despre certificatul de nastere
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:01 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
nu stiu daca am postat bine subiectul,dar sper ca va fi citit si voi primi un raspuns.acum de craciun vrem sa mergem in tara iar karina nu are certificat de nastere,nu mai apucam sa il facem(aici se face f greu).in tara putem merge linistiti,dar sa venim inapoi nu putem fara certificat.intrebarea mea este daca e cineva pe forum care ne poate ajuta sa rezolvam cu certificatul cat mai repede,am auzit ca dureaza cel putin 2 luni si nu vrem sa stam atata timp.macar un numar de telefon,o adresa,orice ne e de folos.cel mai repede se face daca mergem noi direct in bucuresti,iar noi nu cunoastem prea bine bucurestul
Kiki
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:03 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mami, nu are cum sa dureze 2 luni. Noi am scos certificatul de nastere al lui David in 5 zile! uff
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:08 AM

da,pentru ca david e nascut in romania,dar copii mei sunt nascuti aici,in spania
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
butterfly wrote:
da,pentru ca david e nascut in romania,dar copii mei sunt nascuti aici,in spania

scoate certificatul de aici din Spania...pui Apostila de la Haya la colegiul notarial...iar cand ajungi in tara faci traducere legalizata a certificatului....dupa care il inregistrezi la registrul civil
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:18 AM

cu darius asa am facut,dar cred ca stii cum e aici,suni azi si iti da ora abea pe martie,aprilie,cel putin la darius asa a fost.am sunat in octombrie si ne-au dat ora in 28 februarie,si de asta am spus ca aici se face greu,deci mai greu e sa iti faca programare,ca certificatul in sine e repede in f scurt timp.si pana prin 15 decembrie nu mai avem timp,iar cu mersul in tara abea ieri ne'am hotarat sa mergem
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:23 AM
Nivel

butterfly wrote:
cu darius asa am facut,dar cred ca stii cum e aici,suni azi si iti da ora abea pe martie,aprilie,cel putin la darius asa a fost.am sunat in octombrie si ne-au dat ora in 28 februarie,si de asta am spus ca aici se face greu,deci mai greu e sa iti faca programare,ca certificatul in sine e repede in f scurt timp.si pana prin 15 decembrie nu mai avem timp,iar cu mersul in tara abea ieri ne'am hotarat sa mergem

eu cand a fost sa fac actele pt casatorie si am vazut cum merge treaba am facut imputernicire surorii mele ...am cheltuit ceva bani cu traducerile si altele...dar pana la urma a s-a rezolvat totul...cat despre certificat eu nu am probleme ca bebe e spaniol ca taticu si noi o sa ii scoatem buletinul ca vrem si noi in vara sa mergem in tara ....
intereseaza-te daca poti face o imputernicire unui familiar de al tau ca sa inregistreze fetita in locul tau in tara...ca mie asa mi-a schimbat certificatul sora mea ...faza e ca nici asa nu prea aveti timp ca dureaza cel putin trimiterea scrisorii( imputernicirea si cea cu certificatul la intoarcere) o 5 zile de aici in tara si mai bine de o saptamana din tara aici + timpul pt traducere + timpul sa iti puna pe certificatul din tara apostilla de la haya
Kiki
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:24 AM
Nivel

butterfly wrote:

Da, ai dreptate. banghead

In ce sector ati avut ultimul domiciliu in Bucuresti? Ca daca imi spui exact sun eu luni la Starea civila...
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:27 AM

stiam si de asta,ca am vrut sa ii facem mamei mele,dar problema e ca noi avem mutatia in sebes,de unde e sotul meu,iar parintii lui,sunt si ei aici in spania.mama mea acum e si ea aici ,si nu vreau sa fac imputernicire la vreun strain
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:28 AM

Kiki wrote:

Da, ai dreptate. banghead

In ce sector ati avut ultimul domiciliu in Bucuresti? Ca daca imi spui exact sun eu luni la Starea civila...

nu avem domiciliu in bucuresti,eu am amintit de bucuresti ca mi s'a spus ca acolo trebuie rezolvat,ca e capitala tarii iar coilul e nascut in strainatate.nu stiu ce legi sunt
Kiki
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:30 AM
Nivel

Atunci in ce localitate ati avut ultimul domiciliu?
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:31 AM

in sebes,jud alba

Kiki
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:32 AM
Nivel

Hai ca o sa dau un telefon luni sa vad daca gasesc vreo persoana capabila sa-mi dea ceva informatii. uff
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:32 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dar daca vii cu copilul in tara, esti sigura ca poti sa mai pleci cu el, chiar daca ii faci actele aici? Noi avem un prieten in franta care a renuntat la vizita de sarbatori pt ca nu s-ar mai fi putut intoarce cu copilul si ar fi trebuit sa-l lasa in tara. Asa ca a preferat sa ramana acolo pana i-a iesit certificatul de nastere cu cetatenie franceza. E drept ca asta se intampla acum 2 ani si s-au mai schimbat ceva legi poate, dar mai bine intereseaza-te sa fiii sigura.
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:35 AM
Nivel

butterfly wrote:
stiam si de asta,ca am vrut sa ii facem mamei mele,dar problema e ca noi avem mutatia in sebes,de unde e sotul meu,iar parintii lui,sunt si ei aici in spania.mama mea acum e si ea aici ,si nu vreau sa fac imputernicire la vreun strain

poate vreun familiar al sotului tau ar putea sa te ajute...macar asa sa depuna acea persoana actele pana ajungeti voi in tara si asa mai gastigati timp....alt mod nu cunosc
Fluturas
Scris: Sunday, December 3, 2006 12:37 AM

kiki,multumesc ca te interesezi

Mniko,nu ma speria,nu stiu ce as face daca ni s'ar intampla asta.la noi doar sotul are cetatenie,eu nu,sa speram ca nu vor fi probleme
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.