DERMATOCOSMETICELE PENTRU COPII
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alyna
Scris: Thursday, February 14, 2008 10:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Matei a folosit Trixera de la Avene(cand avea vreo 4-5 luni)...si acum mai e jumatate de tub prin baie.Nu am vazut nici o modificare la el(i-a fost prescrisa de dermatolog,deoarece facuse o dermatita atopica si i se usca pielea).La spalat,folosim Johnson's Baby cu levantica inca din maternitate(nu a avut nici o problema cu scalpul)si Bubchen si Penanten(lapte de dus)...cam atat.Creme de corp nu folosim pentru ca bea ffff mult ceai si-si hidrateaza optim pielea.
oanalaurisa
Scris: Saturday, December 6, 2008 4:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Am trecut pe aici ca sa va spun ca am decis sa folosesc pentru Mira de acum incolo doar Mustela si Klorane,deoarece m-am lamurit de cateva chestii cu aceste produse si am ajuns la concluzia ca sunt cele mai bune pentru ea.
alexandrabogdan
Scris: Saturday, April 17, 2010 11:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
fetelor a folosit careva produse din gama PENATEN? despre EXOMEGA de la Aderma stiti ceva?eu trebuie sa ii iau sarei exomega - lotiune dupa baie pt ca are piele sensibila si dermatita atopica.
CrVlad
Scris: Tuesday, August 23, 2016 3:55 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu le-am folosit pe acestea, dar am folosit unele minunate de la Bottga Verde! Ma refer la un gel de dus pentru copii care are un efect de inducere a somnului pentru cei mici. Ce-si poate dori mai mult o mama care nu mai stie cum sa-si adoarma copilul? Are in compozitie musetel si tei, iar aceasta firma este cunoscuta pentru produsele ei de calitate.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.