Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Este foarte adevarat, asta si fac copiii din pacate. Eu ma gandeam diluat cu apa, nu direct pe piele. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Kali, eu mi-am cumparat si folosesc de anul trecut din vara. Sunt foarte multumita. Mai transpir, dar nu foarte tare, insa nu miroase deloc. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am gasit de cumparat deo facut aprox. dupa reteta postata de mine mai sus ( mai exact unt de cacao, ulei de Macadamia, ceara de albine, pudra din amidon de porumb, ceara de Candelilla, praf de piatra de alaun, farnesol, vit. E, uleiuri esentiale si atat ). L-am testat - indata am 1 sapt. - si ma declar super multumita. Nu este antiperspirant.
Singura nemultumire e legata de faptul ca mi-am luat unul cu menta si... mi-e frig. Vara poate e mai placut dar iarna... nuuuuu! Nici copilul nu e incantat de senzatie, deci sunt de preferat uleiurile ceva mai discrete. |
|
| kali wrote:Am gasit de cumparat deo facut aprox. dupa reteta postata de mine mai sus ( mai exact unt de cacao, ulei de Macadamia, ceara de albine, pudra din amidon de porumb, ceara de Candelilla, praf de piatra de alaun, farnesol, vit. E, uleiuri esentiale si atat ). L-am testat - indata am 1 sapt. - si ma declar super multumita. Nu este antiperspirant.
Singura nemultumire e legata de faptul ca mi-am luat unul cu menta si... mi-e frig. Vara poate e mai placut dar iarna... nuuuuu! Nici copilul nu e incantat de senzatie, deci sunt de preferat uleiurile ceva mai discrete.
Multumim de info. Imi zici ce firma e si unde ai gasit? |
|
| Ti-am trimis p.m. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Kali, imi spui si mie, te rog? |
|
| kali wrote: Ti-am trimis p.m.
Primit. Multumesc |
|
| bereea wrote:Kali, imi spui si mie, te rog?
Trimis! Dau link-ul oricui este interesat, cu drag, doar ca nu vreau sa se considere reclama pe forum.
Taty, |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si mie, te rog ! Multumesc
|
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mai e un deodorant de la Hofigal, pe baza de rozmarin si cimbrisor plus alte cateva elemente pe care nu le mai tin minte. Eu am dat acum vreun an in jur de 10 lei sticluta (e ca un spray). Puteti incerca...pup! |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| [quote=kali]
Dau link-ul oricui este interesat, cu drag, doar ca nu vreau sa se considere reclama pe forum.
Si eu vreau Kali, mercic!
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Cred ca putem scrie cum se numeste produsul si unde poate fi gasit si pe mine ma intereseaza asa ca informatie, sa incerc pe mine.. |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Eu intre timp am facut deodorantul din reteta postata de Kali. L-am folosit si eu si Andra si ne declaram super multumite. Nu mai are miros transpiratia, pielea ramane catifelata. |
|
| Scuze, nu am fost pe faza.
http://sabiocosmetics.ro/categorie-produs/deodorante-naturale/
Marmita, ma bucur ca e ok pentru voi. La mine nu e la fel de eficient vara... bobocica, in schimb, nu are probleme. Acum am in testare un deo-stick Vichy. |
|
| Mai nou avem si noi nevoie de deo si i-am luat de la L'Erbolario - Aquasalvia de care sunt multumita. Dam cu el doar in zilele cu sport , ca in rest am observat ca nu sunt probleme. costa 70 ron in farmacii . Oana, Vichy am si eu si sunt multumita de cel cu capac turcoaz . |
|
|