Dentitie bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Wednesday, February 15, 2006 1:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Alexandrei i-au aparut primii dintisori la 5 luni si jumatate, cei de jos, din fata, iar cei de sus i-au aparut la 6 luni si jumatate.
Din pacate, desi se spune ca febra, scaunul mai des si lipsa poftei de manacare sunt un mit... noi chiar ne-am confruntat cu asemenea problemute! Dar, slava Domnului! Am scapat! Acum insa am descoperit ceva nou: sa scartaim din dinti! Va dati seama ca m-apuca nebuneala... ii dau jucarii, o dau cu Calgel... da' parca tot dintisorii sunt mai buni!:albino:
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, February 15, 2006 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Te pui cu Alexandra ta, mai Moni! daca face si ea o descoperire, gata, mama si vrea sa-i taie elanul de iepuras.:albino:
Noi asteptam dintisorii de sus de la o zi la alta. Sper fara toate problemele Alexandrei de mai sus.
AdrianaC
Scris: Wednesday, February 15, 2006 3:21 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Sa va zic ca si eu ii astept lui Andrei dintisorii de jos de la o zi la alta ? colors

Cred ca ii dau dintii ca m-a zapacit de vreo 3 zile si parca se si vede ceva albicios pe gingie. Mormaie si se foieste la san, isi roade manutele si ii cam curg balutele. :ras:
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, February 16, 2006 10:26 AM
Nivel

mai, o gramada de iepurasi :albino: pogonasi pe forum.
De la dintisori mi-a facut niste ragade pe un san de-mi plang de mila. Sper ca voi o duce-ti mai bine. Teoretic nu ar trebuie sa ma muste decat daca-i satula... da o mai las si sa se alinte si atunci ma capseazanervi
AdrianaC
Scris: Friday, February 17, 2006 5:00 PM

Chiar asa, dupa ce le dau dintisorii ii mai alaptati ?

Eu pe Alice nu am alaptat-o decat 2 saptamani, asa ca nu stiu cum este. Ei i-au dat dintisorii pe la 6 luni.
Pe Andrei insa il alaptez, dar nu stiu ce sa zic, ca daca deja ii dau dintisorii de la 3 luni, eu cum il mai alaptez ? Daca ma clantane ?
Mirandolina
Scris: Friday, February 17, 2006 5:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Si Calin are aceleasi simptome ca baietelul tau, Ema. Isi roade manutele sau orice prinde (maneca, bucata de bavetica, degete) si saliveaza de isi uda hainutele. Insa m-am uitat in gurita lui si nu se vede nici un semn ca ar aparea vreun dintisor. Chiar si eu imi puneam problema alaptatului dupa ce ies dintisorii!
Kiki
Scris: Wednesday, February 22, 2006 6:30 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Cum se comporta sau cum s-au comportat copilasii vostri la aparitia dintisorilor? Am senzatia ca David vrea sa dorma mai mult si de asemenea parca mananca mai mult. E doar o senzatie?
Elia
Scris: Wednesday, February 22, 2006 1:10 PM
Nivel: Guest

Eu am citit ca nu e necesar sa intrerupi alaptatul cnd copilului ii ies dintii, dar simie mi-e cam frica de asta. Poate ne zice cineva care stie ce si cum din experienta.
monique
Scris: Thursday, February 23, 2006 7:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
AdrianaC wrote:

Eu pe Alice nu am alaptat-o decat 2 saptamani, asa ca nu stiu cum este. Ei i-au dat dintisorii pe la 6 luni.
Pe Andrei insa il alaptez, dar nu stiu ce sa zic, ca daca deja ii dau dintisorii de la 3 luni, eu cum il mai alaptez ? Daca ma clantane ?

Alexandra mea, desi are 4 dintisori, nici nu-i simt cand o alaptez. Am citit ca bebelusii nu vor musca niciodata sanul cand sunt alaptati. In schimb, daca nu-i mai este foame si are chef de joaca, iar eu insist sa-i tin sanul in gurita, ma capseaza de nu ma vad. Asadar, stati fara grija, bebelusii nostri au grija de noi!
AdrianaC
Scris: Thursday, February 23, 2006 9:36 AM

monique wrote:

Alexandra mea, desi are 4 dintisori, nici nu-i simt cand o alaptez. Am citit ca bebelusii nu vor musca niciodata sanul cand sunt alaptati. In schimb, daca nu-i mai este foame si are chef de joaca, iar eu insist sa-i tin sanul in gurita, ma capseaza de nu ma vad. Asadar, stati fara grija, bebelusii nostri au grija de noi!

Sa speram ca toti au grija bounce . Intre timp am fost la medic si la noi a fost alarma falsa, nu are nici un dintisor pe drum. Mai bine !
sousourel
Scris: Thursday, February 23, 2006 8:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Si Victor are 2 incisivi inferiori de la 4 luni, iar la 5 luni i-au iesit si sus doi. S-a mai intamplat sa "capseze" sanul, dar dupa cum spuneau nicoleta si moni, doar daca se joaca :albino: La noi e alta problema, daca suge si aude o voce, sau telefonul sau altceva, intoarce brusc capsorul si ma cam bruscheaza colors In rest, ne e prea draga tzitzica:ras:
mama_Sonyei
Scris: Friday, February 24, 2006 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2006
AdrianaC wrote:

Ei bine eu am alaptat-o pe Sonya pana la 1 an si 4 luni si nu a fost problema... Adevarul este ca niciodata nu m-a muscat, dar... nu toti copiii sunt la fel.

Dintisorii au inceput sa iasa la 9 luni, dar acum avem deja cei 4 sus si 4 jos, 3 maselute iesite bine si in curs de iesire (au spart gingia) ultima maseluta din set si cei 2 canini de sus - asteptam sa iasa cum trebuie ca sa incepem sa papam mai bine...
Maria & Mario
Scris: Friday, February 24, 2006 7:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ma bucur sa vad ca mai sunt mamici de pitici care nu au dintzuci la7 luni. Of. Si eu am fost un exemplar care la 1 an m-a dus la medic ca nu aveam nici un dinte , nimik, si .... asta e. Nici Mariuca mea nu are dintzishori. desi baloseste toata ziua la bavetzele, tot duce la guritza si roade ( jucarii , hainutze , etc ) si tot nimik. Ata ete. Mai asteptam si noi. Speram sa apara , dar fara toate problemele adiacente. :flowers: :ras: sunny
jeni
Scris: Friday, February 24, 2006 8:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/21/2006
Lui voinicel Lazarel i-au iesit dintii de jos la 6 luni. I-a iesit intr-o zi unul si a doua zi celalalt. A avut febra 2 ore. Adica 38.6 si i-am pus un supozitor cu paracetamol si nu a mai avut nimic dupa aceea. Insa altceva in afara de starea asta febrila foarte scurta nu a avut nimic spectaculos. Asteptam si pe cei de sus acum, ca baleste toata ziua.
Vesna
Scris: Monday, February 27, 2006 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
De cateva zile avem si noi un dintisor! Un incisiv central dreapta, jos, si il asteptam si pe vecinul, ca tare ne mananca gingia si suntem necajiti nevoie mare!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.