|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| danamaria wrote:adriana, andismom, multumesc pentru aprecieri, dar sa stiti, ca orice sacrificiu merita sa aduci pe lume un copil, chiar si traumatismele unei cezariene. sa fim fericite si noi mamicile de azi si cele de maine ca avem capacitatea sa dam viata, este un dar unic si nepretuit. ai perfecta dreptate.eu nu stiu ce inseamna sa treci peste asa ceva,pot sa spun ca am avut doua nasteri super usoare si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.esti o femeie puternica si multe felicitari pentru asta |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| alina, ira_tgr, fluturas, sunteti tare dragute ca ma priviti cu atita ingaduinta, eu cred ca in fiecare dintre noi exista puterea de a merge mai departe si de a lupta pentru ceva ce iti doresti cu adevarat. va multumesc oricum |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Emotionanta experienta de viatza! Dana, meriti toate florile din lume pentru hotararea pe care ai avut-o in a aduce pe lume un copil... te admir pentru taria de a o lua de la capat iar si iar... Sa va traiasca ingerasul mult-asteptat si sa va bucurati de el!
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Danamaria, m-a emotionat foarte mult povestea ta si ma bucur ca determinarea si curajul tau au fost rasplatite de Dumnezeu. Sa aveti multa sanatate si sa va bucurati unii de altii
Adriana, impresionanta poveste...dar cred ca si foarte folositoare pentru cele care opteaza petru un fel de anestezie sau altul. Imi amintesc de perioada cand tu erai cea care cautai informatii si le gaseai cu greu.
Kiki wrote:Mai stiu eu pe una care l-a rugat pe sotz sa pozeze odrasla ca sa nu ne dea altul Dar pe urma, dupa ce l-am vazut o data, l-as fi recunoscut si cu ochii inchisi... ...iar eu mai stiu inca pe una |
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| sousourel wrote:...iar eu mai stiu inca pe una
subsriu l-am pus pe aurelian sa stea in fata usii de la sala de operatie, si sa-i faca Soniei o poza indata ce o scoate de acolo, k nu cumva sa-mi dea un alt copil ceea ce a si facut de altfel, iar primele mele cuvinte dupa ce m-am trezit si l-am vazut in salon eu fost: arata-mi poza P.S. am vazut prea multe filme |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| DANA esti o LUPTATOARE, o femeie tare curajoasa!!!!!
Eu am mai citit povestea ta, si vreau sa-ti spun ca te admir si te respect mult!!!!!!
Chiar daca nu am varsta ta si nici experienta (dura) prin care ai trecut, si eu as fi procedat la fel ca tine: cu Dumnezeu inainte, caci numai El stie ce face si pentru ce!!!!!
Sa va traiasca minunea si sa aiba o viata frumoasa si fericita!!!!! |
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| kali, sousourel si s.elena, va multumesc pentru aprecieri |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2008 Mesaje: 30
| mihaela75 wrote:Eu n-as recomanda cezariana daca poti naste normal.Nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte .Durere ,sentimant de neputinta , inutilitate, frustrare.Prefer un travaliu de 12 ore dar a doua zi stiu ca sunt om nu leguma.
Mihale,a tu ai 3 copii... Ai facut 3 cezariene? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| andiva wrote:
Mihale,a tu ai 3 copii... Ai facut 3 cezariene?
Nu, are 2 cezariene. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2007 Mesaje: 60
| Eu am nascut prin cezariana pentru ca am avut miopie mare la ochi si mi-a recomandat dr.asta am fost si la optica si la fel mi-a zis si asa am si facut sotu a filmat nasterea nu din clipa in care m-a enesteziat si taia... etc ci din clipa cand trebuia sa scoata copilu am stat cam 45 min cu tot cu cusut "tot" sincer nu a foat greu nu ma durut decat cand m-am dat jos din pat a doua zis ca m-a apucat hemoragia si unde ca de frica nu m-am miscat toata noaptea imi era frica sa nu se rupa pe acolo ceva ee asa era in capu meu dupa aceea mi-a zis dr.ca trebuia sa ma mai misc si pentru ca nu m-am miscat toata noaptea si dimineata m-am miscat mai burusc si de aceea am patit asta dar pot zice ca la mine cezariana nu a fost grea chiar usoara .A douz zi am alaptat si am avut laptee parca era fantana areteziana din prima zi nu cum mi se zice ca o sa imi vina mai greu bla bla de unde aveam pentru 2 laptic . dar daca ar fi sa aleg nu stiu ce sa aleg ca tot te taie ori jos ori sus tot aia imi este asa ca ... alegeti ceea ce va este recomandat si daca se poate natural e mai bine asa din cate stiu si eu |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce m-a emotionat nastrea Adrianei si a Danei maria si ce-am mai plans. Foarte frumos si emotionant a povestit Adriana cum l-a nascut pe Andrei. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| operatia mea nu a fost dintre cele mai fericite din cauza ca nu mi-a prins bine anestezia din cauza problemelor cu coloana. pe langa durerea crunta pe care am simtit-o cand mi-a facut peridurala. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce curaj ati avut Adriana,Danamaria,cu larimi in ochi am citit experientele voastre |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Impresionante povestile de aici...
Si uite cum incet-incet incep sa-si faca loc emotiile si frica in sufletul meu... Offf... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Anelise, mami, tu esti o femeie puternica...o sa treaca repede totul si fara probleme, sunt sigura! |
|
|