Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Continuam aici peripetiile aparitiei dintisorilor, cu sau fara dureri si suspine!
Si incep eu prin a spune ca, la unsprezece luni trecute, Sara inca o asteapta pe Zina Maseluta! Cred ca detinem recordul la categoria asta, pentru cea mai intirziata dentitie! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Miri, chiar nimic? Offff. Eram convinsa ca va gasim macar cu un dintisor in dotare. V-a uitat de tot Zana Maseluta, zau asa. Si nici macar un semn de la ea? Chiar nimic? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Miri, ati consultat un medic in aceasta privinta?Se poate ca la varsta ei, Sara sa nu aiba niciun dintisor? Sa nu fie vreo cauza de care voi sa nu stiti... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nici Alexia, la 10 luni nu are niciun dintisor. E drept ca nerabdarea e mare, dar nu-mi fac probleme. Medicii spun ca pana la 18 luni au timp sa apara ( unde mai pui ca medicul de fam. are un baietel caruia i-au iesit primii dinti la 1 an si 2 luni) deci mai avem de asteptat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor sa va zic ce-mi zice doctorita ieri. N-am mai rezistat si ma duc la doctor caci Antonia inca era iritata. Doctorita se uita la ea, se uita si in gura Antoniei, dupa care zice: Eruptiile sau iritatiile violente au legatura intotdeauna cu primul dinte. Nu se stie pe ce baza corpul copilului reactioneaza asa dar daca va uitati sus o sa vedeti ca in curand ii iese un dintisor!
Eu stiam ca primul dinte apare jos dar ea zice ca la fiica-mea e invers. 
O sa aiba mama o iepurica. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Bravo, Antonia! Bine ai venit printre iepurasi pupici pe gingiuta, sa nu doara ! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari, Antonici, si eruptii fara dureri prea mari |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Felicitari Antonia pentru viitorul dintisor! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Antonia, scumpo, eruptie usoara. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Antonici, sa iasa dintisorul repede si fara durere! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eruptie usoara, Antonia! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
|
Oana, uitat-te la poza cu Sara, de la semnatura, si ai sa vezi doua splendide gingii, fara niciun dinte!
Asa ne-a spus si noua medicul, ca pot sa apara si dupa un an primii dinti, ca inca nu exista copil care sa fi devenit adult, fara sa aibe dinti in gura!
Antonia, pai daca Zina Maseluta face un ocol pina la tine, e si normal sa mai dureze pina ajunge la noi.Felicitari pentru dintisor! |
|

| Zana Maseluta a trecut si pe la noi si ne-a adus cadou un incisiv central, situat jos. Si vecinul dintisor este pe cale sa apara!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Eruptie usoara, Ciufulici! O sa fii un mic iepuras! |
|

| Kiki wrote:Eruptie usoara, Ciufulici! O sa fii un mic iepuras! \
  |
|