Profil: denisia88
Despre
Utilizator: denisia88
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, April 26, 2015
Ultima vizita: Tuesday, January 12, 2016 9:05 PM
Numarul de postari: 12
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 42
Postat: Sunday, January 3, 2016 10:55 PM
denisia88 wrote:

Multumim Alexa...sa stii ca daca menstra nu e abundenta la inceput poate dura 6 zile....insa niste dozari ale progesteronului,estrogenului n-ar strica

Din cate stiu pentru histerosalpingografie se foloseste substanta de contrast si se fac radiografii iar pentru histerosonografie se introduce solutie salina si se observa ecografic modificarile...
Postat: Sunday, January 3, 2016 10:53 PM
Alexa001 wrote:
Bun venit noilor aspirici si sedere cat mai scurta, sa va mutati repede la mamici ! DistanceKiss gravida mami de fetita

Lili , am vazut ca Denisia intreba de histerosonografie, HSG stiam ca inseamna histerosalpingografie...e vreo diferenta intre cele doua? NuStiu eu sincer habar nu am, am observat numai diferenta de denumire ras

Eu am observat ca inca am secretia aia maro-rozalie..si sunt in z6 banghead chiar si dupa ce am bebelit cu sotul am observat...mi-a zis si el ca a vazut ceva cand a mers la baie sa se spele...s-a exprimat ceva de genul ca "inca nu ti-a trecut de tot" Lol ma gandesc ca poate e asa pentru ca nu a fost foarte abundenta menstra...si s-a eliminat mai greu scratch

Multumim Alexa...sa stii ca daca menstra nu e abundenta la inceput poate dura 6 zile....insa niste dozari ale progesteronului,estrogenului n-ar strica
Postat: Sunday, January 3, 2016 10:36 PM
thumleft
Lili Eu wrote:
nu sonda desfunda trompele substanta de contrast care e introdusa in uteru intra pe trompe si la desfunda in cazul in care sunt infundate nu dureaza mult procedura, mai mult dureaza pana te pregareste, cand prinde colul sa intriduca sonda aia te doare un pic apoi daca sunt infundate simti asa o durere in zina ovarelor pe mine ma durut doar in partea stanga unde am trompa, eu nu am trimpa dreapta pt ca am avut o sarcina extrauterina si am pierdut trimpa, e bine sa faci ca atunci stii bine cum stai cu trimpeleCheek Kiss

.o sa fie bine si la tine cu sigurantza mami de fetita
Postat: Sunday, January 3, 2016 10:33 PM
IrinaC wrote:
Fetelooor nu am mai scris de mult timp nimic ca nu prea mai aveam noutati, sunt o aspiranta cu vechime (2 ani si ceva, aproape 3 :-) ) Mi-a fost anulat si contul cred, dar mi-am facut altul cu acelasi user :-)
SI astazi tin in mana un test SureCheck care arata ca in poza :-) Sunt foaaaaarte fericita!!!!!!!!!!
https://www.dropbox.com/s/s1v3pvv392y8lh7/2016-01-03%2009.22.50.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/c6kpog9jmz1eijy/2016-01-03%2009.16.42.jpg?dl=0

Am facut luna trecuta o histeroscopie cu diagnosticul de uter fibromatos, trompele una parea infundata, alta nu se vedea bine, totusi la sfarsit s-a vazut lichid in cavitatea uterina deci a fost semn ca a ajuns acolo prin cel putin una din trompe.
Oricum ,sfatul doctorului a fost fertilizare in vitro, ca situatia de acum nu se mai imbunatateste (am 31 de ani) ci se deterioreaza, si sa nu mai pierdem timpul - incercam de 2 ani si jumate, am analize hormonale ok, ovulez, sotul spermograma ok, dar minunea tot nu se producea.

Cu inima cam grea, am plecat dupa menstruatie (pe 2 decembrie a fost ultima) 5 zile la Sovata (de pe 13 pe 18 decembrie). Doctorul de acolo - iar descurajari - ca e f putin 5 zile, ca e bataie de joc, ca nu ma va ajuta etc. Dar am facut tratamentul, m-am gandit ca daca nu ajuta, nici nu strica, si om mai vedea. Am avut contact sexual la 2 zile.

Si astazi mi-am facut curaj sa fac un test si iataaaa: mult asteptatele 2 liniute!!!!!!!!
Fetelor nu va pierdeti speranta, se poate!!!!!!

