma...mi se deschisesera toti porii, si acum parca se mai vad, si am renuntat...tot lama e sfanta! In schimb pentru axile aparatul de epilat e minunat!
|
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| apropo de lama..chiar daca se spune ca indeseste parul...mama mea o foloseste mereu si remarc ca parul este mai rar eu in ultimul timp am folosit doar lama..nu-mi place aparatul urlu de durere..in schimb ceara e k..dar nu am timp sa ma ceruiesc...prefer ceva rapid si un somn linistit |
|

| stele_pe_cer wrote:
Laser...daca nu este contraindicat.
mi-am facut doar o sedinta pe picioare (costa 115 euro sedinta) si doare mai tare decat daca te faci cu ceara si miroase a porc parlit
si referitor la ceara ieri mi-am luat inima in dinti si m-am facut..credeam ca o sa ma doara mai tare (dupa un an si ceva cu lama).. a fost bine... si acuma am picioare fine pt 3 saptamani |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Eu nu ma complic deloc. Si inainte, si acum in sarcina m-am dus numai la salon unde ma epilez cu ceara de unica folosinta. Mi se pare cea mai simpla metoda.... si dupa nastere voi proceda la fel. |
|
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| OF,TOATE AU DEZAVANTAJELE LOR...Eu una nu suport deloc parul pe corp... Cu lama ma irit,ceara nu o suport,crema epilatoare e ca si lama,mai ramane depilatorul,am unul de la brown silkepil,ala roz dar s-a tocit sau s-a intamplat ceva de cand l-am luat,acum un an si ceva,trebuie sa stau cate jumatate de ora la fiecare picior pt ca nu mai apuca toate firele,ce tampenie! As vrea sa imi iau unul nou acum dar nu stiu daca se merita sa ma mai risc. In zona inghinala nu suport decat lama si cum eu ma fac la 2 zile,ma irit mereu si creste tot mai des de ma enerveaza de nu mai pot! La subrat nu am probleme,e foarte putin si rar acolo si ma epilez la 3-4 zile. |
|
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| mihaela75 wrote:M-am lamurit...nu mai suport ceara,prietena mea cea mai buna  Nu-i nimic, a aparut acuma o crema "sub dus" .Te ungi, faci dus si la sfarsit o dai jos .Iesi din baie fresh Ai incercat crema asta sub dus?Mi se pare ca este de la Veet...ce rezultat are?si cam cat timp dureaza pana incepe parul sa creasca? |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Parca la o saptamana ma faceam, nu mai stiu dar o sa iau iar ca iar am devenit sensibila la ceara si o sa-ti zic cat ma tine. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Exista oare o asa mare diferentza intre epilatoare? Am un silkepil de la Braun si combinat cu o crema de atenuarea durerii este ok dar ma gandeam la noile aparate care le tot vad prin reviste si se lauda ca-s minunate. Si-a schimbat cineva epilatorul vechi cu unul nou care gadila, raceste si nu mai stiu ce alte minuni face si a fost multumit? Stau in dubii daca sa-mi cumpar unul din generatia noua sau sa raman la cel vechi ca doar tot aia face. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Pentru mine, rezultatul obtinut cu aparatul de epilat (acelasi de care ziceti si voi) e cam dezamagitor, in sensul ca imi cresc extrem de repede firele dupa aceea, si mai ales sub piele. Cel putin pe picioare, nu mai folosesc nici lama sinici epilare cu ceara la rece, pt ca sunt tot asa de dezamagita....ramane epilarea cu ceara. Dar renunt sa mai fac treaba asta singura, acasa, deoarece e mare consumatoare de timp si nervi....imi iau inima in dinti, la un moment dat si merg la cosmetica. |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Si eu sunt pro epilare cu ceara calda si...tot la cosmetica, nu se merita efortul si nervii in casa. |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| ceara calda folosesc si eu. Si obligatoriu la cosmetica, e mai comod, dar si mai putin dureros |
|

| eu in septembrie anul trecut , cand m-am intors din tara mi-am cumparat Braun Silk-epil Xelle cel complet modelul 5595, si sunt super incantata cu el
 |
|
|