DERMATOCOSMETICELE PENTRU COPII
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Friday, November 9, 2007 9:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Asa cum am postat un topic despre dermatocosmetice la adulti,am sa va postez cateva detalii despre dermatocosmetice pentru cei mici.

In primul rand,ceea ce am scris despre dermatocosmetice la adulti si anume, despre calitatea superioara a lor este valabil si cu privire la cele pentru copii.
Va dau mai jos cateva exemple de game de dermatocosmetice pentru cei mici,care se gasesc doar in farmacii si va invit sa-mi spuneti daca ati folosit vreuna dintre ele si ce parere v-au facut.

Gama MUSTELA,care are o multitudine de produse,de la gel spumant de curatare pana la creme pentru diverse probleme, cum ar fi eritemul fesier,atat pentru prevenirea lui , cat si reparatoare,pentru vindecare.

Gama KLORANE,pe baza de galbenele ( acestea fiind foarte bune ca cicatrizante si antiiritante),care are sampon, gel spumant pentru par si corp,sapun solid emolient,pudra,crema de corp,crema pentru fundulet si chiar crema de fata pentru bebelusi.

Gama BOOTS este o gama englezeasca,cu produse acceptabile ca pret,poate chiar mai rentabile decat cele care le gasim prin supermarketuri,are produse pe baza de musetel,levantica,galbenele, de la sampon,gel spumant pentru baita, pana la crema pentru fundulet.

Astept sa-mi scrieti ce ati folosit si daca v-a placut sau nu!
Roxanel
Scris: Friday, November 9, 2007 9:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
oanalaurisa wrote:

Gama MUSTELA

Gama KLORANE

Gama BOOTS

Astept sa-mi scrieti ce ati folosit si daca v-a placut sau nu!

Am folosit Mustela ptr baie si e ok. Chiar mai reduce din iritatie. Klorane nu am folosit si nici Boots.

Pe gel de dus raman fidela pe Avent si mai nou Mustela. Crema iritatie Sudocream. Nu folosim ulei sau alte pomade.
oanalaurisa
Scris: Friday, November 9, 2007 9:31 PM
Nivel

Roxanel wrote:

Am folosit Mustela ptr baie si e ok. Chiar mai reduce din iritatie. Klorane nu am folosit si nici Boots.

Pe gel de dus raman fidela pe Avent si mai nou Mustela. Crema iritatie Sudocream. Nu folosim ulei sau alte pomade.

Boots am inteles ca e o gama destul de bunicica in ANGLIA , nu?
MNiko
Scris: Friday, November 9, 2007 10:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Trixera, nu e oare tot un dermatocosmetic? Nu stiu din ce gama e si nu pot sa-l vad acum pt ca e in camera Cristinei. Mie mi s-a parut destul de bun.
oanalaurisa
Scris: Friday, November 9, 2007 10:09 PM
Nivel

MNiko wrote:
Trixera, nu e oare tot un dermatocosmetic? Nu stiu din ce gama e si nu pot sa-l vad acum pt ca e in camera Cristinei. Mie mi s-a parut destul de bun.

Din gama Mustela.
MNiko
Scris: Friday, November 9, 2007 10:45 PM

oanalaurisa wrote:

Din gama Mustela.

Merci, acum o sa tin minte.
Fluturas
Scris: Friday, November 9, 2007 10:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu am folosit produse din gama Mustela si sunt ff multumita.imi place si samponul,gelul de dus,crema pentru iritatie...pot sa zic ca e gama preferata
Ely
Scris: Saturday, November 10, 2007 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006

Mustela crema am folosit eu cat am fost insarcinata si putin dupa ,este super am ramas cu 3-4 vergeturi in dreptul apendicelui in rest nimic.
.cool

Pentru fetita am ramas fideli de cand s-a nascut si pana acum produselor Corine de Farme thumleftnu am avut probleme.Acum s-a terminat samponul aveam nevoie urgent ,nu am gasit Corine de Farme si am luat Garnier sampon pt copii 2 in 1 si pare destul de bun,miroase si bine love
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, November 10, 2007 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
noi folosim de cand eram bebei mici numai gama Klorane...avem acel samponel si gel de dus (2 in 1) si suntem fff multumiti de el. este practic, poti spala copilul cu el si pe corp si pe capsor si are formula "fara lacrimi". tot de la ei am folosit si sapunul pt copii dar si sapunurile pt igiena zonelor intime (cel cu extract de nalba) si sunt super bune!cool