Simptome deosebite nu am: ma dor sanii si burta ca inainte e menstruatie, dar pe mine mereu m-au durut sanii de la ovulatie la menstruatie, deci nici o noutate :-)
Va imbratisez pe toate!

Irina...felicitari in primul rand ptr bebelus si multa sanatate va doresc!!!!
Si eu in vara vreau sa ajung la Sovata...cat te-au costat toate procedurile? in aceeasi situatie ca tine sunt si eu...imi doresc bebe de 2 ani...ovulez, sotul e ok.de trompe nu stiu nimic inca...voi face o histerosonografie luna asta...sper sa fie ok...oricum povestea ta imi da sperante!!!!
Postat: Sunday, January 3, 2016 10:20 PM
Pe mine ma bate gandul sa-mi verific trompele si apoi sa incerc o stimulare cu clostilbegyt......cu toate k eu cred k ovulez spontan...am facut analizele la tiroida...sunt ok....prolactina mi-a iesit putin marita dar nu cred k asta e o problema...
Postat: Sunday, January 3, 2016 10:15 PM
Lili ms frumos ptr raspuns....sa dea Domnul sa stam cat mai putin de acum incolo toate fetele care-si doresc....sa inteleg k tu le-ai avut infundate daca te-a durut....ele se pot desfunda totusi de prima data de cand introduce solutia? cat timp a durat procedura?
Postat: Sunday, January 3, 2016 8:55 PM
Buna seara fetelor.....va doresc la toate sa vi se indeplineasca dorinta in noul an!!!

Si eu sunt nou pe acest forum...ca si voi imi doresc un bebelush de 2 ani dar intarzie sa apara, am 28 de ani.
Doresc sa va intreb daca a facut cineva Histerosonografie si daca e dureros....

Va multumesc!!
Subiect: Stimulare cu clostilbegyt
Postat: Tuesday, December 29, 2015 5:16 PM
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

Gummy_bear am facut TSH FT4 TPOac, prolactina + antitiroglobulina chemi liaison...in afara de prolactina toate au iesit ok....+ analize biochimice + iumunologice si la cele bacteriologice mi-a iesit candida si am tratat-o...cu toate ca asta nu influenteaza conceperea unui copil.
HSG....NU am facut dar chiar doresc sa ma programez dupa sarbatori pentru o HISTEROSONOGRAFIE....ptr ca in trecut am avut niste infectii urinare si ma gandesc sa nu se fi infundat trompele din cauza acestor infectii...

Andy 07...pt prolactina mea putin marita am luat Dostinex 3 pastilute...din pacate nu am ajuns sa-mi refac analiza...tind sa cred k a fost putin crescuta datorita stresului...dar cn stie...am citit pe forumuri ca prolactina este tinuta sub control doar cat luam medicamentul....chiar sunt curioasa sa vad daca asa este pentru ca, cu siguranta voi repeta analiza.
Subiect: Stimulare cu clostilbegyt
Postat: Monday, December 28, 2015 11:09 AM
Buna ziua!!! Am 28 de ani...as nevoie de sfatul dvs....au trecut deja 2 ani de cand imi doresc un bebelus insa din pacate minunea nu s-a intamplat.In acest timp am facut analize si eu si sotul....spermograma a iesit ok...eu am facut analize la tiroida si au iesit ok....insa prolactina mi-a iesit 30 ng/ml (valori normale 1,9-25ng/ml)..pentru aceasta am facut tratament cu Dostinex ....insa tot nu am ramas insarcinata. Doresc sa mentionez ca luna de luna in zilele 13-14 ale ciclului simt durere in ovarul din care ovulez (ceea ce ma face sa cred ca ovulez) iar durerile sunt destul de intense.Menstruatia o am regulata la 29 de zile....ma gandesc sa fac o stimulare cu clostilbegyt poate voi avea sanse sa raman mai repede (eu imi doresc gemeni chiar tripleti)credeti ca as avea mai multe sanse? Am inteles ca se iau cate 2 pastile din ziua a3 pana in ziua a7 a ciclului.Multumesc frumos
Subiect: posibil mentruatie peste sarcina?
Postat: Monday, April 27, 2015 8:54 PM
ASA ESTE Cheek Kiss Din ce am mai citit pe alte forumuri....majoritatatea fetelor in ziua menstruatiei aveau doar spotting roz sau inchis la culoare care dura maxim 1 zi.....