Desfasurarea operatiei de cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Thursday, January 3, 2008 3:45 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
danamaria wrote:
adriana, andismom, multumesc pentru aprecieri, dar sa stiti, ca orice sacrificiu merita sa aduci pe lume un copil, chiar si traumatismele unei cezariene. sa fim fericite si noi mamicile de azi si cele de maine ca avem capacitatea sa dam viata, este un dar unic si nepretuit.

ai perfecta dreptate.eu nu stiu ce inseamna sa treci peste asa ceva,pot sa spun ca am avut doua nasteri super usoare si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.esti o femeie puternica si multe felicitari pentru asta
danamaria
Scris: Thursday, January 3, 2008 4:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
alina, ira_tgr, fluturas, sunteti tare dragute ca ma priviti cu atita ingaduinta, eu cred ca in fiecare dintre noi exista puterea de a merge mai departe si de a lupta pentru ceva ce iti doresti cu adevarat. va multumesc oricum
kali
Scris: Thursday, January 3, 2008 5:10 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
plans plans
Emotionanta experienta de viatza!
Dana, meriti toate florile din lume pentru hotararea pe care ai avut-o in a aduce pe lume un copil... te admir pentru taria de a o lua de la capat iar si iar...
Sa va traiasca ingerasul mult-asteptat si sa va bucurati de el!
sousourel
Scris: Thursday, January 3, 2008 5:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Danamaria, m-a emotionat foarte mult povestea ta si ma bucur ca determinarea si curajul tau au fost rasplatite de Dumnezeu. Sa aveti multa sanatate si sa va bucurati unii de altiipupici

Adriana, impresionanta poveste...dar cred ca si foarte folositoare pentru cele care opteaza petru un fel de anestezie sau altul. Imi amintesc de perioada cand tu erai cea care cautai informatii si le gaseai cu greu.

Kiki wrote:
Mai stiu eu pe una care l-a rugat pe sotz sa pozeze odrasla ca sa nu ne dea altul
Dar pe urma, dupa ce l-am vazut o data, l-as fi recunoscut si cu ochii inchisi...
...iar eu mai stiu inca pe unaras
ira_tgr
Scris: Thursday, January 3, 2008 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
sousourel wrote:

...iar eu mai stiu inca pe unaras

subsriu hohot
l-am pus pe aurelian sa stea in fata usii de la sala de operatie, si sa-i faca Soniei o poza indata ce o scoate de acolo, k nu cumva sa-mi dea un alt copil ras ceea ce a si facut de altfel, iar primele mele cuvinte dupa ce m-am trezit si l-am vazut in salon eu fost: arata-mi poza dance
P.S. am vazut prea multe filme alcool alcool
S.ELENA
Scris: Friday, January 4, 2008 12:39 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
DANA esti o LUPTATOARE, o femeie tare curajoasa!!!!!bravo bravo bravo bravo

Eu am mai citit povestea ta, si vreau sa-ti spun ca te admir si te respect mult!!!!!!flowers

Chiar daca nu am varsta ta si nici experienta (dura) prin care ai trecut, si eu as fi procedat la fel ca tine: cu Dumnezeu inainte, caci numai El stie ce face si pentru ce!!!!!

Sa va traiasca minunea si sa aiba o viata frumoasa si fericita!!!!!pupici pupici
danamaria
Scris: Friday, January 4, 2008 7:11 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
kali, sousourel si s.elena, va multumesc pentru aprecieri
andiva
Scris: Thursday, January 31, 2008 5:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2008
mihaela75 wrote:
Eu n-as recomanda cezariana daca poti naste normal.Nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte .Durere ,sentimant de neputinta , inutilitate, frustrare.Prefer un travaliu de 12 ore dar a doua zi stiu ca sunt om nu leguma. pale

Mihale,a tu ai 3 copii... Ai facut 3 cezariene?
Lilly of the valley
Scris: Thursday, January 31, 2008 6:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
andiva wrote:

Mihale,a tu ai 3 copii... Ai facut 3 cezariene?

Nu, are 2 cezariene.
mihaela.elisabeta
Scris: Thursday, September 18, 2008 6:03 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/27/2007
Eu am nascut prin cezariana pentru ca am avut miopie mare la ochi si mi-a recomandat dr.asta am fost si la optica si la fel mi-a zis si asa am si facut sotu a filmat nasterea nu din clipa in care m-a enesteziat si taia... etc ci din clipa cand trebuia sa scoata copilu am stat cam 45 min cu tot cu cusut "tot" sincer nu a foat greu nu ma durut decat cand m-am dat jos din pat a doua zis ca m-a apucat hemoragia si unde ca de frica nu m-am miscat toata noaptea imi era frica sa nu se rupa pe acolo ceva ee asa era in capu meu dupa aceea mi-a zis dr.ca trebuia sa ma mai misc si pentru ca nu m-am miscat toata noaptea si dimineata m-am miscat mai burusc si de aceea am patit asta dar pot zice ca la mine cezariana nu a fost grea chiar usoara .A douz zi am alaptat si am avut laptee parca era fantana areteziana din prima zi nu cum mi se zice ca o sa imi vina mai greu bla bla de unde aveam pentru 2 laptic . dar daca ar fi sa aleg nu stiu ce sa aleg ca tot te taie ori jos ori sus tot aia imi este asa ca ... alegeti ceea ce va este recomandat si daca se poate natural e mai bine asa din cate stiu si eu pupici
oanamaria
Scris: Tuesday, November 29, 2011 11:00 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
coeur Ce m-a emotionat nastrea Adrianei si a Danei maria si ce-am mai plans.
Foarte frumos si emotionant a povestit Adriana cum l-a nascut pe Andrei.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, November 29, 2011 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
operatia mea nu a fost dintre cele mai fericite din cauza ca nu mi-a prins bine anestezia din cauza problemelor cu coloana. pe langa durerea crunta pe care am simtit-o cand mi-a facut peridurala.
ingerash
Scris: Tuesday, November 29, 2011 11:54 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ce curaj ati avutcoeurnewclap newclap newclap
Adriana,Danamaria,cu larimi in ochi am citit experientele voastreplans
Anelise
Scris: Wednesday, December 17, 2014 9:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Impresionante povestile de aici... Cray

Si uite cum incet-incet incep sa-si faca loc emotiile si frica in sufletul meu... uff Offf...
Andreea.A
Scris: Thursday, December 18, 2014 2:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
Anelise, mami, tu esti o femeie puternica...o sa treaca repede totul si fara probleme, sunt sigura!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.