Chestionar intrebare: Credeti in deochi?
Alegere Voturi Statistici
Cred 25 58%
Nu 8 18%
Nu stiu 10 23%

Deochiul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Tuesday, May 16, 2006 11:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Da Nico, sigur e vorba de credinta. dar eu cum sunt impotriva bulinelor, preferam sa mi se spuna "Tatal nostru" si sa fiu mangaiata pe cap sau trasa pe maini. Asa imi facea mama mea de mica si imi lua durerea cu mana ( acum mai rar , doar cand e in vizita ) ,si asa imi face sotul meu acum. Asa ma simt eu mai bine, decat sa iau pilule.pupici
Rody
Scris: Saturday, June 10, 2006 10:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
In general ,se spune ca dac nu crezi nu se apropie de tine.Sotul meu nu crede in mimic,si se simpte forte bine.Pe cand eu cred in toate porcariileuff sic
TatyKS
Scris: Saturday, June 10, 2006 10:44 AM
Nivel

Rody, bine ai venit printre noi, forumistele!pupici
Ataseaza si tu un ticker sa vedem si noi cat are puiul tau.
Rody
Scris: Saturday, June 10, 2006 10:46 AM
Nivel

taty wrote:
Rody, bine ai venit printre noi, forumistele!pupici
Ataseaza si tu un ticker sa vedem si noi cat are puiul tau.

Multumesc de primire iubirepupici Hai ca pun un tikerras
TatyKS
Scris: Saturday, June 10, 2006 10:47 AM
Nivel

Asteptaaaam!
Rody
Scris: Saturday, June 10, 2006 10:54 AM
Nivel

taty wrote:
Asteptaaaam!

Gata am pusyes
mihaela75
Scris: Saturday, June 10, 2006 4:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Mai, oare deochiul asta nu stie sa inoate sa treaca oceanuloareCum de acasa mereu "gaseam" fata deocheata si aici nici pomeneala...poate deochiul asta e doar in mintea noastra, poate noi il producem prin autosugestie oare
Rody
Scris: Saturday, June 10, 2006 4:17 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Mai, oare deochiul asta nu stie sa inoate sa treaca oceanuloareCum de acasa mereu "gaseam" fata deocheata si aici nici pomeneala...poate deochiul asta e doar in mintea noastra, poate noi il producem prin autosugestie oare

Da,asa cred si eu!
stele_pe_cer
Scris: Saturday, June 10, 2006 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Rody wrote:
In general ,se spune ca dac nu crezi nu se apropie de tine.Sotul meu nu crede in mimic,si se simpte forte bine.Pe cand eu cred in toate porcariileuff sic

Foarte adevarat.Kiar azi-noapte ma gandeam cum ca a venit ieri pe la noi cea mai buna prietena a mea si, de fiecare data ma deokea pe vremea cand credeam in deoki.Ieri a fost pt.singura data cand deokiul nu s-a lipit nici de mine, nici de Matei, si asta numai si numai pt.ca nu mai cred in deoki.Inainte imi descanta Eugen pana la lacrimi, acum nici sa nu mai aud de babisme precum deokiul.Nu cred, nu se lipeste nici de mine,nici de copil.
mammatilerik
Scris: Saturday, June 10, 2006 6:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/25/2006
Eu cred in deochi.
M-am deochiat de cand eram mica.Si nu imi trecea decat mi se spunea de deochi.

Dar cred ca lucrurile stau in felul urmator:daca crezi exista, daca nu crezi nu exista.

Ca de exemplu aici nimeni nu crede in deochi si prin urmare nu m-am deochiat niciodata.Dar cum am ajuns in Romania, gata si deochiul.

Rody
Scris: Sunday, June 11, 2006 9:22 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Foarte adevarat.Kiar azi-noapte ma gandeam cum ca a venit ieri pe la noi cea mai buna prietena a mea si, de fiecare data ma deokea pe vremea cand credeam in deoki.Ieri a fost pt.singura data cand deokiul nu s-a lipit nici de mine, nici de Matei, si asta numai si numai pt.ca nu mai cred in deoki.Inainte imi descanta Eugen pana la lacrimi, acum nici sa nu mai aud de babisme precum deokiul.Nu cred, nu se lipeste nici de mine,nici de copil.

Pai vezi ca am dreptateyes
stele_pe_cer
Scris: Monday, June 12, 2006 1:11 PM
Nivel

Rody wrote:

Pai vezi ca am dreptateyes

In cazul nostru, ai dreptateyes !Daca nu crezi in deoki, nu se lipeste de tine.Kiar prietena mea, inainte sa ma casatoresc imi spunea ca atata timp cat a crezut in deoki, si ea se deokea si copiii ei, dar de cand nu crede, nu se mai lipeste.Nu ca nu am crezut atunci, dar simteam ca inca mai cred in deoki, eram obsedata ca cum dau okii cu ea, imediat ma deoake.Dar ma deokea la modul ca trebuia sa ma intinda la serviciu pe 2 scaune de rau ce imi era, ma luau calduri si frisoane, cand una, cand alta, imi venea sa vars, si dupa ce imi descanta, imi trecea.

Ma deokea prin telefon, de o sunam in miez de noapte"fata, mi-e rau, descanta-mi"....ca nimeni nu imi lua deokiul ei, nici macar Eugen nu mi-l lua din prima.

Acum, nici prin gand nu mai imi trece deokiul cand o vad.
Kiki
Scris: Monday, June 12, 2006 1:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Serios, mai fetelor? daca nu credeti nu va mai deochiati? ia sa incerc si eu ca sa stau si eu linistita de acum inainte. yes
stele_pe_cer
Scris: Monday, June 12, 2006 1:48 PM
Nivel

Kiki wrote:
Serios, mai fetelor? daca nu credeti nu va mai deochiati? ia sa incerc si eu ca sa stau si eu linistita de acum inainte. yes

Kiki, daca poti, incearca sa iti impui sa nu mai crezi.Merita experimentul.Eu una stateam cu frica in san ca ma deoake vecinul meu cu oki albastri (deoake raud e tot), si cele 2 prietene ale mele care ma deokeau pana la stare de rau de lesin.Acum ma intalnesc cu ele si nu mai am nimic.

Cat despre Matei, nus tiu daca pangea de la colici sau de la deokiul in care credeam eu...Eugen zicea ca e deokeat, dar uite ca au trecut 11 lunid e cand nu mai cred in deoki si nici nu ne mai deokem.

Eram asa disperata ca deja vorbisem inainte de botezul lui Matei cu preotul sa ne faca o molifta sau cum ii zice ca sa nu ne mai deokem (la ortodocsi).Dar nu am mai ajuns nici la molifta, dar nici nu ne-am mai deokeat...
a_m_a2006
Scris: Wednesday, June 28, 2006 4:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu credeam pana nu mi-a fost deochiata printesa si atunci abia am reusit sa o calmez miticauff Acum cand iesim afara punem ceva rosu ca sa nu mai se mire atat lumea si sa ne fie noua rau ca nu au altii ce facesic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.