Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Dupa ce am patit cand i-au iesit cei de sus parerea mea este ca...cu cat mai tarziu cu atat mai bine! Deja pe masura ce creste "stie" sa arate ce o doare, ce ii convine si ce nu asa ca nu-ti fa probleme! Citisem undeva ca media dintilor iesiti pana la varsta de un an este de 4 |
|

| Nu ne mai incadram aici de cateva zile dar... ieri am fost la dentist cu pitica... a fost neasteptat de cuminte si curioasa de ce facea tanti doctor acolo la gurita ei. Ne laudam cu 8 bucati dintzuci, 4 sus si 4 jos si una bucata strunga de toata frumusetea! Ne-a recomandat sa cumparam pasta de dinti pentru copii si sa incepem cu periajul zilnic. Zis si facut! Cumparat periuta, cumparat pasta, spalat pe dinti! Ne placeeeee! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne Adina ,dar ai fetita mare si curajoasa !~Succes in continuare la spalat dintisorii. La noi niciun semn ca ar vrea sa iasa vreunul. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eii, daca se spala pe dinti e domnisoara mare!Brava, Timeea! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Heeei!! Felicitari, printi!! Ne laudam si noi cu 3 jos si 4 sus, noi ne spalam pe dintisori de cand aveam 2 Si la fel, ii placeeeeee. Cred ca ii place sa rontaie periuta aia de silicon, mai ales cand il mananca gingiutele |
|

| Multumim, multumim fete dragi! Noi avem deja periuta normala, sta frumos in canuta langa ale lui mami si tati . Am domnisorica in toata regula, ce mai! Sa nu mai spun ca avem inca 2 dinti pe drum. Sper sa nu se lase iarasi cu febra... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Waaa...noi suntem in filmul cu dintii aproape de la Craciun. Pana la 1 anisor am avut toti cei 8 incisivi: superiori si inferiori.
La 1 an si 1 luna ne-a iesit primul molar cu circ de 2 saptamani, iar acum de 3 saptamanai incoace erup ceilalti 3 deodata!!!!
Suntem in a treia saptamana de greva a foamei, de nopti cu tipete si urlete, de plans continuu ziua, de nesomn si de peri albi (pt noi, evident)...
Doi dintre molarei se vad deja iesiti, il asteptam pe al treilea zilele astea si speeeeeer sa nu vina caninii decat peste vreo 6 luni, sa luam un pic de pauza... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Imi inchipui ce a fost pe capul vostru si al puiutei!!! Nopti linistite, va doresc... macar 6 luni de acum inainte. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si noi ne laudam cu primul dintisor! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Waaa, si noi la 8 lunite (facem 9 in 20.03 ) avem 6 dintisori!! |
|

| oanamaria wrote:Si noi ne laudam cu primul dintisor! Acuma am vazut! Bravo fetita mareeeeeeee! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Perlute sanatose si fara dureri !
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari dintisorilor! Si noi facem prezenta cu primul dintzisor! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| roxinthya wrote:Felicitari dintisorilor! Si noi facem prezenta cu primul dintzisor!
Felicitari pentru perluta! ! Si Karinei tot la 8 luni i-a dat primul dintisor!Apoi au urmat altii 3 la fiecare 2 saptamani! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Multumim! La Sofi nimic?
|
|
|