Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:L a3 luni deja se zaresc dintisorii? Mai ce iepuras are mami!
daaa ca si Mada si Ionut atasez 2 poze,bebe cu dureri si bebe cu un dintisor,acum are 2 rasariti...de paste ii dau un morcovel sa fie in ton cu iepurasii sa obisnuit cu gelul de gingii,cum maa vede cu tubul in mana,casca guritza sa-i dau la gingie ingerash attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne ce dulce este !Il pupacesc tot pe frumusel! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| doamne da ce repede i-au iesit!!! noi avem 2 ani si 2 luni si ne lipsesc ultimele 4 masele |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:Doamne ce dulce este !Il pupacesc tot pe frumusel!
Hai ca o sa mai pun noutati la jurnal, sa mai vezi poze cu dragalasul.....sunt in urma rau de tot.Mada a pierdut un dintisor,urmeaza al doilea,lui David ii ies....
alexandrabogdan,fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2012 Mesaje: 23
| Help! Faptul ca incepe sa saliveze este primul semn ca incep sa apara dintisorii? La 4 luni jumate? Inca o informatie: un medic stomatolog bun pt bebe? Si cand e momentul sa incepem sa mergem la dentist? Eu am ceva probleme cu dantura si nu vreau sa pateasca si el la fel. Stomatolog in sectorul 1 daca se poate, dar nu e musai. Pot merge si in alta parte daca medicul e bun. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nu e neaparat semn ca ii vor aparea dintisorii. Salivarea abundenta apare de pe la 3 luni, iar dintisorii pot sa iasa si la 4 luni, si la 6 si la 8 luni. La stomatolog poti sa mergi cand bebe va avea dentitia completa sau daca observi probleme - puncte negre, pete galbene, sangerari. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2012 Mesaje: 23
| danab wrote:Nu e neaparat semn ca ii vor aparea dintisorii. Salivarea abundenta apare de pe la 3 luni, iar dintisorii pot sa iasa si la 4 luni, si la 6 si la 8 luni. La stomatolog poti sa mergi cand bebe va avea dentitia completa sau daca observi probleme - puncte negre, pete galbene, sangerari. Multumesc frumos de raspuns. |
|

| Cred ca ne pregatim de iesirea primului dintisor ,e mereu nervoasa si urla si nu-i poti intra in voie si nopti albe si mai are si mucisori .Offff! La Stefan nici nu am simtit cand i-au iesit acum s ate tii! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Noi avem deja doi dintisori jos de ceva timp iar acuma da semne ca vor sa iasa si sus!!!
Eruptie usoara Giulica! |
|

| Multumim Ana si erupie usoara in continuare Giulica ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eruptie usoara puiute frumoase!Ce a trecut timpul... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumim Mirela,chiar ca a trecut! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si noi suntem maraiti de vreo luna dar de iesit nimic. E gingia umflata jos |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Luni avem prima programare la dentist. Sunt taaare curioasa cum o sa reusim s-o facem sa stea pe scaun cuminte dar daca e musai banuiesc ca o sa o facem si p-asta! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Adina nu iti fa prea multe probleme ca totul va decurge bine cu Timea, ai sa vezi! Si fetitei mele i-au aparut deabea acum primi dintisori de jos... Nu e prea târziu? |
|
|