Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| nu pot crede in asa ceva, asa cum nu cred ca vraji. Daca am o stare proasta nu inseamna ca sunt deocheata, ci pur si simplu nu ma simt bine.Cum spunea cineva mai sus, e doar o chestie psihologica. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce noroc am avut eu cu o babuta! La 3 ani era sa fiu moarta ; o matusa imi tot lauda parul si am cazut din picioare , bunica a fugit repede cu mine in brate la descantat.Am mai avut probleme si acum cu copii .... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Sor-mea e soprana. Cand are spectacole si merge sotul ei sa o vada dupa ce termina de cantat se duce sa-si descante. Zice ea ca o deoache cumnatu-meu pentru ca se uita cu prea mult drag la ea . Daca Darius e prea agitat in cate o zi maica-mea se graeste sa-i descante. Uneori se linisteste alteori nu. Eu ii spun ca degeaba stinge chibrite in apa ca daca pe copil il doare ceva tot n-o sa-i treaca sau daca e obosit deasemenea. De crezut nu cred, dar am o multime de "muieri" in jurul meu care cred (de la sora la bunici si matusi toate canta in pahare cu apa cand le e rau). |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Eu cred in deochi. Cel mai eficient "leac" in aceasta situatie este rugaciunea preotului. Exista rugaciuni speciale pentru deochi, pe care le citesc preotii. Asa cum spune si inger, e ca un fel de golire de energie sau ca o influenta malefica. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cred ca cineva te poate "goli" de energie pozitiva, cum spunea si Inger. Si cred ca mai exista si locuri cu energii negative, chiar si unele case, dupa cum exista si locuri cu energii pozitive. |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Eu cred in asa ceva fiind una din acele persoane care a suferit din cauza asta destul de rau cand eram mica si Teo vad ca si el e la fel. |
|
| Sor-mea zice ca au si murit oameni din cauza deochiului... . Eu sunt totusi un Tome Necredinciosul in privinta asta. Numai la romani am auzit de deochi. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/10/2008 Mesaje: 63
| ^ asa si eu, numai la romani am auzit de deochi. Cu toate astea, tind sa cred, avand in vedere ca atunci cand ma apuca o durere de cap asa aiurea, bunica imi facea acel descantec si imi trecea....nu stiu ce sa zic. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu e doar la romani , multe popoare au credinta ca privirea insistenta genereaza stare de rau.Stiintific insa e vorba de energii generate de privirea sau gandul insistent iar cel vulnerabil la " deochi" are o aura energetica defectuoasa care nu-l protejeaza si nu mai comentez ca sa zu ziceti ca am luat-o pe campii cu energiile mele |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Ce-mi place subiectul asta! Cel mai tare ma pufneste rasul cand vad ditamai fundele rosii in capul bebelusilor si pe carucioare Cand eram mica credeam si eu in deochi, dar foarte putin. Catelul meu se simtea rau si am crezut ca l-a deochiat cineva pt ca era prea frumos , asa ca i-am tot soptit Tatal Nostru de aproape 100 de ori (cred ca am adormit intre timp langa el, aveam doar 9-10 ani ) Baietelului meu nu i-am pus ata rosie, si nu l-a deochiat nimeni. A avut odata colici imediat dupa ce am venit de afara, unde o babuta mai urata l-a admirat, si i-am povestit mamei mele Va dati seama ce scandal mi-a facut din cauza ca nu ii pun ata rosie, si ca nu il duc mai des la impartasit. Dar cu timpul s-a convins si ea, care a fost "intoarsa la tzatza" ca acest deochi exista doar pt cei care cred in asa ceva. |
|
| vanina wrote: Catelul meu se simtea rau si am crezut ca l-a deochiat cineva pt ca era prea frumos  ,
Super tare |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| vanina  |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Buna fetelor!
Personal nu prea cred in deochi...dar cred ca "intorsul de la tzatza" e valabil....De obicei ce spun se adevereste mai devreme sau mai taziu.... Toate cele bune... |
|
|