Profil: denisuk1985
Despre
Utilizator: denisuk1985
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, April 24, 2013
Ultima vizita: Saturday, February 8, 2014 8:42 PM
Numarul de postari: 39
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Donez patut
Postat: Monday, June 17, 2013 8:12 PM
buna...vroiam sa te intreb daca mai ai cumva patutul si scaunelul.ne ar fi foarte de folos,mai ales patutul.
Subiect: lapte praf VITALACT!!!
Postat: Monday, June 17, 2013 11:13 AM
Din pacate nu am lapte matern deloc si nu pot alapta fetita la san.si pentru ca nu imi pot permite sa ii cumpar fetitei un lapte praf mai bun m am gandit sa incerc sa ii dau vitalact.stiou ca i am dat si celei mari in completare cu san,atunci se dadea gratuit de la medicul de familie.vin cu o rugaminte la voi,daca voi aveti acest lapte si nu il folositi sau daca cunoasteti pe cineva care are il detine si nu are ce sa faca cu el sunt dispusa sa il cumpar.in farmacii nu prea se gaseste,eu nu l am gasit...l am gasit la o farmacie online pe net,dar costul transportului e destul de mare si ma gandeam ca poate sunt mamici care il au si nu il folosesc.daca ne puteti ajuta dati-ne de stire.va multumesc anticipat.Cheek Kiss
Subiect: Nastere usoara, Shirel!
Postat: Sunday, June 9, 2013 11:38 AM
Felicitari Shirel!!!sa creasca mare,sanatoasa,frumoasa si desteapta!
Subiect: Nastere usoara, Shirel!
Postat: Wednesday, June 5, 2013 10:36 PM
nastere cat se poate de usoara...abia astept sa ne povestesti cum a fost la tine.sper sa nasti la fel de usor si de repede ca mine.Bravoo
Subiect: Mamici in Mai 2013
Postat: Wednesday, June 5, 2013 10:32 PM
multumesc din suflet...Cheek Kiss
Subiect: semne si simptome care sa prevesteasca nasterea
Postat: Wednesday, May 29, 2013 7:04 PM
am pus 2 poze cu bebelina mea dar vad ca nu le arata...dc oare?
Postat: Wednesday, May 29, 2013 6:55 PM
da deja am nascut...nici nu am avut timp sa dau de veste.sambata noaptea spre duminica pe la 1 a inceput sa ma doara usor mijlocul.nimic nou.am zis ca trece ca in alte dati.dar pe la 5 dimi au inceput contractii usoare.atunci mi am dat seama ca a venit momentul cel mare.m am dus mi am facut dus,mi am scos bagajul,m am imbracat frumos si la 6 am chemat ambulanta care a venit in 20 de min.de acasa pana la spital am facut 20 de min,timp in care au inceput contractii puternice.si uite asa la nici 10 min de cand am ajuns la spital am nascut.eram la camera de garda si cum m am pus pe masa bebe a si scos capul si in secunda urmatoare a iesit cu totul.stia toata maternitatea ca am nascut in camera de garda.hohot oricum si medicul a spus ca deja la a patra sarcina nasterea e mult mai usoara si mai repede.asa ca nu am suferit foarte mult ca sa zic asa.bebe a fost foarte buna cu mami si nu mi a provocat nici o ruptura nimik...deci nu am fire sunt o norocoasa.ieri am venit acasa ma simt destul de bine si bebe la fel.sper si la tine Shirel sa fie la fel ca la mine.sa scapi repede si sa te bucuri de bebe ca asta e cel mai important.
Postat: Wednesday, May 29, 2013 6:43 PM
multumim mult...asa este a venit repede,mult mai repede decat ma asteptam,dar sunt mult mai linistita acum si copiii sunt fericiti ca nu mai e nevoie sa mai astepte venirea surioarei...erau f nerabdatori:)
Postat: Wednesday, May 29, 2013 2:04 PM
nici eu nu am avut prea multe semne.nici prin cap nu mi trecea ca bebe vrea sa vina mai devreme cu 3 saptamani.am avut usoare dureri de spate cu cateva ore inainte,dar parca presimteam ceva si am fost destul de inspirata sa imi fac repede bagajul pt spital.la o ora dupa ce au inceput usoare contractii am mers la spital si cred ca in 10 min de la sosirea la camera de garda a si iesit bebe.totul a fost atat de rapid incat nici nu am mai apucat sa ajung in sala de nasteri.dar fiind a patra sarcina m a ajutat sa fie o nastere usoara...asa ca Shirel te poate lua oricand pe nepregatite...Cheek Kiss
Postat: Wednesday, May 29, 2013 1:55 PM
multumesc frumos...