|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Monica, mergand preventiv cred ca devine si mai motivata sa-si mentina dintii albi, doctorita ii lauda si sa o vezi cum ii creste inima de incantare ca nu si-i spala degeaba. Este greu sa-i explic cum se simte o carie, Alex stie ca se strica si se cariaza dar nu intelege exact gravitatea faptului. Noi va dorim dintisori cat mai albi si sanatosi
Bereea, la voi controalele preventive se platesc? Pupam printesa cu dintisorii albi |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Controalele i le-am facut in Romania si nu am platit nimic, dar e doctoriyta la care lucram noi. |

| Se clatina primul dintisor ...suntem tare emotionate |

| Am scapat de un dintisor si deja a ieist cel nou.si ne laudam si cu 4 maselute noi. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Felicitari Ale |

| multumim, multumim |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| g_nicoleta2000 wrote:Monica, mergand preventiv cred ca devine si mai motivata sa-si mentina dintii albi, doctorita ii lauda si sa o vezi cum ii creste inima de incantare ca nu si-i spala degeaba. Este greu sa-i explic cum se simte o carie, Alex stie ca se strica si se cariaza dar nu intelege exact gravitatea faptului. Noi va dorim dintisori cat mai albi si sanatosi Bereea, la voi controalele preventive se platesc? Pupam printesa cu dintisorii albi
Nico, la ce doctorita ai fost? Teo are deja vreo 3 maselute cariate si caut cu disperare un medic la care sa stea sa ii faca ceva. Am fost la dr. mea dar nici macar nu a vrut sa deschida gurita.
Dintisori cat mai albi si sanatosi va dorim la toti! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Cristy,mie cand eram mica,prin clasa intai imi cresteau dintii din fata de sus f stramb.M-a dus mama la stomatolog si m-a operat la gingie,nu mai stiu ce mi-a facut.Apoi am purtat vreo cativa ani un aparat,mi-a fost f greu sa ma obisnuiesc cu el,nu mi-a placut.Acum am o dantura de reclama .Dar oricum vreau sa ma duc la dentist in decembrie (aici stomatologii sunt ff scumpi). |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/31/2008 Mesaje: 43
| Cred ca v-a trebui sa intru mai des ca aflu multe lucruri interesante.Si Alin (5 ani)are 2 carii dar mereu am lasat pe mai tarziu cu mersul la dr dar cred ca e cazul sa merg. |
|

| Aseara Ale a scapat de cei doi dintisori din fata.De vina sunt eu care i-am tras peste cap o bluza cu gluga , i-am agatat din gresela dintisorii si ...am rezolvat-o.A plans un pic , mai ales ca i s-a umplut gurita de sange, dar i-a trecut si arata foarte mnadra la toata lumea ca e stirba. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ale, cum mai stai cu dinstisorii ??
Noi avem unul scos , unul foarte mobil si doi noi crescuti deja pe interior ..... strambi |
|

| noi avem 4 dintisori noi, cei de jos cam strambi.Dar se caltina usor alti 4 |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,ca sa nu iasa strambi si restul,scoate-i tu (sau tati sau dentistul) cand i se clatina tare,nu-i lasa asa ca nu au loc sa iasa cei definitivi. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi i-am scos chiar daca nu se clatinau atat de tare. De cum se plangea ca-l doare dintisorul clatinator, ne tinea stomatologul sub observatie si cand considera ea ( adica atunci cand iesea cel nou, cred ), pac cu clestisorul! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Oana, nu-ti face mari griji ca o sa se alinieze...ii impinge cu limba...si eu ziceam ca n-o sa se indrepte si o sa ajungem sigur la aparat, dar la noi deja au avansat, mai au putin si sunt pe pozitiile care trebuie...si erau cam in spate si ai Karinei, cam 1/2cm, si se vedea tare aiurea...dar au inaintat foarte repede. |
|
|