|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taty wrote:Mai venim si noi cu inca un dintishor la apel...incisivul lateral dreapta jos si deci avem asa:
4 incisivi centraili = 2sus si 2 jos 4 incisivi laterali = 2 sus si 2 jos ____________________________ = 8 dintishori Se pare ca cineva i-a mai dat drumul la zana maselusha ca prea o asteptam demult.
Felicitari, Karinutza pentru perlutze!
Sa ii spune-ti Zanei Maseluta sa treaca si pe la finutza mea! |

| sousourel wrote:Ne pandesc si pe noi ceva maselute, dar din cauza muscaturilor zdravene aplicate pe degetele mele, am renuntat sa mai incerc sa vad unde si cum. Dupa mai bine de 5 luni, am reinceput turul de forta al noptilor nedormite si maraite. Mergem pe a 4-a...sa vedem cat dureaza
Eruptii cat se poate de usoare! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Karinutza felicitari TAki, multumim |

| Sashei i-a mai iesit un , un incisiv lateral, partea dreapta, sus.
Asadar, avem:
- 2 incisivi centrali jos - 1 incisiv lateral, partea stanga jos - 1 incisiv lateral, partea stanga sus - 1 incisiv lateral, partea dreapta sus - 1 incisiv central sus
Eruptii fara dureri piticilor!
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| chiar uitasem sa updatez: avem si noi 2 incisivi centrai jos.... pe primul l-am descoperit din intamplare, in schimb pe celalalt deja il pasteam sa vad cum apare.... cred k au iesit la diferenta de 4-5 zile ... fara febra, fara alte mununatii, bine, a fost mai suparici ca de obicei - dar i-a trecut repede |

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| chiar uitasem sa updatez: avem si noi 2 incisivi centrai jos.... pe primul l-am descoperit din intamplare, in schimb pe celalalt deja il pasteam sa vad cum apare.... cred k au iesit la diferenta de 4-5 zile ... fara febra, fara alte mununatii, bine, a fost mai suparici ca de obicei - dar i-a trecut repede |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sa intzeleg ca nu a fost doborat recordul Sarei,care a avut primul dinte la 1 an si 2 luni? Felicitari , mica printesa, pentru achizitii!A scapat mami de un motiv de ingrijorare! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| noi avem 11 luni jumatate..si nu avem nici un dintisor..off e asa agitata de cateva zile..balute..baga totul in gurita..maraita..plangacioasa..m-a zapacit...oare ne apare si noua primul dinte? ca sincer..acum in gluma...fac cinste..ca m-a zapacit.. |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| S-ar putea sa-i apara primul dintisor ...la David primul dintisor a iesit pur si simplu, fara plans, febra sau alte simptome Eruptii cat mai putin dureroase si cat mai usoare |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| ne bucuram ca nu ia dat puiului batai de cap.. pe noi tare ne supara..off |
|

| Princhindei, pentru noile perlute si eruptii usoare pe viitor. |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Venim cu noutati la David i-a mai iesit un dintisor un incisiv lateral jos
Acum avem 7 dintisori...
2 incisivi centrali sus 2 incisivi laterali sus 2 incisivi centrali jos 1 incisiv lateral jos
Erupti cat mai putin dureroase dorim in continuare piticilor Si felicitari Karinutza, Sashalici, Capsu' pentru achizitii, in cazul in care n-au aparut deja alti dintisori |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Felicitari tuturor copilasilor pentru dintisori. Eruptii fara probleme. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| crista wrote:Venim cu noutati la David i-a mai iesit un dintisor un incisiv lateral jos
Acum avem 7 dintisori...
2 incisivi centrali sus 2 incisivi laterali sus 2 incisivi centrali jos 1 incisiv lateral josErupti cat mai putin dureroase dorim in continuare piticilor Si felicitari Karinutza, Sashalici, Capsu' pentru achizitii, in cazul in care n-au aparut deja alti dintisori
Felicitari Davi pentru noua perluta
Noua nu ne-a mai aparut nici o perluta dar le asteptam cu drag si fara dureri
Eruptii ushoare in continuare la toti piticii |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari pentru perlutza, Davidutzu'! |
|
|