Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari, Denis, pui mic! Sa ai grija de dintzuci! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Kiki wrote:Felicitari, Denis, pui mic! Sa ai grija de dintzuci!
Ii periem de zor, nici nu apuc dimineata sa-l schimb si cand zic "hai la baie sa spalam dintisorii" a si rupt-o la fuga si ma astepta langa usa!!!! |
|

| Bravo, puiut, asa sa faci mereu! Ca sa ai dintzuci albi si sanatosi! |
|

| Kiki wrote:Bravo, puiut, asa sa faci mereu! Ca sa ai dintzuci albi si sanatosi!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo Denis. Mereu am spus ca bunele obiceiuri se formeaza de la varste fragede. |
|

| MNiko wrote: Bravo Denis. Mereu am spus ca bunele obiceiuri se formeaza de la varste fragede.
Pai incerc si eu sa nu mai repet greselile facute cu/la frate-sau!!!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Intru si eu intre voi desi nu avem inca nici un dintisor. Se pare ca suntem pe calea cea buna insa in privinta asta. Pana saptamana trecuta tot ce prindea in manuta ducea la gura si isi freca gingia de jos cat putea de tare. Se auzea de parca spalam o sticla cu o racleta de cauciuc. A racit ingrozitor. Dupa ce timp de 7 luni n-a racit nicio data, acum a facut-o rau de tot, dar fara febra. Nu mai mananca decat lapte. Ca atata m-am plans la topicul despre diversificare de probabil fetele cred ca sunt o descreierata ce am luat-o razna. Dar de doua zile e tot mai morocanos si marait. Nu mai suporta sa duca nimic la gurita. Si cu toate ca imi lua de multe ori degetul meu si-l ducea la gura cu placere acum nu mai suporta nimic. Si de biberon cand il hranesc se fereste instinctual si apoi prinde tetina si si-o duce sigur la gura. Desi nu isi musca pumnul se ghemuieste la mine in brate si se arunca sa muste de umar. A avut si diaree azi. Acum spre seara cand a adormit l-am frecat cu Dentinox pe gingie, ca altfel nu ma lasa sa-l ating, si mi s-a parut mai umflata decat de obicei. Maine mergem oricum la control ca nu mi-a placut cu arata scaunul de dimineata. O sa facem mare petrecere daca vine Zana Maseluta . Eu sper sa fie dintisor chiar daca diareea nu e un simptom al eruptiei dentare. |
|

| De ieri avem si noi cel de-al 10 lea dintisor!!!!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Felicitari si eruptii usoare pe viitor! |
|

| taki wrote:Felicitari si eruptii usoare pe viitor!
Multumim!!!!!! Pana acum ne-am cam chinuit!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 178
| fetelor,am si eu o intrebare,oare de ce puiul meu e asa marait?poate fi dintii?am vazut ieri k i au iesit dintii de jos,aman2,sunt la baza gingiei,si dak ii bag degetul in gura se simt,astazi a fost toata ziua scancit,maraie,nu sta deloc,maraie si in brate,continuu,i am dat cu dentinox gel dar tot asa face,nici nu vrea sa doarma,oare sa fie de la dinti?si e rosu la fata,sau poate sa fie racit,ajutati ma cu un sfat va rog |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| M-am uitat acum,si se pare ca avem un nou dintisor in total 3. |
|

| De azi suntem detinatori de 4 maselute!!!!!!
La 1 an si 3 luni avem 8 dintisori si 4 maselute!!!!!
P.S. Se pregatesc sa apara si caninii superiori!!!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Felicitarii puiutilor pentru dintuci |
|

|
Felicitari pentru dintzuci! |
|
|