|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu folosesc pt mine de la Amway ....tare tare multumita. singurul care nu imi pateaza hainele |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu tot Amway insa are zinc, din cate stiu, si as vrea sa-l inlocuiesc cu altceva pentru copii. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nu prea stiu ce sa zic, ca la noi inca nu e cazul. Insa eu folosesc ceva cu bicarbonat. Daca la mine are efect, oare la un copil nu ar functiona? |
| La inceput, da... dupa ceva vreme devine absolut inutil. |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu stiu daca cineva a pus reteta asta , nu am rasfoit toate paginile.Eu am facut o portie si o folosim cu succes. O lg de ulei de cocos in care adaugi in cantitati egale bicarbonat de sodiu si amidon.pana cand obtineti o pasta tare .Inca n-am incercat pe piciorusele stinkycioase a lui Arti dar o sa incerc cat e acasa sa pot urmari procesul . La mine functioneaza super, am fost azi la o bicicleta cu Kobi si m-am intors mirosind a coconut Nu e rau , te salveaza pana la primul dus
Eu am tot folosit deodorante naturale cumparate ,se fac din ceara de albine cu adaos de uleiuri esentiale si alte bunatati dar problema e ca de exemplu la munca tre sa ma duc la fiecare pauza la baie sa ma toaletez .Nu ma deranjeaza asta dar macar daca as face-o o singura data pe zi ,nu de trei ori Deodorantul asta facut in casa e mult mai eficient si e perfect pentru copii...unde mai pui ca nu ma costa nimic ,ingredientele le aveam deja in casa Uleiul de cocos mi ales am un borcanel si la munca ,il tin acolo ca il folosesc ca crema de maini,muncesc toata ziua cu manusi pe maini si mi se usuca mainile zici ca-s scovergi Uleiul de cocos e cam leacul universal la mine ca e mai ieftin decat shea butter sau alte grasimi naturale |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cris-DL wrote:Sabon. Sunt si magazine, au si site.
Am cumparat!Sunt curioasa cum va mirosi azi dupa scoala, mai ales ca are d etrecut testul suprem: doua ore de educatie fizica! |
| t-mihaela wrote:. O lg de ulei de cocos in care adaugi in cantitati egale bicarbonat de sodiu si amidon.pana cand obtineti o pasta tare .:
Il voi incerca si eu. |
| Si... untul de cocos nu pateaza hainele? |
| Nu, ca dispare,nu stiu unde dispare Poate e absorbit de piele dar locul e uscat uscat. |
| Deo pe baza de unt de shea, pateaza... de aceea intrebam. Nu ca deodorantele clasice - adica pete albe - ci ramane ca o grasime pe haine care nu se duce nici la spalat. |
| :Opa,o sa examinez hainele mai atent dar parca nu am observat. |
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| t-mihaela wrote: O lg de ulei de cocos in care adaugi in cantitati egale bicarbonat de sodiu si amidon.pana cand obtineti o pasta tare .
si merge si la albit dintii. |
| Cris-DL wrote:Sabon. Sunt si magazine, au si site.
Se pare ca-si face treaba! Saru-mana |
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| bereea wrote:Se pare ca-si face treaba! Saru-mana
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Am ajuns si eu la problema asta, zic eu ca e cam devreme, am ramas putin socata ca Teodora mea a inceput sa fie stinky la sub-brat. Chiar asa, fetele pe la cati anisori incepe sa le miroasa transpiratia si cam ce solutii sunt? Pe langa dusul zilnic, pe dupa pranz deja simt ceva . |
|
|