Dentitie bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Saturday, October 14, 2006 7:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Da, Anca, ni s-a intamplat.banghead Ne-a zis doctorul ca daca din cauza durerii nu doarme si nu mananca si urla de durere sa ii punem supozitor cu novocalmin (daca gelul de dinti si nurofenul nu isi fac efectul). La noi a mers in ultima perioada numai cu novocalmin, adica 1 pe zi, la culcare, timp de 5 zile. In timpul zilei ii mai dadeam cu gel de dinti.
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, October 15, 2006 7:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Of, mai Kiki si voi sunteti asa! ce rau imi pare!
uite ca pe asta cu Novocalminul nu o stiam... dr nu mi-a zis asa ceva!
eu ii dau cu Dentinox gel (l-am primit din Germania si este foarte bun!) care cred ca se gaseste si pe la noi, alternativ cu Calgel... deocamdata ne-au ajutat si febra sau diaree de la dinti mie copilul nu mi-a facut niciodata (inca!)si nici nu imi doresc!
eu i-am dat in serile cu agitatie maxima (cand spargea dintele gingia) Nurofen sau Panadol! dr mi-a zis ca Nurofenul este un soi de asprinia si ca nu trebuie dat mai mult de 3 zile la rand pt ca poate provoca iritatie gastrica!
sousourel
Scris: Sunday, October 15, 2006 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
E mai mult decat ok sa aiba strungarete si e sanatos sa fie dintisorii cat mai rari. Cei definitivi cresc mult mai mari si daca nu au loc, pot sa devina deformati. Din punctul meu de vedere, e o situatie normala. Pupici pt toti iepurasii si viitorii iepurasi de la Victor, cel cu 4 maselute si toti dintii ras
Kiki
Scris: Sunday, October 15, 2006 8:18 PM
Nivel

Victoras, iepuras, felicitari pentru maselute!yes
Anaida
Scris: Sunday, October 15, 2006 9:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
Andismom wrote:
vi s-a intamplat vreodata cu bebeii sa dureze agitatia, maraiala si proasta dispozitie datorate eruptiei dentare intre 2 si 4 saptamani? din momentul in care se vede ceva pe gingie si eruptia efectiva, cand dintele este iesit? pe noi primii doi de jos cam asa ne-au tinut... vreo 3 saptamani aproape ... nervi, stres, maraieli, tipete, somn intrerupt, fitze la mancare, urlete de durere... si o stare foarte proasta in general...
acum, vin inca doi - de jos, culmea, nu de sus!- si e cam agitat de vreo saptamana dar, dupa cum arata gingia (din experienta celorlalti doi) cred ca ne mai tine minim 2 saptamani!banghead tunete

Anca, si pe Alexandra a tinut-o 10 zile starea de agitatie, insotita de febra, diaree, lipsa poftei de mancare si toate cele...cand au venit primii doi dintisori...apoi a fost mai usor, pana acum, cand incep maselutele sa-si faca de cap (desi sunt convinsa ca va dura cel putin o luna pana vom vedea primul coltisor.
Cat despre ordinea aparitiei dintisorilor, amandoi copiii mei au iesit din "tipar"...primii au fost incisivii centrali inferiori, apoi incisivii laterali superiori, ca niste mici vampiri aratauras...nu este nimic anormal asa ca stai linistita!
Miri
Scris: Sunday, October 15, 2006 9:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Noi iesim din toate tiparele.Miine poimiine face printesa 11 luni si nu are niciun dintisor!hohot
Anaida
Scris: Sunday, October 15, 2006 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
Miri, voi va incadrati in tiparul pt XXXXL...la capitolul spatii intre dintiras
Miri
Scris: Sunday, October 15, 2006 10:29 PM
Nivel

Anaida wrote:
Miri, voi va incadrati in tiparul pt XXXXL...la capitolul spatii intre dintiras

hohot hohot hohot
Andi&Mariuca
Scris: Monday, October 16, 2006 7:55 AM
Nivel

Of, nu stiu ce sa ii mai fac cu dintii astia! nici nu sunt foarte sigura ca nu ii ies sus sau si sus si jos!!! eu vad ca jos, premolarii dar cred ca si incisivii centrali de sus! azi-noapte a tot mararit, plans, urlat si alte alea... am avut o noapte nasoala rau desi i-am dat Panadol 5 ml la culcare!
Kiki, te rog sa imi explici cum ii dadeai tu lui David novocalminul pt dinti? la cate ore, de cate ori pe zi? se poate da si daca nu are febra copilul? ca al meu nu face!
Kiki
Scris: Monday, October 16, 2006 8:05 AM
Nivel

Anca, ii dadeam un supozitor de novocalmin seara la culcare, dar doctorul mi-a zis ca pot sa ii dau si in cursul zilei, de 3 ori pe zi, alternat cu nurofen. Novocalminul nu e numai pentru febra, calmeaza durerile. Nici David nu a facut febra de la dinti, i-am administrat novocalmin doar pentru dureri.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, October 16, 2006 10:25 AM
Nivel

multumim, Kiki! incercam si noi, poate functioneaza!pupici
Kiki
Scris: Monday, October 16, 2006 10:28 AM
Nivel

Andismom wrote:
multumim, Kiki! incercam si noi, poate functioneaza!pupici

Succes! Si eruptie usoara lui Andrei! pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Monday, October 16, 2006 1:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Haide Sara ! Haide Sara ! bounce bounce bounce Asteptam vesti bune saptamana asta ! Ca vine Mosu' si acusi te intreaba de dinti ! ras pupici pupici pupici
Miri
Scris: Monday, October 16, 2006 2:10 PM
Nivel

Anca, pot sa-ti spun ca in cazul nostru a functionat de minune supozitorul de Novocalmin.Am dormit ultimile nopti foare linistiti , toti trei!dance
Oana
, oare cum o sa sune colindele cintate fare dinti in gura?hohot
Kiki
Scris: Tuesday, October 17, 2006 10:22 PM
Nivel

Am descoperit misterul acelei treziri a lui David la 2 noaptea si refuzul de a se culca pana la 5. yes Avem o maseluta! yes yes yes In total: 8 incisivi + 3 canini + 1 maseluta! dance dance dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.