Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Alexandrei i-au aparut primii dintisori la 5 luni si jumatate, cei de jos, din fata, iar cei de sus i-au aparut la 6 luni si jumatate. Din pacate, desi se spune ca febra, scaunul mai des si lipsa poftei de manacare sunt un mit... noi chiar ne-am confruntat cu asemenea problemute! Dar, slava Domnului! Am scapat! Acum insa am descoperit ceva nou: sa scartaim din dinti! Va dati seama ca m-apuca nebuneala... ii dau jucarii, o dau cu Calgel... da' parca tot dintisorii sunt mai buni!:albino: |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Te pui cu Alexandra ta, mai Moni! daca face si ea o descoperire, gata, mama si vrea sa-i taie elanul de iepuras.:albino: Noi asteptam dintisorii de sus de la o zi la alta. Sper fara toate problemele Alexandrei de mai sus. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Sa va zic ca si eu ii astept lui Andrei dintisorii de jos de la o zi la alta ?
Cred ca ii dau dintii ca m-a zapacit de vreo 3 zile si parca se si vede ceva albicios pe gingie. Mormaie si se foieste la san, isi roade manutele si ii cam curg balutele. :ras: |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| mai, o gramada de iepurasi :albino: pogonasi pe forum. De la dintisori mi-a facut niste ragade pe un san de-mi plang de mila. Sper ca voi o duce-ti mai bine. Teoretic nu ar trebuie sa ma muste decat daca-i satula... da o mai las si sa se alinte si atunci ma capseaza |
|
| Chiar asa, dupa ce le dau dintisorii ii mai alaptati ?
Eu pe Alice nu am alaptat-o decat 2 saptamani, asa ca nu stiu cum este. Ei i-au dat dintisorii pe la 6 luni. Pe Andrei insa il alaptez, dar nu stiu ce sa zic, ca daca deja ii dau dintisorii de la 3 luni, eu cum il mai alaptez ? Daca ma clantane ? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Si Calin are aceleasi simptome ca baietelul tau, Ema. Isi roade manutele sau orice prinde (maneca, bucata de bavetica, degete) si saliveaza de isi uda hainutele. Insa m-am uitat in gurita lui si nu se vede nici un semn ca ar aparea vreun dintisor. Chiar si eu imi puneam problema alaptatului dupa ce ies dintisorii! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cum se comporta sau cum s-au comportat copilasii vostri la aparitia dintisorilor? Am senzatia ca David vrea sa dorma mai mult si de asemenea parca mananca mai mult. E doar o senzatie? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am citit ca nu e necesar sa intrerupi alaptatul cnd copilului ii ies dintii, dar simie mi-e cam frica de asta. Poate ne zice cineva care stie ce si cum din experienta. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| AdrianaC wrote:Chiar asa, dupa ce le dau dintisorii ii mai alaptati ?
Eu pe Alice nu am alaptat-o decat 2 saptamani, asa ca nu stiu cum este. Ei i-au dat dintisorii pe la 6 luni. Pe Andrei insa il alaptez, dar nu stiu ce sa zic, ca daca deja ii dau dintisorii de la 3 luni, eu cum il mai alaptez ? Daca ma clantane ? Alexandra mea, desi are 4 dintisori, nici nu-i simt cand o alaptez. Am citit ca bebelusii nu vor musca niciodata sanul cand sunt alaptati. In schimb, daca nu-i mai este foame si are chef de joaca, iar eu insist sa-i tin sanul in gurita, ma capseaza de nu ma vad. Asadar, stati fara grija, bebelusii nostri au grija de noi! |
|
| monique wrote: Alexandra mea, desi are 4 dintisori, nici nu-i simt cand o alaptez. Am citit ca bebelusii nu vor musca niciodata sanul cand sunt alaptati. In schimb, daca nu-i mai este foame si are chef de joaca, iar eu insist sa-i tin sanul in gurita, ma capseaza de nu ma vad. Asadar, stati fara grija, bebelusii nostri au grija de noi!
Sa speram ca toti au grija . Intre timp am fost la medic si la noi a fost alarma falsa, nu are nici un dintisor pe drum. Mai bine ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si Victor are 2 incisivi inferiori de la 4 luni, iar la 5 luni i-au iesit si sus doi. S-a mai intamplat sa "capseze" sanul, dar dupa cum spuneau nicoleta si moni, doar daca se joaca :albino: La noi e alta problema, daca suge si aude o voce, sau telefonul sau altceva, intoarce brusc capsorul si ma cam bruscheaza In rest, ne e prea draga tzitzica:ras: |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| AdrianaC wrote:Chiar asa, dupa ce le dau dintisorii ii mai alaptati ?
Eu pe Alice nu am alaptat-o decat 2 saptamani, asa ca nu stiu cum este. Ei i-au dat dintisorii pe la 6 luni. Pe Andrei insa il alaptez, dar nu stiu ce sa zic, ca daca deja ii dau dintisorii de la 3 luni, eu cum il mai alaptez ? Daca ma clantane ?
Ei bine eu am alaptat-o pe Sonya pana la 1 an si 4 luni si nu a fost problema... Adevarul este ca niciodata nu m-a muscat, dar... nu toti copiii sunt la fel.
Dintisorii au inceput sa iasa la 9 luni, dar acum avem deja cei 4 sus si 4 jos, 3 maselute iesite bine si in curs de iesire (au spart gingia) ultima maseluta din set si cei 2 canini de sus - asteptam sa iasa cum trebuie ca sa incepem sa papam mai bine... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ma bucur sa vad ca mai sunt mamici de pitici care nu au dintzuci la7 luni. Of. Si eu am fost un exemplar care la 1 an m-a dus la medic ca nu aveam nici un dinte , nimik, si .... asta e. Nici Mariuca mea nu are dintzishori. desi baloseste toata ziua la bavetzele, tot duce la guritza si roade ( jucarii , hainutze , etc ) si tot nimik. Ata ete. Mai asteptam si noi. Speram sa apara , dar fara toate problemele adiacente. :flowers: :ras: |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2006 Mesaje: 26
| Lui voinicel Lazarel i-au iesit dintii de jos la 6 luni. I-a iesit intr-o zi unul si a doua zi celalalt. A avut febra 2 ore. Adica 38.6 si i-am pus un supozitor cu paracetamol si nu a mai avut nimic dupa aceea. Insa altceva in afara de starea asta febrila foarte scurta nu a avut nimic spectaculos. Asteptam si pe cei de sus acum, ca baleste toata ziua.
|
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| De cateva zile avem si noi un dintisor! Un incisiv central dreapta, jos, si il asteptam si pe vecinul, ca tare ne mananca gingia si suntem necajiti nevoie mare! |
|
|