despre certificatul de nastere
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:38 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
butterfly wrote:
kiki,multumesc ca te interesezi

Mniko,nu ma speria,nu stiu ce as face daca ni s'ar intampla asta.la noi doar sotul are cetatenie,eu nu,sa speram ca nu vor fi probleme

Nu vreau sa te sperii, dar nici nu vreau sa ai surpriza sa nu te poti intoarce acolo cu copilul
Kiki
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:40 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Butterfly, la ce te-ai referit cand ai spus ca dureaza mult la voi ca sa scoti certificatul copilului? La un certificat spaniol sau la un certificat romanesc obtinut de la Consulat?
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:45 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
kiki,la certificat romanesc obtinut de la consulat.cel spaniol nu ni'l da ca eu nu am cetatienia
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
butterfly wrote:
kiki,multumesc ca te interesezi

Mniko,nu ma speria,nu stiu ce as face daca ni s'ar intampla asta.la noi doar sotul are cetatenie,eu nu,sa speram ca nu vor fi probleme

pai daca e fiica de cetatean spaniol poate lua si ea cetatenie spaniola din cate stiu eu ...ca eu is romanca si sotul spaniol...iar bebe a luat cetatenia sotului ...
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:50 AM

Laura&Alfonso wrote:

pai daca e fiica de cetatean spaniol poate lua si ea cetatenie spaniola din cate stiu eu ...ca eu is romanca si sotul spaniol...iar bebe a luat cetatenia sotului ...

e fiica de cetatean roman
Kiki
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:55 AM
Nivel

Laura&Alfonso
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:56 AM
Nivel

butterfly wrote:

e fiica de cetatean roman

da te inteleg ...dar daca i-a fost acordata cetatenia spaniola sotului tau poate i-o da si la fata daca el o avea in momentul nasterii ei
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:02 AM

Eu stiam ca i-o da copilului daca e nasut in Spania, mai ales daca un parinte are cetatenia. Prietenii de care vorbeam mai sus din Franta niciunul nu are cetatenie franceza si au primit pt fiica lor pt ca i-au facut certificatul acolo si s-a nascut acolo.
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:04 AM

de chestia asta nu stiam,trebuie sa ne interesam
kiki,multumesc mult ca ai si cautat deja,voi incerca sa iau legatura si cu ei
acum mergem si noi la somnic,s'a acut tarziu
Kiki
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:07 AM
Nivel

Da-le un mail, ceva si vezi cum e...Oricum, incerc sa aflu ceva informatii luni. Somn usor!pupici
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:14 AM
Nivel

MNiko wrote:
Eu stiam ca i-o da copilului daca e nasut in Spania, mai ales daca un parinte are cetatenia. Prietenii de care vorbeam mai sus din Franta niciunul nu are cetatenie franceza si au primit pt fiica lor pt ca i-au facut certificatul acolo si s-a nascut acolo.

aici copilul poate lua cetatenia unuia dintre parinti...cum in cazul lor e ca amandoi sunt romani automat bebe e roman la randul lui...doar daca unul din parinti a obtinut cetatenie spaniola exista posibilitatea ca bebe sa o primeasca la randul lui
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:19 AM

Laura&Alfonso wrote:

aici copilul poate lua cetatenia unuia dintre parinti...cum in cazul lor e ca amandoi sunt romani automat bebe e roman la randul lui...doar daca unul din parinti a obtinut cetatenie spaniola exista posibilitatea ca bebe sa o primeasca la randul lui

pai Butterfly tocmai a scris mai sus ca sotul ei are cetatenie spaniola.
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:27 AM
Nivel

Butterfly te sfatuiesc sa intrebi aici la registrul civil daca bebe are cetatenie spaniola daca taticul o are...ca cine stie poate aveti noroc si asa ii scoateti fetei DNI si aici actele se fac mai repede si poate reusiti sa ajungeti de craciun in tara
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 1:29 AM

Bafta cu actele Butterfly
Fluturas
Scris: Monday, January 1, 2007 10:18 PM

dupa cum v-am cerut sfaturi acum o luna de zile,acum vin sa va spun si ce am rezolvat.am ajuns in tara,si am hotarat sa facem totul "ca la carte".am mers frumos la primarie,ne-au spus de ce acte avem nevoie,am rezolvat tot si ne-am prezentat cu actele.ne-au spus ca in 2-3 luni e gata nervi nervi .cam asa am aratat la iesire,dar e prea tarziu,sotul meu se va intoarce in spania iar eu raman cu copii la mama si speram ca va fi gata cat mai repede
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.