Mustela mie personal mi se par f scumpe, nu ca cele de la Klorane ar fi mult mai ieftine fool . stiu ca si Mustela sunt bune dar nu am incercat pana acum. un pediatru mi-a zis odata: "folositi pt copil ceea ce ii merge bine, nu schimbati si nu faceti experimente". si are dreptate. am zis ca daca Klorane ii face bine, nu are rost sa incerc o mie de marci doar de dragul de a incerca.sic

am mai folosit, cu succes de altfel si gama de la Chicco de sapunuri si sampoane pt copii insa cele de la Klorane sunt net superioare.

am mai avut si de la Bubchen (aduse din Germania, nu se compara cu cele de pe piata de la noi desi se lauda ca le importa din Germania) insa acelea ne-au dat la un moment dat o iritatie si am ramas tot pe Klorane. eu le recomand cu toata caldura.thumright
taki
Scris: Saturday, November 10, 2007 4:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Din gama Mustela am inceput si noi sa folosim, foarte multttttttt.

- sampon2in1
- ulei de masaj pe care-l foloseste si mami sic
- lapte hidratant pentru corp, Sasha are o piele destul de uscata mai ales in timpul iernii
- crema pentru eiterm fesier care este minunata firstprize
- servedete umede cateodata
oanalaurisa
Scris: Saturday, November 10, 2007 5:36 PM
Nivel

Andismom wrote:
noi folosim de cand eram bebei mici numai gama Klorane...avem acel samponel si gel de dus (2 in 1) si suntem fff multumiti de el. este practic, poti spala copilul cu el si pe corp si pe capsor si are formula "fara lacrimi". tot de la ei am folosit si sapunul pt copii dar si sapunurile pt igiena zonelor intime (cel cu extract de nalba) si sunt super bune!cool

Mustela mie personal mi se par f scumpe, nu ca cele de la Klorane ar fi mult mai ieftine fool . stiu ca si Mustela sunt bune dar nu am incercat pana acum. un pediatru mi-a zis odata: "folositi pt copil ceea ce ii merge bine, nu schimbati si nu faceti experimente". si are dreptate. am zis ca daca Klorane ii face bine, nu are rost sa incerc o mie de marci doar de dragul de a incerca.sic

am mai folosit, cu succes de altfel si gama de la Chicco de sapunuri si sampoane pt copii insa cele de la Klorane sunt net superioare.

am mai avut si de la Bubchen (aduse din Germania, nu se compara cu cele de pe piata de la noi desi se lauda ca le importa din Germania) insa acelea ne-au dat la un moment dat o iritatie si am ramas tot pe Klorane. eu le recomand cu toata caldura.thumright

Si eu sunt de aceeasi parere cu tine si am o mare stima pentru produsele Klorane.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, November 10, 2007 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Noi suntem fani Avene (Trixera) si Seba-med.firstprize
Asta dupa ce am folosit mult timp Nivea, insa de ceva vreme Leea a devenit alergica la unii componenti. Nici servetele umede nu mai putem folosi, nici macar pt sters nasul sau la gura.
oanalaurisa
Scris: Saturday, November 10, 2007 5:50 PM
Nivel

mariuta wrote:
Noi suntem fani Avene (Trixera) si Seba-med.firstprize
Asta dupa ce am folosit mult timp Nivea, insa de ceva vreme Leea a devenit alergica la unii componenti. Nici servetele umede nu mai putem folosi, nici macar pt sters nasul sau la gura.

Si Sebamed e o gama foarte buna.
Daria23
Scris: Sunday, January 27, 2008 7:26 PM

puteti sa-mi spune-ti si mie unde gasesc aceasta crema de corp Trixera...ca am intrebat la farmacie si m-au intrebat ce-i aiabanghead
Lilly of the valley
Scris: Sunday, January 27, 2008 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
in farmaciile mai cu mot, ca SensiBlu, Dona etc, etc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.