Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Foarte frumos |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Katy, Bulinutza, Valentina, TeosOf, Raly, Cute, nici nu stiti ce mult ma bucur ca v-au placut "creatiile mele". Si eu abia astept sa fac camera de aici de la casa! La mine inca se lucreaza. Astept sa-mi dea cu var si imi pun capul la contributie sa fac ceva frumos, dar daca intre timp ar aparea si cred ca as avea mult mai mult entuziasm. Va pup si va multumesc pentru cuvintele voastre! O sa mai pun niste poze cu desene in creion (cand le gasesc pentru ca lucrurile mele sunt in cutii) pe care le faceam eu prin liceu sau acum vreo 2-3 ani. Astea care vi le-am aratat au fost primele la care am incercat si eu sa folosesc culori. Nu ma pricep la portrete sau nu stiu ce picturi, e doar un hobby al meu de mica de care mai imi aduc aminte din cand in cand. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Liz!!!!! Esti foarte talentata!!!!! Cat despre superstitii....pur si simplu = vorbe!!!! (eu le-am luat copiilor, in special lui Denis absolut totul inainte de nastere si multumesc lui Dumnezeu sunt mari, sanatosi si nici cine stie ce probleme nu am avut cu ei).
P.S. Ideea lui Cute de a transforma aceasta pasiune in afacere este super!!!! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Liz,foarte talentata .acum ai ceva la miru in camera?? |