Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| ceva noutati Ingeras? :018: |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| nimic? is tare curioasa |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ma numesc lory si sunt foarte nerabdatoare sa aflu daca sau cand ma voi casatori. iti las datele mele si ale partenerului meu. sant nascuta pe data de 09.octombrie.1988 la ora 18.45 in orasul constanta unde si locuiesc iar datele partenerului meu sunt urmatoarele . e nascut pe data de 19.octombrie.1985 la ora 15.45 in constanta. astept foarte mult un ras mersi foarte mult. Va POOOP pe toate |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| :casatorie as vrea sa stiu si eu daca ma voi casatori si cand...sunt nascuta la Botosani si locuiesc tot in Bt pe 29 ianuarie 1984, ora 3:40 dimineata, partenerul meu e nascut pe 6 martie 1978 ora nu o stiu...si e nascut in bacau, locuieste in bucuresti, mc f mult |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/6/2010 Mesaje: 54
| Ingerasi am cerut un sfat pe care l-am postat din pacate la Ziua de nastere. Te rog frumos ajuta-ma.Si daca nu cer prea mult citeste-l de acolo si sfatuieste-ma tu ceea ce este bine. O inima de mama iti multumeste cu multa dragoste si asteapta nerabdatoare raspunsul tau. |
|
| Ingeras am uitat sa specific pt a putea sa-mi spui cand se va casatori fiica mea,ora nasterii Deci este nascuta pe 03.octombrie.1987 ora 09:45(cu aproximatie pt ca am cezariana si pe atunci cine se gandea sa se uite exact la ce ora se naste un copil) |
|
| Ingeras,te rog frumos sa nu ma uiti. Astept raspunsul tau.Multumesc |
|
| Ingeras este ceva grav de nu vrei sa-mi raspunzi? Stiu ca fata mea are si unele probleme de sanatate la care nu vreau sa ma gandesc pentru ca atunci despic firul in 4 si intru in mare panica.Prefer sa stiu ca face tratament si controale periodice pentru a tine situatia sub control. As dori si eu doar sa te uiti pe harta ei si sa-mi spui daca si la ce varsta se casatoreste. Multumesc |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ingeras are cateva zile bune de cand nu a intrat pe forum nu cred ca e vreo problema ca nu vrea sa-ti raspunda,deci ai rabdare poate nu ae net sau cine stie,nici noi nu stim nimic de ea,ii simtim lipsa dar astepam poate ne da un semn. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| anca marin wrote:Ingeras,te rog frumos sa nu ma uiti. Astept raspunsul tau.Multumesc Ingerash,din gresala si din repezeala am apasat pe butonul "iesire" si a trebuit sa-mi fac un nou cont. Te rog mult raspunde-mi daca poti aici pt ca stii...acum fiind"nou nascut"nu mai pot da mesaje private. Iti multumesc si astept cu nerabdare mesajul tau Sa ai un weekend minunat alaturi de cei dragi tie Anca Marin |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| anca65 wrote:Ingerash,din gresala si din repezeala am apasat pe butonul "iesire" si a trebuit sa-mi fac un nou cont. Te rog mult raspunde-mi daca poti aici pt ca stii...acum fiind"nou nascut"nu mai pot da mesaje private. Iti multumesc si astept cu nerabdare mesajul tau Sa ai un weekend minunat alaturi de cei dragi tie Anca Marin
Desigur,iti fac.Daca ai apasat pe iesire trebuie sa intri din nou cu userul Anca Marin si sa pui parola(ori daca ai uitat parola sa ceri alta),nu sa faci cont nou |
|
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| Imi pare rau Ingerash,am gresit fara nicio intentie.Pur si simplu nu am stiut.Nici macar nu stiam ca exista un regulament fiind mai noua pe aici.Fetele m-au atentionat acum de abia de existenta acelui regulament.Sper ca nu este o "crima" pt contul nou.Si sper ca voi gasi intelegere si ingaduinta de la persoanele abilitate,cu promisiunea din partea mea ca nu se va mai repeta aceasta regretabila gresala,de vreme ce acum sunt informata. Multumesc din toata inima |
|
Inregistrat: 1/2/2014 Mesaje: 1
| buna sunt afloarei din tulcea as dori sa stiu ce spun astrele si despre mine daca ma voi casatori vreo data ,sunt nascuta pe 8 august 1984 ora 8 dimineata si am si o fetita ,,5 mai 2010 ora 10 36,,.Va multumesc frumos pentru timpul acordat sunt de 3 ani singura cu fetita m-am despartit de tatal ei in 2011 iulie. |
|
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| vreau si eu sa mi faca astrologul (astrograma,daca se poate)sunt nascuta pe19.06.1972 iar ora nu o stiu(mama mea a murit cind eu era mica si tata nu isi aminteste amanuntele acestea),multumesc anticipat |
|
Inregistrat: 1/31/2014 Mesaje: 2
| Grigore Mihaela Alexandra,nascuta pe 17.06.1995, ora 14:00 aproximativ,localitate Buftea,Judet Ilfov.M-ar interesa astrograma mea personala,mai mult legata de iubire/casatorie si cariera.Mersi anticipat |
|
|