|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Am si eu o nelamurire...pe gingia lui Matei(privind din fata), se vad niste zone albe, mai umflate,tari(asta de vreo saptamana).Sa fie oare dintisorii? sunt 2 sus si 3 jos.in plus musca ff rau de cateva saptamani si lasa balute peste tot. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alyna, asa se vedeau si la Dav cand i-au aparut dintisorii. Se pare ca veti fi posesori de dintzuci! Eruptie usoara va dorim! |

| Multumim! Eu nu ma asteptam la asta.De cateva zile e ff alba gingia si umflata exact unde ar trebui sa fie dintele.Altceva,in afara de faptul ca roade tot si face bulbuci(trebuie sa-i schimb si de 4 ori pe zi bluzita,pt ca o uda la gatut)nu are nimc nici macar nervos nu e...poate scapam usor. |

| Daca tu nu te astepti acum, eu ce sa mai zic ca la Dav a venit primul dinte la 3 luni jumatate... |

| Bravo Eu nu am putut sa-i dau calciu lui Matei,deloc pana acum,din cauza fontanelei punctiforme.Sper ca asta sa nu-i afecteze dentitia De luna viitoare vom incepe si noi cu putin calciu(mai ales daca pana atunci nu ies dintisorii). |

| Alyna wrote:Bravo  Eu nu am putut sa-i dau calciu lui Matei,deloc pana acum,din cauza fontanelei punctiforme.Sper ca asta sa nu-i afecteze dentitia  De luna viitoare vom incepe si noi cu putin calciu(mai ales daca pana atunci nu ies dintisorii).
Eu i-am dat calciu doar o luna, pe urma a zis doctorul ca nu mai e nevoie. Si are dintzi sanatosi. |

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| taty wrote:Felicitari Davi pentru noua perluta
Multumim
Alyna erupti cat mai usoare iti dorim, se pare ca o sa aveti dintisori La David primul dintuc i-a iesit la 4 luni,dupa 5 zile altul, iar dupa 1 luna jumatate i-au iesit 3 odata |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| speram sa va anuntam si noi curand.... nu de alta dar ne apropiem de un anisor,,si inca nu avem nici unul...
Felicitari David si din partea noastra! |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| afrodita multumim eu zic sa stai linistita, pana acum nu am vazut copii fara dintisori cand o sa inceapa sa iasa, o sa vina unul dupa altul sau...ca in cazul nostru mai multi odata |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| fetelor avem un dintisor..uraaaaa! in sfarsit..la 3 zile inainte de a implini Elena 1 an i-a aparut.. eu sunt tot'afrodita mama de elena'///dar am o problema cu calc..si a trebuit sa-mi fac alt cont..scuze! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Felicitari pentru dintisor!
Eruptii usoare in continuare! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari pentru dintisor, sa-l folositi cu mult spor
Eruptii fara probleme va dorim si noi! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| felicitari pt dintisor,si eruptie fara dureri in continuare si noi asteptam dintisorii la karina,dar inca nu apar |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari pentru dintishor! Eruptii usoare tuturor piticilor! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| multumim mult fetelor! va pupam dulce pe toate! |
|
|