Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oooo dar ce bine aratati in imagine |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Alt motiv de distractie pe aici. Si mie imi pareau ciudate postarile ei,doar ca m-am abtinut.Fiecare e liber sa scrie ce vrea,eu daca vreau citesc,daca nu, nu. Roxinthia ce zici te pun detectiv pe urmele fiica-mii ca am auzit ca se poarta chestia cu detectivi particulari? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sunteti tari de tot!! Roxi, se vede ca aveti pile; sunteti mult mai frumosi decat in realitate! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor ma distrez de minune la topicul asta! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mey, sa nu fim, totusi, off-topic... Iaca mandrete de desen... kali attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Mey, sa nu fim, totusi, off-topic... Iaca mandrete de desen...
Ha,ha Mai la varsta ei sa spunem ca are ceva talent nu? Cum se plictiseste generatia de astazi dar nu mi se pare iesit din comun doar ca sunt lipsiti de tact pe cine vor ei sa duca de nas ...pe niste babe batrane ca noi cu experientze si copii. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mirela74chris wrote: ..... Si mie imi pareau ciudate postarile ei,doar ca m-am abtinut.Fiecare e liber sa scrie ce vrea,eu daca vreau citesc,daca nu, nu. .....
Subscriu!!! Ma intreb insa a cui o fi fotografia pe care a postat-o mai zilele trecute la "Frumoasa in fiecare zi" parca?!?!?!? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Se gasesc poze pe net cate vrei,..daca vrei. Sunt destule persoane care au albume publice pe picasa , photobucket ,etc |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/16/2012 Mesaje: 15
| ma bag si eu :P fiica mea cea mijlocie (ca am 3 de toti) pe la 3 ani facea tot asa niste linii si imi spunea ca sunt eu :)) mi-r fi placut sa fiu slaba ca o dunga :))) Numai bine lapitici si la mamici
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Seamana cu desenele Mirunei (sunt pe pagina 2), de pe la 2-3 ani. Pe la 4 ani deja imi facea un cap mare si rotund, frumos colorat, iar corpul era mic si delicat (asa, ca mine ).
Acum, la 6 ani, am zeci, ba nu, sute de desene cu mami si miruna si unul singur cu tati, am sa le pozez neaparat.
Oana, si noi am avut perioada "tehno" cand descoperise paint-ul de la calculator.
cat despre paulika, - m-am distrat tare!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Paulaaa! Pe cine credeai ca poti pacali?  Dar,ca sa nu fiu totusi off-topic,va pun si eu un desen de-al Larissei(pe calculator)...Larissa l-a desenat iar Alessio a scris(cu un program )...Cam asta reprezinta familia noastra pentru ea ...Daca va intrebati ce sunt liniile alea galbene de pe capurile noastre,sunt coronite ... Deci,ce ziceti?
 |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Deseneaza foarte bine Larisa! |
|
| Are talent Larisa ,daca ati observat ca fetele au pantofi cu tocuri doar baietii ca Donald fara pantaloni Super desenul sa al pastrati ,se va amuza cu sotul si copii ei. |
|
| Bereea,Victoria, Cu siguranta,il pastram!
|
|
|