Desen
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Sunday, August 10, 2008 7:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Liz..e minunaaaaat! Si eu am avut camera desenata cand am fost mica...mami a mea era la fel de talentata ca si tine...Si mie mi-ar place sa personlizez camera micutzului...
Abia astept sa incepi sa faci camerutza ta...dupa care semnam un contract de colaborare, hmmm...ce zici????
coeur coeur coeur coeur coeur coeur
raly
Scris: Sunday, August 10, 2008 9:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Foarte frumosnewclap newclap
Anelise
Scris: Sunday, August 10, 2008 9:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Katy, Bulinutza, Valentina, TeosOf, Raly, Cute, nici nu stiti ce mult ma bucur ca v-au placut "creatiile mele". angel pupici pupici pupici
Si eu abia astept sa fac camera de aici de la casa! bounce La mine inca se lucreaza. Astept sa-mi dea cu var si imi pun capul la contributie sa fac ceva frumos, dar daca intre timp ar aparea si copilas cred ca as avea mult mai mult entuziasm. Va pup si va multumesc pentru cuvintele voastre! pupici pupici pupici computerlove
O sa mai pun niste poze cu desene in creion (cand le gasesc pentru ca lucrurile mele sunt in cutii) pe care le faceam eu prin liceu sau acum vreo 2-3 ani. Astea care vi le-am aratat au fost primele la care am incercat si eu sa folosesc culori. angel Nu ma pricep la portrete sau nu stiu ce picturi, e doar un hobby al meu de mica de care mai imi aduc aminte din cand in cand.
S.ELENA
Scris: Sunday, August 10, 2008 11:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Liz!!!!! love love love Esti foarte talentata!!!!!firstprize firstprize firstprize
Cat despre superstitii....pur si simplu = vorbe!!!! (eu le-am luat copiilor, in special lui Denis absolut totul inainte de nastere si multumesc lui Dumnezeu sunt mari, sanatosi si nici cine stie ce probleme nu am avut cu ei).

P.S. Ideea lui Cute de a transforma aceasta pasiune in afacere este super!!!!thumright
bereea
Scris: Saturday, November 28, 2009 8:05 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Abia acum am dat de subiectul acestacool Liz, esti foarte talentata.Felicitari!pupici

Acum ca gandacica cea mica a venit, i-ai decorat camera?
Fluturas
Scris: Saturday, November 28, 2009 8:29 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Liz,foarte talentatanewclap .acum ai ceva la miru in camera??
Laura
Scris: Saturday, November 28, 2009 10:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Bravo, Liz! newclap Esti foarte talentata. angel pupici Mirunica va fi incantata cu o camera decorata de tine. topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.