Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ce si cum deseneaza copiii de peste doi ani? Mihaita a desenat de unul singur, fara asistenta, primul lui desen inteligibil (sau cel putin primul pe care l-am inteles eu):
L-am intrebat daca este o masina (cu multe roti , ma gandeam eu ...)
Dar el a dat din cap ca nu! "Uuuuuuuuuuu" (adica locomotiva)! La vorbit suntem inca in urma. Recuperam la mimica si interpretare artistica. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eeeee, Mihaita, ce frumos uuuuuuuuuuu ai desenat! Noi inca suntem la stadiul de linii si cercuri sau pictura cu degetele... |
|
| Kiki, ! Noi suntem experti in pictura PE degete, maini, picioare, burta si ce mai prindem la indemana! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Super desen, Mihaita!!!! Am sa incerc sa-mi fac timp sa pozez si sa le postez pe cele ale Mirunei, experta in desenat "pisici" |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mihaita , super trenul ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru wrote:Kiki, ! Noi suntem experti in pictura PE degete, maini, picioare, burta si ce mai prindem la indemana!
Si noi, mai ales cu pix sau carioci care se iau mai greu! |
|
| Dana, Mariuta, multumim! Kiki, pe mine ma salveaza un set crayola pt moment, dar peretii sunt compromisi de mult! Astept desenele piticilor! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| azi Larisa a desenat un bebe,se vede clar fata si mainile(zice ea)
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si eu trebuie sa imi fac timp sa pozez operele lui Tudor care a facut pasiune pentru soare si mere. Face soarele cu raze interminabile (adica se termina, dar pe masa, canapea, covor - functie de locul ales pentru a crea!) si merele cu codita si frunze! |
|
| Sami, e super desenul Larisei!
Cute, pune pozeeeeee! Dana, parca si tu ziceai ceva de niste pisici! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo Larisa!
Tudor iti asteptam creatiile. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mai, dar voi sunteti evoluati! Noi facem inca picturi abstracte |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kali wrote:Mai, dar voi sunteti evoluati! Noi facem inca picturi abstracte Si noi tot la stadiul de abstract suntem |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| kali wrote:Mai, dar voi sunteti evoluati! Noi facem inca picturi abstracte
toate la timpul lor si poate ca mami nu intelege picturile micutei Picasso. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Prima data a inceput sa deseneze un cerc...apoi, cu timpul i-a adaugat o linie ( gura), apoi ochisorii si acum are si nasuc !
|
|
|