Chestionar intrebare: Credeti in deochi?
Alegere Voturi Statistici
Cred 25 58%
Nu 8 18%
Nu stiu 10 23%

Deochiul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Saturday, January 19, 2008 5:39 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
nu pot crede in asa ceva, asa cum nu cred ca vraji. Daca am o stare proasta nu inseamna ca sunt deocheata, ci pur si simplu nu ma simt bine.Cum spunea cineva mai sus, e doar o chestie psihologica.
ingerash
Scris: Wednesday, January 23, 2008 1:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ce noroc am avut eu cu o babuta! La 3 ani era sa fiu moarta ; o matusa imi tot lauda parul si am cazut din picioare , bunica a fugit repede cu mine in brate la descantat.Am mai avut probleme si acum cu copii ....
petro
Scris: Sunday, May 11, 2008 6:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Sor-mea e soprana. Cand are spectacole si merge sotul ei sa o vada dupa ce termina de cantat se duce sa-si descante. Zice ea ca o deoache cumnatu-meu pentru ca se uita cu prea mult drag la ea scratch. Daca Darius e prea agitat in cate o zi maica-mea se graeste sa-i descante. Uneori se linisteste alteori nu. Eu ii spun ca degeaba stinge chibrite in apa ca daca pe copil il doare ceva tot n-o sa-i treaca sau daca e obosit deasemenea. De crezut nu cred, dar am o multime de "muieri" in jurul meu care cred (de la sora la bunici si matusi toate canta in pahare cu apa cand le e rau).
mamiemi
Scris: Sunday, May 11, 2008 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Eu cred in deochi. Cel mai eficient "leac" in aceasta situatie este rugaciunea preotului. Exista rugaciuni speciale pentru deochi, pe care le citesc preotii.
Asa cum spune si inger, e ca un fel de golire de energie sau ca o influenta malefica.
TeosOf
Scris: Sunday, May 11, 2008 10:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Cred ca cineva te poate "goli" de energie pozitiva, cum spunea si Inger. Si cred ca mai exista si locuri cu energii negative, chiar si unele case, dupa cum exista si locuri cu energii pozitive.
ninetem
Scris: Monday, May 12, 2008 7:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Eu cred in asa ceva fiind una din acele persoane care a suferit din cauza asta destul de rau cand eram mica si Teo vad ca si el e la fel.
petro
Scris: Monday, May 12, 2008 11:11 AM
Nivel

Sor-mea zice ca au si murit oameni din cauza deochiului...scratch. Eu sunt totusi un Tome Necredinciosul in privinta asta. Numai la romani am auzit de deochi.
Ava
Scris: Saturday, July 12, 2008 2:02 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/10/2008
^hohot asa si eu, numai la romani am auzit de deochi.
Cu toate astea, tind sa cred, avand in vedere ca atunci cand ma apuca o durere de cap asa aiurea, bunica imi facea acel descantec si imi trecea....nu stiu ce sa zic.
t-mihaela
Scris: Saturday, July 12, 2008 7:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Nu e doar la romani , multe popoare au credinta ca privirea insistenta genereaza stare de rau.Stiintific insa e vorba de energii generate de privirea sau gandul insistent iar cel vulnerabil la " deochi" are o aura energetica defectuoasa care nu-l protejeaza si nu mai comentez ca sa zu ziceti ca am luat-o pe campii cu energiile mele ras
vanina
Scris: Friday, June 5, 2009 8:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
hohot Ce-mi place subiectul asta! Cel mai tare ma pufneste rasul cand vad ditamai fundele rosii in capul bebelusilor si pe carucioare dance
Cand eram mica credeam si eu in deochi, dar foarte putin. Catelul meu se simtea rau si am crezut ca l-a deochiat cineva pt ca era prea frumos love , asa ca i-am tot soptit Tatal Nostru de aproape 100 de ori (cred ca am adormit intre timp langa el, aveam doar 9-10 ani sic )
Baietelului meu nu i-am pus ata rosie, si nu l-a deochiat nimeni. A avut odata colici imediat dupa ce am venit de afara, unde o babuta mai urata l-a admirat, si i-am povestit mamei mele ras Va dati seama ce scandal mi-a facut din cauza ca nu ii pun ata rosie, si ca nu il duc mai des la impartasit. Dar cu timpul s-a convins si ea, care a fost "intoarsa la tzatza" alcool ca acest deochi exista doar pt cei care cred in asa ceva.
petro
Scris: Friday, June 5, 2009 8:48 AM
Nivel

vanina wrote:
Catelul meu se simtea rau si am crezut ca l-a deochiat cineva pt ca era prea frumos love ,

Super tare cool hohot
ingerash
Scris: Friday, June 5, 2009 9:17 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
vaninahohot hohot hohot hohot
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, June 19, 2009 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Buna fetelor!

Personal nu prea cred in deochi...dar cred ca "intorsul de la tzatza" e valabil....De obicei ce spun se adevereste mai devreme sau mai taziu....
Toate cele bune...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.