Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, mai acum ceva vreme, ma relaxam foarte bine desenand. Ce-i drept nu am mai facut asta de foarte mult timp. In vechiul apartament (acum 2 ani), neavand ce face intr-o zi, mi-a venit ideea sa pictez peretii in camera viitorului bebel (desi se lasa asteptat ). Am avut norocul sa vindem apartamentul unei familii cu doua fetite mici, asa ca nu le-a displacut sau cel putin asa au lasat sa se inteleaga. Uitati ce iesise:
Abia astept acum sa termin camera ce urmeaza a fi a bebelului aici la casa. Vreau sa realizez ceva mult mai complex si mai frumos, chiar daca stiu ca sunt superstitii cum ca nu e bine sa decorezi camera inainte. Eu una nu prea cred in lucruri de genul acesta. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Foarte frumos! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Liz, ce tip de vopsele ai folosit? Foarte frumoase desenele. Ma gandesc de mult sa-i fac lui Darius, dar nu m-am hotarat ce vopsele m-ar ajuta. Am avut in liceu o experienta cu tempera si mi-e cam frica sa mai folosesc acum. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Wau, ce frumos stii sa desenezi... Nici eu nu cred in superstitii in legatura cu faptul ca nu e bine sa te pregatesti inainte de nastere. |
|
| Mariuta, ma bucur ca-ti plac! Petro, ideea mi-a dat-o meseriasul care imi lucra la vremea aceea in apartament. M-am dus si am luat var lavabil alb si tot felul de sticlute cu diferite culori pentru nuantele de var. Apoi m-a ajutat sa-mi fac tot felul de borcanase si m-am apucat de treaba. Am facut intai schita in creion, apoi am umplut spatiile si pe urma am venit cu un contur negru (ala mi-a luat cel mai mult), cu o pensula foarte subtire, ca sa le pun mai bine in evidenta. Deci, practic e lavabil peste lavabil. Asa e mult mai ieftin decat tempera cred. Te pup! Claudia, ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte frumoooooos! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Foarte frumos |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz,ce frumoase desene,cat esti de talentata |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Uaaaau...noi avem niste amarate de abtibilduri, care nu sunt nici pe departe asa de frumoase. Felicitari |
|
| Kiki, Cristy, Sami, Alina, Alexandra, multumesc frumos! Ma bucur foarte mult ca va plac! O sa mai pun poze cand ma apuc de camera de la casa, dar mai dureaza ceva timp. |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Superb stii sa desenezi |
|
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Liz, foarte reusite desenele. Chiar te pricepi!
Imi si inchipui ce incantate au fost fetitele care s-au mutat in locul vostru. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Liz, esti foarte talentata. Felicitari! Abia astept sa termini noua camera. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Liz, nu te-ai gandit sa faci o afacere din talentul tau????? Foarte frumos! |
|
|